- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Hindistan cevizli top, coco star olarak da geçiyoBu nedir tarif sayfamızda paylaş bence
Bunu bende yapıyorum bide çıkınca çikolata içine batırıp
Bu cok onemli, bu bilgiyi her firsatta paylasmaliyiz cidden.leylacım tek öğün beslenme kadınların hormonal yapısına uygun değilmiş. erkeklere uygun deniyor. kadınlara 2 öğün uygunmuş. gerçekten 2 öğünde çok rahat oluyorum. ama tabi şu ara şeker dengemi sağlamam lazım. ara öğün yapıyorum mecbur.
Sagol Elhanim kaptanimEllerine sağlık kaptanım.Cok sağlıklı görünüyorlar evet evet bize de tarifini ver
Canim Nergis afiyet olsun cok dengeli bulgur ölçüsü yerindyazayım da mutfağı kapatayim artik
Uyaninca
zencefilli limonlu su
filtre kahve
Sabah
avuç içi kadar lavaş
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ogle
1 portakal
4 adet balık kraker torun sayesinde
akşam
4 kaşık kofteli bezelye yemeği
3 kaşık Bulgur pilavı
Bol salata
cibez otu haşlaması ilk kez yedim ama güzelmiş
Spor yok
su 3 litreyi bulur
@eelhanLeyl35
Cok guzel
Sanirim brunch yaptin
Fiyat artışıni saglayan fenomenlik canim o kadar abarttilar ki bu lavaşi... Bana biraz itici geliyor görüntüsüasrın tandırı lavaşlarından almıştım 2-2,5 hafta önce. dün bakayım bir fiyatlarına dedim. 6 lı paket 100 TL den fazla artmış. devletin bu anormal fiyat artışlarını kontrol etmesi gerekli. bu anormal artışlar iyi niyetli değil fırsatçılık.
Ben buzdolabinda sakliyorum hicbirsey olmuyor .Menüm
14.00: avuç içi kadar tam buğday ekmeği tost
2 çeri domates 2 zeytin
Ara: 2 mandalina
Akşam: 1 kase ayranlı çorba
Su 1litre yatana . kadar içicem
Spor gece bildiriyorum
Elhan ffestinalente Cordelia
Birde bu wasayi aldim 3 harfli markettten ucuzdu ama porsiyonlamasi nasıl acaba ve nasıl saklamak lazım
Eki Görüntüle 3373616
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınnasılsın ayparemişe devam mı?
Anladım çok teşekkür ederimBen buzdolabinda sakliyorum hicbirsey olmuyor .
Uzerine peynir , avokado sos vs guzel bir alternatif oluyor ama ben yinede ekmekciyim
Afiyet sifa olsu
Teşekkür ederim tatlımHindinin yaninda salata guzel olurdu canim afiyet olsun
Teşekkürler. Ben de hemen bugünki yediklerimi yazayım.Pazartesi tarti günümüz ama takibi cumadan cumaya yapıyoruz. Pazartesi sadece kontrol amaçlı. Cuma bildirimimiz fotoğraflı tarih nick belirtilerek yapılıyor bilginiz olsun.
Tatilimiz ve iznimiz isteğinize bağlı. Takimlardaysaniz bildirim yaptıktan sonra ayrılmanız uygun olur.
Canım diyetisyen menüsü mü ? Sanki az gibiTeşekkürler. Ben de hemen bugünki yediklerimi yazayım.
Aç karnına maydonoz suyu
Kahvaltı: 2 haşlama yumurta, 2 tk labne keten tohumlu ve 2 cevizli bol yeşillik
Öğlen: yarım tarçınlı elma yarım mandalin 1 ceviz
Akşam: 1 tabak buharda pişmiş brokoli
Egzersiz : 30 dk leslie boosted, 15 dk pilates
Su: 2 litre şimdilik
Bana da çok güzel fikir oldu
Evde vardı napsam diyodum. Googleda var amasara_28 denenmiş tarifi varsa paylaşırsa tabii ki çok daha güzel olur
Eline koluna sağlık tatlım teşekkür ederim
Teşekkür ederim kızlar malesef resim çekmedim arkadaşlarım gelmişti onlarda yedi ve çok beğendi tekrar yapınca resim çekip gösteririmYaptığın zaman foto eklermisin canım ellerine sağlık
Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?