beden farkı çok olunca küçültürken model kayabiliyor canım. yani 1-1,5 bedeni daraltıyorlar da, mesela 3 beden farkı daraltmak kolay olmuyor. şekil kayıyor. tabi terzi de çok önemli.Terzi iyi değilmiş demekki :))
Ben kilo verince konyada pantolon ceket daralttirmistim, adam cok güzel yaptı ayni orjinal gibi
Paylaştın.Ben adımlarimi paylaştım sanıyorum
insallahOlmazsa da bozup bırakma sakin illaki eksi olarak yansıyacak tartıya
Aynen devaminsallah
Kaptanim ben 2 kilo almisim kaslari şoka uğrattim heraldePaylaştın.
Bakmadim canim her an hersey değişebilirİnan bakmadım bu gece yapacağım inşallah.Zipzip- sen baktın mı canım?
Yazsana, sorduğun için sağol. İyi olmaya çalışıyorum.Kizlar bisey soracam 10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
30 bin atmak gercekten çok zor evde en az 1 bucuk saat leslie yapiyorum 2 gündür disarda yaptigim yürüyüşleri saymıyorumAynen devam
Onun dangalakligi canım sen. Niye kendini sorguluyorsun ki hastalık bu yapabileceğin birşey yok insanlıktan nasibini almamışKizlar bisey soracam 10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Kimseyi kıramıyorum bi daha yardim etmiyecem zaten randevulara kosturacam diye kaptim bu illetideYazsana, sorduğun için sağol. İyi olmaya çalışıyorum.
Tahmin edebiliyorum bugün ben daha 10 bini tamamlayamadim azmini ve hırsını kiskanmadim desem yalan olur30 bin atmak gercekten çok zor evde en az 1 bucuk saat leslie yapiyorum 2 gündür disarda yaptigim yürüyüşleri saymıyorum
Niye istemesin saçmalama menülerin sporun ortada gerisine kimse birşey yapamazBöyle artıyla gelirsem haftaya kimse almak istemeyecek
Herkes isinin goruldugune bakiyor maalesefOnun dangalakligi canım sen. Niye kendini sorguluyorsun ki hastalık bu yapabileceğin birşey yok insanlıktan nasibini almamış
6-7 yildir orda olup birsey bilmemesi cok ilginc Birak yardım etme bundan sonra öğrensinKizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Sende ben gibisin kirmadigimiz sürece kırılan biz oluyoruzKimseyi kıramıyorum bi daha yardim etmiyecem zaten randevulara kosturacam diye kaptim bu illetide
En uyuz olduğum da o ya menfaat ilişkileriHerkes isinin goruldugune bakiyor maalesef
Çok teşekkür ederim üstümdede baya kırgınlık var dün gece sinirden yatamadim eşim eve gelmedi baya yorgun hissediyorum aslindaTahmin edebiliyorum bugün ben daha 10 bini tamamlayamadim azmini ve hırsını kiskanmadim desem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?