Canim gecmis olsun neyin varS
Şuan daha iyiyim elhamdülillah canım biraz terledim kendime geldim , ilaçlarda fayda ediyor çok şükür
Hersey insanin kendi elinde vazgecme bende 10 kilodan fazla verdim ama gerisi suanda gelmiyorKesinlikle.Aklima hurma geldi.encazindan doğal şekeri vs.
Tamamdır o zaman.bircbatdak ılık süt ile ara öğün yaparım ben bu donemimde
Çok teşekkür ederim.Rabbim tüm hastalara şifa versin..
Afiyet olsun
Yargı şu an izlenecek en güzel dizilerden biri.Digerlerinden farklı merak uyandiriyo.bende ona bakıyorum.Engini öğrendiler.insaallah cezasını alması için çok bölüm atlamazlar ya.Baska konularda el atarlar.
Ohh pırasa en sevdiğim.Afiyet olsun
Çok güzel bi menü..Kilonuzda yok maşaallah .Darısı başıma..6 li rakamlari gorebilcekmiyim
Dizi izliyorum son 2 bin adim kaldıEee daha daha nasılsınız adım tamamlamaya çalışıyorum sohbetsiz çekilmiyor
Bugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
Aksam19 da biberli tavuk 1 porsiyon 2 yk yoğurtlu eriste yarim kelek turşusu
1 bucuk litre su
Zipzip- @Filiz16 Cordelia kaptanimizin adini bulamadim
Sağol canım boğaz ve vücut agrisi biraz da ateş canım şuan daha iyiyim amaCanim gecmis olsun neyin var
Sabah tartıya çıktım +2kg gördüm sporuda fazlalaştırdım insan 1 günde 2 kilo alabilirmi ya anlayamıyorum yediğim içtiğimde belli neden böyle oldu sizceBizde alisamadik daha canim o bizim için Tostombalakanne
Dizi izlemeye devam edersen seni sollucam kaptanımDizi izliyorum son 2 bin adim kaldı
Ben adımlarimi paylaştım sanıyorum
Kaslar sismistir canım o yüzdendir düzelir eğer yedikleri de sıkıntı yoksaSabah tartıya çıktım +2kg gördüm sporuda fazlalaştırdım insan 1 günde 2 kilo alabilirmi ya anlayamıyorum yediğim içtiğimde belli neden böyle oldu sizce
Test yap istersen canim korona gecirdin mi hicSağol canım boğaz ve vücut agrisi biraz da ateş canım şuan daha iyiyim ama
Yok ne yiyorsam yaziyorum acaba 30 bin adım atmaya başladim ondanmı moralimi baya bozduKaslar sismistir canım o yüzdendir düzelir eğer yedikleri de sıkıntı yoksa
Yok canım daha geçirmedik ev halkı gecen hafta hastaydı ama onlarda ateş yoktu nezle griplerdi bende bambaşka yarın olmadı test veririmTest yap istersen canim korona gecirdin mi hic
Cok geçmiş olsun
Moralini bozma Perşembe dinlenme yaparsın kaslar dinlenir fazla adım göz çıkarmaz zararda gelmezYok ne yiyorsam yaziyorum acaba 30 bin adım atmaya başladim ondanmı moralimi baya bozdu
Spordan olabilir 30 bin cok fazlaSabah tartıya çıktım +2kg gördüm sporuda fazlalaştırdım insan 1 günde 2 kilo alabilirmi ya anlayamıyorum yediğim içtiğimde belli neden böyle oldu sizce
Sollarsin bu gidişle canimDizi izlemeye devam edersen seni sollucam kaptanım
inşallah sabahki tartiya düzelme olurMoralini bozma Perşembe dinlenme yaparsın kaslar dinlenir fazla adım göz çıkarmaz zararda gelmez
Kaplumbağa tavşan misali olur bizimkiSollarsin bu gidişle canim
Azaltmalımıyım sizceSpordan olabilir 30 bin cok fazla
Sollarsin bu gidişle canim
Olmazsa da bozup bırakma sakin illaki eksi olarak yansıyacak tartıyainşallah sabahki tartiya düzelme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?