- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Deneyim bakalım saol tarif için :)Yulafi kavur pekmez tarcin az bal,findik fistik kuru üzüm cevizle karıştır alsana granola
10 bini tamamla oyle paylas kaptansin senSelam:) adım 12 den önce paylaşmasam mıyürüyom sala sola ama
Yaparsın ben erkenden bitirmeyi seviyorumTamamlarim canim iste yarim saattir bos oturuyorum atacağım 2800 adim kaldı tembellik yaptim
10 bin çoktan tamamladım10 bini tamamla oyle paylas kaptansin sen
Afiyet olsun canim ❤24.10.2021 Pazar Yitiksifa 19.Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 2939250
Akşam 18.20 de
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim da krem peynirler yine cok olmusMenüm :)
Sabah 7:30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
Akşam 16:15
Bol su 2 lt yakın
Zipzip- E Elif_Eylul
Gule gule kullan canım. Ben cocuklar buyumeden esya yenilemeyi asla dusunmuyorum. Anasini aglatiyolardaBende olanı dün harcadımçocuk odasıyla koltuk takımı aldım başka yere gideceğine kendim yiyeyim dedim
Az yemişsin çok yeseydin keşke24.10.2021 Pazar Yitiksifa 19.Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 2939250
Akşam 18.20 de
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Helallik bisey yok kuzumAnliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Az sürdüm ama çok gibi göründüAfiyet olsun canim da krem peynirler yine cok olmus
Kahvaltida krem peynir yerine baska peynir tüket canimAz sürdüm ama çok gibi göründü
Bende 7 senedir değiştirmedimGule gule kullan canım. Ben cocuklar buyumeden esya yenilemeyi asla dusunmuyorum. Anasini aglatiyolarda
Max. 3 hurma yiyebilirsin cnm 1 porsiyon meyve yapiyorBenim canım acayip bisküvi çekiyor.dayaniyorum ama regl zamanım.oldum olacam.ne yapsam bilmiyorum.ne yesem onun yerine..Bu arada hurma diyet sürecinde yemek ne kadar doğru.Tatli yiyrsim geliyo ondan yesem ne bileyim..11. günüm bugün benim normalde dikkat etmeye başlayalı.Basladigim yere dönmek istemiyorum
Bende eylul de yikattim örtü ile kapliyorum şuan ama halilar yıkandı sozde suan boya icindeBende 7 senedir değiştirmedim
Eşim geçenlerde koltukları silmişti mis gibi oldu kanepeler :) biraz daha idare edicem
24.10.2021 Pazar Yitiksifa 19.Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 2939250
Akşam 18.20 de
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
afiyet olsun kızlarMenüm :)
Sabah 7:30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
Akşam 16:15
Bol su 2 lt yakın
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?