- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Neredeymiş o pazarBuralarda öyle şimdiye kadar LCW den aliyordum çocuklara bu sene ince uzun kollu penyeler 50 TLolmus sweatshirtlere yaklaşamadim bile aldim mecbur sonra bir arkadaş burda bir pazar var dedi markalı ürünler getiriyorlarmis etiketleri üzerinde 80 90 olan sweetleri 30 TL ye aldim10 parça alt üst aldım 265 TL ödedim LCW den alsaydım kaç tutardı kim bilir daha mağazalardan almam iki güne eskitiyorlar zaten ancak böyle misafirliğe falan
Afiyet olsun canim ❤Bugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
Aksam19 da biberli tavuk 1 porsiyon 2 yk yoğurtlu eriste yarim kelek turşusu
1 bucuk litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanimizin adini bulamadim
Pazar Menüm
Sabah hc li kahve
13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber
19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek
Su 2 lt
afiyet olsun kızlarBugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
1 bucuk litre su
Bizim ufaklık park yatağında yatmak istemiyor her akşam ablayla kavga ediyorlar senin yatağın benim yatağım diye iki yatak bir odaya sigmasina imkan yok mecbur ranza aldımGule gule kullan canım. Ben cocuklar buyumeden esya yenilemeyi asla dusunmuyorum. Anasini aglatiyolarda
Şuan daha iyiyim elhamdülillah canım biraz terledim kendime geldim , ilaçlarda fayda ediyor çok şükürE Elif_Eylul @madamhd @sena zeynep F Frozen01askrhpozitif ve unuttugum diğer arkadaslar nasil hastalik durumları iyisinizdir inşallah
İyi yapmışsın yenilik iyidirBizim ufaklık park yatağında yatmak istemiyor her akşam ablayla kavga ediyorlar senin yatağın benim yatağım diye iki yatak bir odaya sigmasina imkan yok mecbur ranza aldımkoltukta sevgili kv kendisine koltuk alacakmış para istedi salondaki koltuklarım çok kabaydi onun evi müsait birde araba denk geldi dedim benimkileri göndereyim kendime daha küçük birşey alayım
Aynen canım ilk yıkamada solup gidiyor eşime kaç kere pantolon aldım çamaşır suyu değmiş gibi olduKumaşların kalitesi kalmadı ki
Sorunun biri bitiyor digeri basliyor cnmçok şükür tatlım. son dönemde fazlaca yoğundum, bunaldım. birde bazı sorunlar oldu. canım sıkıldı. ama şimdi yavaş yavaş kafamı topluyorum
ben de
evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dönyoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Kesinlikle.Aklima hurma geldi.encazindan doğal şekeri vs.Kuru meyveler sekerli oluyor ama kilona gore cok olmaz gibi cokda bilmiyorum ya yaniltmayim ama biskuviden sağlıklı oldugu kesin
Tamamdır o zaman.bircbatdak ılık süt ile ara öğün yaparım ben bu donemimdeDiyette Hurma Yenir Mi? Hurma, doğru şekilde tüketildiğinde zayıflamaya destek olduğu için diyet yaparken yenebilir. Şeker oranı yüksek bir besin olduğu için abartılmadan günde 2-3 adet tüketilebilir.
Bunun yanina süt yada yogurt ekle
Çok teşekkür ederim.Rabbim tüm hastalara şifa versin..çok şükür tatlım. son dönemde fazlaca yoğundum, bunaldım. birde bazı sorunlar oldu. canım sıkıldı. ama şimdi yavaş yavaş kafamı topluyorum
ben de
evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dönyoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Afiyet olsunMenüm :)
Sabah 7:30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
Akşam 16:15
Bol su 2 lt yakın
Zipzip- E Elif_Eylul
Yargı şu an izlenecek en güzel dizilerden biri.Digerlerinden farklı merak uyandiriyo.bende ona bakıyorum.Engini öğrendiler.insaallah cezasını alması için çok bölüm atlamazlar ya.Baska konularda el atarlar.Sendemi yargiya bakiyon
Ohh pırasa en sevdiğim.Afiyet olsunPazar Menüm
Sabah hc li kahve
13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber
19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek
Su 2 lt
Çok güzel bi menü..Kilonuzda yok maşaallah .Darısı başıma..6 li rakamlari gorebilcekmiyimBugünkü menüm
Ara 2 tane mandalina
1 bucuk litre su
Aslinda aksam ekmek yemicektim ama dayanamadim :))Afiyet olsu ablacim
Az yemissin ara ogun ekleseydin guzel olurdu
Benim gittigimde cok uygun bi yerdi cnmBen ucuz yer diye yaptirinca
Onlar olmadan olur mu hic ablaAslinda aksam ekmek yemicektim ama dayanamadim :))
Öğleden sonra boynum omuzlarim cok agriyordu, sicak suya yatayim dedim
Banyoda vakit gecti :)
Yalniz mumla, kirmizi şarabı unutmuşum
Onun hap olduğunu nasıl anlamış
Evet gördümde menü yazarken hatırlayamadımAfiyet olsun canim ❤
@Li_zigi oldu yeni niki :))
Çekmeköy de 5 katlı bir yer canım bende yeni keşfettim orayı bulmasaydim muhtemelen bende oderdimNeredeymiş o pazarben 600 tl odedim lcw ya Eylül ayinda. Hâla buyuk kiza tisort yetişmiyor
Bizde alisamadik daha canim o bizim için TostombalakanneEvet gördümde menü yazarken hatırlayamadım
Sagol canim Eskisinden iyiyim cok sukur canim mide bulantisi var midem bulaninca oksuruk tutuyor bir anda cok kotu oluyom oksuruk ve mide bulantisida gecseydi iyiydi tat ve koku yavas yavas geliyor sankiE Elif_Eylul @madamhd @sena zeynep F Frozen01askrhpozitif ve unuttugum diğer arkadaslar nasil hastalik durumları iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?