Kalbimi bilmemde memelerim yimmişacak gozlemelik hamır gibiYok yok hepiniz birbirinizden yımmışaksınız
Hep iyiyim aslinda ben ama sildiklerim hayatimda bana bir imtihan olarak kaldiBekarken iyi kalmak kolay ellere karışinca elti kayna koca üçgenine girince iyi kalabilmek möhüm olan
Senmi tanimasam tamam derimYok bee o kadar pammuk gibi değilimdir
Amin allahim akıl fikirde versinŞu zamanda da herkes bazi evliliklere sadece evlatları için katlanıyor benim ablamda zamanında bu gibi sıkıntılar yaşadı halada yaşıyor aslında ama iyi gibi şimdi işte Allah'ım bütün kullarına hidayet mağfiret ve vicdan versin artık kimse kadir kiymet bilmiyor ne üzücü
Kiz sen delisinKalbimi bilmemde memelerim yimmişacak gozlemelik hamır gibi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gece corba olmasa iyi olurmus
Afiyet olsun canım pirinc patlagi yerine karabugday patlagi var onu al istersen
Afiyet olsun canım
Ya çok üzüldüm gerçekten canım Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin eşini de Allah bildiği gibi yapsın karakter yoksunu insanlardan nefret ediyorum ne biçim insanlar var bu hayatta Allah sabır versin sanaKusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
E Elif_EylulZipzip- @Cordeliaa @Li_zigi
Allah razi olsun abla bir süre kafayi dinlemek istiyorum o kadar bunaldımki yaşadığım hayattanAllah hidayet versin iclerine hicbirsey diyemiyorum haline cok üzüldum
Amin allah razi olsun sana karşıda çok mahçubum gercekten bunlari yasamasaydim seni yari yolda birakmazdim hakkini helal etZipzip- sağolun kaptanlarım
Ya çok üzüldüm gerçekten canım Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin eşini de Allah bildiği gibi yapsın karakter yoksunu insanlardan nefret ediyorum ne biçim insanlar var bu hayatta Allah sabır versin sana
Bende deli olacam bundan sonraAkıllı iken çekilmiyor be bu hayat filiizim
Yok canım öyle düşünme burası gelip geçici bir yer yeter ki sen iyi ol evladın sağlığın yerinde olsun hiç önemli değil. Zaten üzgünsün iyice bozma moralini bizi düşünme canımAmin allah razi olsun sana karşıda çok mahçubum gercekten bunlari yasamasaydim seni yari yolda birakmazdim hakkini helal et
Benim de öyleKalbimi bilmemde memelerim yimmişacak gozlemelik hamır gibi
Canım seçtim göremedin galiba zeyneppk, sardunya yi seçtimGurbettt42 musait olunca 2 kişi seç takimlar belirlensin artık. Elektrigimiz yok kahvalti hazirlayacagim bende cocuklara
Gurbettt42 musait olunca 2 kişi seç takimlar belirlensin artık. Elektrigimiz yok kahvalti hazirlayacagim bende cocuklara
Kesinlikle haklısın arkadaşımın biri 10 yıl önce pskikopat biriyle evlendi adam sürekli tehdit ede ede boşanamadı bi türlü en sonda evi terketti hala tehdit ediyor uzaklaşma cezası da aldı kaçkereRabbim yardımcın olsun .insan olmayan esinede merhamet insanlık nasip etsin çok üzüldüm Ne yazikki kötüye bulaştim mi evliliği de boşanmasında çok zor
Ben kırmızı mi mavi mi oldum anlamadım
Günaydın canim ❤Günaydın
TamamdirBenim de öyle
Canım seçtim göremedin galiba zeyneppk, sardunya yi seçtim
Gurbettt42 musait olunca 2 kişi seç takimlar belirlensin artık. Elektrigimiz yok kahvalti hazirlayacagim bende cocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?