Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin allahim akıl fikirde versin

Zipzip- sağolun kaptanlarım
Ya çok üzüldüm gerçekten canım Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin eşini de Allah bildiği gibi yapsın karakter yoksunu insanlardan nefret ediyorum ne biçim insanlar var bu hayatta Allah sabır versin sana

Amin allah razi olsun sana karşıda çok mahçubum gercekten bunlari yasamasaydim seni yari yolda birakmazdim hakkini helal et

Amin allah razi olsun sana karşıda çok mahçubum gercekten bunlari yasamasaydim seni yari yolda birakmazdim hakkini helal et
Yok canım öyle düşünme burası gelip geçici bir yer yeter ki sen iyi ol evladın sağlığın yerinde olsun hiç önemli değil. Zaten üzgünsün iyice bozma moralini bizi düşünme canım

Rabbim yardımcın olsun .insan olmayan esinede merhamet insanlık nasip etsin çok üzüldüm Ne yazikki kötüye bulaştim mi evliliği de boşanmasında çok zor
Kesinlikle haklısın arkadaşımın biri 10 yıl önce pskikopat biriyle evlendi adam sürekli tehdit ede ede boşanamadı bi türlü en sonda evi terketti hala tehdit ediyor uzaklaşma cezası da aldı kaçkere
Gerçekten çok zor öldürcem seni diyip duruyormuş(
Öyle pskopat adamlar çok ki
Böle adamlarda kadınlara bi rahat vermezler !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…