Sendemi yargiya bakiyonBen erken çikayim bugun dizi izlicem herkese iyi akşamlar
Örtü iyi oluyor valla su geçirmez kanepe örtüler var onlardan kullan :)Bende eylul de yikattim örtü ile kapliyorum şuan ama halilar yıkandı sozde suan boya icinde
Gule güle kullanKız hırka bakalim anne sana dedi girdik magzalarda one beee öyle 100tl den aşaya birsey yok almıcam dedim dinlemedi beni alcaz dedi en ucuzu 150tl ye aldik geldik
Soyguncu bu millet
Tamamdır çok teşekkür ederimMax. 3 hurma yiyebilirsin cnm 1 porsiyon meyve yapiyor
İçine cevizde koyarsan cok güzel bi ara öğün
Allah razı olsun ...çok sağol.Helallik bisey yok kuzum
Cocuklarin daha iyi olmasina sevindim inşallah iyice toparlanirlar
Ellerine sağlık kaptanım22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 @Cordeliaa Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Noisy Girl Kırmızı 61.6 Mavi Takim 1 Wilma11 Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 Amine Busra Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 @aypare- Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm VixenM
Burda pazarda sweetler 40 TL yedi bana çok pahalı geliyor nedenseSagol canimda vallahi felaket almış basini gitmis ortalik afedersin boktan sweetler bile 50tl
Terzi iyi değilmiş demekki :))Gule güle kullan
Pantolon ihtiyacım var. Evdekiler belimden düşüyor. Daraltınca da sekilleri bozuldu birkaçının.. ama bahardan sonra alirim artik
Kumaşların kalitesi kalmadı kiBuralarda öyle şimdiye kadar LCW den aliyordum çocuklara bu sene ince uzun kollu penyeler 50 TLolmus sweatshirtlere yaklaşamadim bile aldim mecbur sonra bir arkadaş burda bir pazar var dedi markalı ürünler getiriyorlarmis etiketleri üzerinde 80 90 olan sweetleri 30 TL ye aldim10 parça alt üst aldım 265 TL ödedim LCW den alsaydım kaç tutardı kim bilir daha mağazalardan almam iki güne eskitiyorlar zaten ancak böyle misafirliğe falan
Afiyet olsu ablacimPazar Menüm
Sabah hc li kahve
13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber
19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek
Su 2 lt
Iyi geceler canim
TamamIyi geceler canim
Evet özelden atıyorsun bildiirimini fotografli ve nickli olacak
Rabbin feraha erdirsin inşallah canımevet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dönyoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize
Fazla adımlarını bana ver kaptanım bugün adım dileniyorum10 bin çoktan tamamladım
Afiyet olsun canım24.10.2021 Pazar Yitiksifa 19.Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 2939250
Akşam 18.20 de
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2,5 lt su içtim
Zipzip-
@Filiz16
Ben ucuz yer diye yaptirincaTerzi iyi değilmiş demekki :))
Ben kilo verince konyada pantolon ceket daralttirmistim, adam cok güzel yaptı ayni orjinal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?