Süzük neydi yaa krem peynir lokum kıvamında peynir gibi bişeymiydiSize süzük çok yakışıyooor
Şifa olsun canım benim.
Afiyet olsun Fridacim
Gelmesi lazım uğraşıyorum bakalımGayet başarılı menüafiyet olsun güzel eksi gelecek inşallah
Sağol canım uyuya kaldım saat 9 a geliyorken akşam yemeğini yedim ama sorun olacağını zannetmiyorumAfiyet olsun Fridacim
Harika bir menü.
Süzme peynir canım, Lenanin eşi süzük dediği için biz de suzuge alıştık.Süzük neydi yaa krem peynir lokum kıvamında peynir gibi bişeymiydi
Ben ekicinin lokum kıvamındaki peynirini seviyorum. arada sıkılınca ezineye dönüyorum evde tulum peyniri var eski kaşar var pek yememeye çalışıyorum durum böleee
Olmaz olmaz . Sağlıklı şeyler yemişsin . Uyku da ihtiyaç.Sağol canım uyuya kaldım saat 9 a geliyorken akşam yemeğini yedim ama sorun olacağını zannetmiyorum
Afiyet olsun maşallah hem adım hem menü çok güzelİyi akşamlar canlar
Bugün rahatsızdım ve yoğun bir gündü
Reglim çok sancım vardi giremedim diyetime devam ettim
Sabah 7.30 sade kahve ve limonlu su
Öğle 12.00 bir dilim kepek ekmeği 1 peynirli yumurta domates 2 adet zeytin
Akşam 19.00 1 porsiyon pazı kavurma 4 parça izgara tavuk
9000 adım 2 litre su
Elhan Cordelia Ece Didem
Bende peynire bayılıyorum peynirsiz çaysız kahvaltı yapamamSüzme peynir canım, Lenanin eşi süzük dediği için biz de suzuge alıştık.Peynirin her türünü çok severim. Yeter ki çok tuzlu olmasın o diyette biraz sıkıntı. Cevizle harika gidiyor.
Tekrardan hoşgeldinCordelia
Katılım formu:
ADINIZ: Yıldız
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Dıygusal yeme ve spor yapmamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve normal kilolara dönerek hayatı daha güzel ve rahat yaşamak
Bu mesajından sonra başka bir mesajını göremedimAkşama kısır yapacağım, 1 tabak yesem çok mu olur. Başka hiçbir şey olmayacak.
Başınız sağolsun. Allah sabır versinkayınpederinize geçmiş olsun
Hoşgeldiniz
Başınız sağ olsun canım. Kayınpedere gelmiş geçmiş olsun. Sağlıkla yaşasın. Eşini kaybedince kurtulduğuna sevinememiştir çok acı bir durum. Allah sabrını versin.
Allah rahmet eylesin rabbim sabrını versin canım
Allah razı olsun. Hoş buldumTekrardan hoşgeldin
Zorlu zamanlar geçmiş sırada güzel günler var
Menülerin çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Ay ben de kahvaltida peynir sevmiyorum. Olmasa aramam sirf yemek icin yiyorum. Sadece tulum peynirini biraz seviyorum obur peynirleri sirf kalsiyum olsun diye yiyorumBende peynire bayılıyorum peynirsiz çaysız kahvaltı yapamamakşamlarıda çok seviyorum bu akşam Siyez unundan gözleme gibi bişey yapasım vardı kendime engel oldum
Teşekkürler canımGüle güle kullan
Teşekkürler canımÇok güzel canım güle güle kullan
Onlara ben de bayılırım acı en sevdiğim şey ama Egeliyim neynecen olmayıveremAfiyet olsun bitanemBu kızın Güneydoğulu olduğunu bilirim ama ispat edemem. Lahmacun , ciğer
Gayet iyi olur afiyet olsunAkşama kısır yapacağım, 1 tabak yesem çok mu olur. Başka hiçbir şey olmayacak.
Sağol canımAfiyet olsunşu kerevizi anca rendeleyip yoğurtlayınca yiyebiliyorum
Bende diyordum galiba çok yöresel kimsenin çok bilmediği nadir bir peynirSüzme peynir canım, Lenanin eşi süzük dediği için biz de suzuge alıştık. Peynirin her türünü çok severim. Yeter ki çok tuzlu olmasın o diyette biraz sıkıntı. Cevizle harika gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?