Valla ben 2 haftadir yapmadim hiçama hallederiz istedigi kadar güçlü olsun karşı takım
Burada da var ben o sayfa sandımgitmemkionline toplantısına katılırım İzmir dışındakiler ve işi çıkıp gelemeyenler için birde online yapıyorlar işim çıkarki benim
instada canım yollayım oradan
Yakisirrrrher şey ne kadar da mavi profilimi de mavi yapayım
Kaptanım bu hafta hedefim -700 gr
Eksi 400 diyorum yani64 800canım maviş takımım haftalık hedef belirleyelim diye düşündüm böylece kendimizle yarışmış,neler yapabileceğimizi görmüş oluruzgerçekçi hedefler belirlemek en güzeli lütfen uçmayalım mesela ben bu haftaya 59.3 ile başlıyorum ve hedefim önümüzdeki Cuma 58.8 çıkmak -500 hedef belirlemeyen maviş arkadaşlarımı etiketledim bekliyorum
HuzuRRR
s i d e l y a
FitVenus
Nergis 35
Tesnim1903
aypare ackerman
Lavinia_98
gezegenfeza
badem000
soffty
Beth18
inci-zehram
Burada da var ben o sayfa sandım
Hoş bulduk. Erhanın kedisi vefat etmişti evet, ben de tekrar hatirlatmak istemedim ve beklemiştim.Teşekkürler.mesajına baktım şimdi çok üzgün olduğumuz zamana denk gelmiş gözden kaçmış sanırım
hoş geldin
Geçmişe dönüp okudum hocam.
bakayım burada olduğunu bilmiyordumBurada da var ben o sayfa sandım
hmm kitap önerisi gibi mi ?Sanırım burdakiler okuyup yorumlama gibi yapmıyor biraz bakındım ama belki de denk gelmemişimdir biraz daha takip gibi
Çok geçmiş olsun. Kardiyolojiden güzel haberlerini alırız inşallahGeçmişe dönüp okudum hocam.
Dün çok kötü oldum. İlaç bayağı sarstı beni. Boşuna kardiyoloji onay istememiş dedim endokrinden. Nerdeyse acile gidecektim. Şimdi daha iyiyim. Ama iyi şiştim. Cumaya kadar inerim inşallah. Cuma da tomografinin sonucu çıkacak . Sonuca göre devam ederim inşallah.
Bizim boziş tabi ki katilabilir . O bizim eski üyemiz. Diyetten vazgeçtim nickini değiştirse keşke
Hoş geldin bitanemHoş bulduk. Erhanın kedisi vefat etmişti evet, ben de tekrar hatirlatmak istemedim ve beklemiştim.Teşekkürler.
bakayım burada olduğunu bilmiyordum
hmm kitap önerisi gibi mi ?
benim dediğim kulüp psikologa ait o yüzden dikkatimi çekti. Ona göre konusu edilecek tartışılacak kitaplar veriyor sanırım. Grup terapileri falan yapıyor özel sayfasına baktımda..
İnşallah hocamÇok geçmiş olsun. Kardiyolojiden güzel haberlerini alırız inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınGeçmişe dönüp okudum hocam.
Dün çok kötü oldum. İlaç bayağı sarstı beni. Boşuna kardiyoloji onay istememiş dedim endokrinden. Nerdeyse acile gidecektim. Şimdi daha iyiyim. Ama iyi şiştim. Cumaya kadar inerim inşallah. Cuma da tomografinin sonucu çıkacak . Sonuca göre devam ederim inşallah.
Hayırlı sabahlar fezocumHayırlı sabahlar
Son mesaj da okunduğuna göre kalkabilirim
Tuz dök ayakkabilara yakalanırsan kötü kokuyu nemi alıyormus dersinMisafir geldi abla
Ben de aynı fikirdeyim kaptanım.@Diyettenvzgctm-olmuyo
Hoşgeldinkelimelerin gücüne çok inanırım. Haddim değil belki ama kullanıcı adın seni olumsuz etkileyebilir, söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?