Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım bence git gene doktora

Cok üzüldüm kuzum Allah insallah eşine merhamet vicdan versin

Geçmiş olsun canım bence git gene doktora
Sağlık ocağına gittim orada ki doktor eliyle muayene etti dediğim yeri kendi de farketti tam koltukaltı hizamda lenf bezi süt bezi olabilir dedi antibiyotik yazdı geçti o zaman 1 hafta sürmüştü o bana doktora git demedi de yani her ay tekrarlayan bir şey de canımı sıkmaya başladı kaptanım gidersem eğer su düğün olayları bi geçsin de o zaman gidebilirim çocukları kimseye bırakamıyorum annem de çok yogun

Tek sevdiği benmisim benden baskasini sevmemis bakmamis kendini kesti kollarini jilet atti sabaha kadar umursamadim cocugu yatirdim yattim uyudum yatamadimda
Cnm eşinin gerçekten psikolojik sorunlari var
Onun yaninda ikinizde güvende degilsiniz

Annem gili cagirdim gelin goturun diye gelmediler cocuk icinmis babam demiski birdaha benim kizim aglasin beni arasin bu son seferi gelir gotururum demis birdahada vermem ee benim oğlum nolacak abla peki
Mecbur kabul edecekler cnm
Oglunda onlarin canı

Yok genetik bir rahatsizligi var eskiden ayaklari ustunde durabiliyordu 2 kisinin destegi ile simdi hic duramiyor.
Çok geçmiş olsun abine Allah yardımcınız olsun , rabbim sabırlık ve kolaylıklar versin amin
Yazıklar olsun valla çok üzüldüm cidden
Insanlığın öldüğü bir ülkede yaşıyoruz
görümcemin başına gelmişti,karnım ve görümcemin kocası görümcemle şakalaşıyormus ordan oraya atıyorlamıs görümce mi kahkalar gülüşmeler falan diyor görümcem . Sonra bitti diyor karnımız acıktı kardeşime dedim ki git mc donaldstan birşeyler al gel de yemek yiyelim . Dış kapıdan erkek kardeşimin çıkmasıyla polis karşısında dur kimsin nereye gidiyorsun. Hakkında şikayet var . 3 araba polis gelmiş kadına şiddet uyguluyorlar diye. Evinin kapısında enişte mi yakalamış polisler görümceme bakmışlar . Görümcemde kapıya gelmiş şaşırmış ne oldu demiş size şiddet uyguluyorlar diye şikayet etti komşunuz demiş ama hangi komşu tabi söylemiyor polisler . Alman komşunun biri şikayet etmiş. Perdeler örtülü olmadığı için kim gördüyse haliyle hemen şikayet etmeleri iyi oldu. Sonra görümcemde biz şakalaşıyorduk biri kocam biri kardeşim ben şikayetçi değilim demiş . Gitmişler. Velhasıl kelam şimdi o kadar çok kavga ediyorlar ki kimse şikayet etmiyor. Evde öldürseler birbirini kimse karışmak istemiyor.
Allahım sana da sabırlık ve kolaylıklar versin amin

Gidemem olurmu cnm, mutlaka git

Git canım . Sakın hiç birşeyinizi ihmal etmeyin. Olursada erken öğrenmek geç öğrenmekten iyidir . Benim bir yerim ağrıdı mı tedavi olmaya gidiyorum. Benim yengem babamın halasının kızıydı meme kanseriydi. Göğsüm ağrıdığı aklıma gelir koşa koşa soluğu Dr alırım . Annem kalp hastası kalbim sıkış tımı Dr. Giderim anlayacağın ihmal iyi birşey değil git Dr a lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…