- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
KIz bu ne boyle sikayet edemiyomusunTek sevdiği benmisim benden baskasini sevmemis bakmamis kendini kesti kollarini jilet atti sabaha kadar umursamadim cocugu yatirdim yattim uyudum yatamadimda
Bence kimse bisey demez secsin 2kisiAynen oda olur bu seferlik oyle yapalım
Bizim binayada şaşırıyorum o kadar kavga ettik gecenin 3de basladik bi allahim kulu polisi çağırmadi abla etsem nolcak tekrar cikcak gelcek yanimaKIz bu ne boyle sikayet edemiyomusun
Yazıklar olsun valla çok üzüldüm ciddenBizim binayada şaşırıyorum o kadar kavga ettik gecenin 3de basladik bi allahim kulu polisi çağırmadi abla etsem nolcak tekrar cikcak gelcek yanima
Afiyet olsun canim29.10.2021 Cuma yitiksifa 15. Günüm
Menüm
Sabah 11.30 da
Bolca domates salatalık marul
1 kase menemen
1 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
Ara 16 da
1 fincan sade türk kahvesi
Akşam 18.30
Salata baya doyurdu kabağı yemedim
Eki Görüntüle 2942213
2 lt su
2 kupa bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Acun gibi reklam girdik araya film devam ediyorNoldu ya fragmanmiydi film yarin mi yayindaiyi geceler
Afiyet olsun canimMenu
Sabah(10:30)
1 dlm ekmek
1 kk peynir
3 dlm sucuk
Ara (16:00)
1/ 2 fincan sutlu kahve
10 findik
Aksam(19:00)
24 tane hamsi
Salata
1 cb salgam
1 kucuk kup helva
Su: 1.5lt spor: Eki Görüntüle 2942215 6735 adimZipzip- Cordelia E Elif_Eylul Gurbettt42
Allah sifa versin canimHayirli ugurlu olsun secmeler olmus, kizlar k bakmayin cok giremedim.
Abim 2 yil once de gelmisti ama suan daha kotu olmus , ayaklarini hic kullanamiyor. Yaninda durmak lazim devamli.
E tabi yemek bulasik da oluyor. Yerde surunerek hareket ettigi yerleri siliyorum.
Bide 2 bebeyle yataga uzandim da oyle ise ara verdim.
Simdi adim nasil olacak ,isteyen mi yapacakZipzip- kaptan?
Eline saglik canimMerhaba
6 haftalık MasterFit Yarışmasında Takımlar arası skor 3-3 devam ediyor.
Zipzip- E Elif_Eylul
MASTERFİTKAZANAN KAZANAN KAPTAN ETAP ŞAMPİYONU
Masterfit öncesi ilk şampiyon
1.ETAP
MAVİ TAKIM
@askrhpozitifFitt_anne
zeyneppk 2.ETAP KIRMIZI TAKIM zeyneppk @madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM Gurbettt42 @Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM @Mefkurem @Li_zigi 5.ETAP KIRMIZI TAKIM @Li_zigi @Li_zigi 6.ETAP MAVİ TAKIM @Migim Gurbettt42
Afiyet olsun ablacimIyi geceler kimler var
Yeni geldim eve
Menümü yazayim
Cuma
Sabah tartlip disari ciktim o yüzden kahvalti geçe kaldi
15.00
1 yumurta
1 dil. Peynir
Dereotu, 1 küçük yaprak marul
1 çavdar sandwich ekm.
Ara
1 incir, 1 ceviz
19.00.
1 kepce mercimek çorbası (düğünde)
20.30 (düğünde)
Izgara 2 köfte, 2 küp tavuk göğsü
2 kş kadar bulgur pilavi
Bikac catal meze
2 kş salata
1 küçük lavas
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Afiyet olsun canim ❤29 Ekim
Sabah 10.30
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Ara 14.00
1 türk kahvesi
1 metro cikolata
1 lokum
Öğle 16.00
1 porsiyon karnabahar yemeği
Aksam 20.30
150 gram et
Coban salata
ara 22.30
2 şeftali
Zipzip- E Elif_Eylul Gurbettt42
Olsun canim cozersiniz insallah internet olayiniKızlar kusura bakmayın hepinizden teker teker özür diliyorum, asla bırakıp çıkmazdım, eşim gil modemin fişini koparmislar, ondan sonra da dışarı çıktılar, öylece kaldım sinirlerim bozuldu herkesi bekletince, çocuklarla alakası yok, yeni girdiler eve onların netine bağlandım, yarın yaptırırmi bilemiyorum, eğer ki gelemezsemCordelia sen seçersin benim yerime canım, veya isterseniz başka birini de kaptan yapabilirsiniz tekrar kusura bakmayın.
Afiyet olsun canim ❤Ben sabah 11 civarı mantarlı omlet yedim.
Bu ara 29 Ekim menüsüdur.baskada birşey yemedim.Evi toplayıp yola çıktım saat
16:00civari sebzeli dana ciğer yedim
1 bardak ayran
20:00 civarı ara öğün çay ve tuzsuz çekirdek yedik.
Saat 01:00 da gece çıktık işten.
1:30 gibi babamın gittiği yer varmış meşhur çorbacıbi kase kelle paçayı gömdüm.
inşaAllah sıkıntı olmaz .mideme ağır geldi ama ne yalan soylimm lezzetliydi.
Bugün çok su içtim..megersem ben efor sarfedince susuyormusim.Tam 3 litre belki geçtim bi iki bardak bile
Spor olarak saat 15:30 dan beri mekik dokudum resmen
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
Afiyet olsun canimBen de yazayim 29 Ekim menumu
Sabah 9.30
Yarim tt ekmek
1 ev yapimi kurabiye
Yesil cay
1has yumurta
Ispanak kavurma
2dilim peynir
Marul domates
Ögle 13.30
3yk bulgur pilavi
4kup Patates
yogurt
biraz tavuk
Aksam 18.30
2 pirinc patlagi arasina bir muz
1er yk karabugday pilavi, kavurma ve salata
1avuc kadar cekirdek
Su 1.5lt
SporZipzip- Cordelia Amine Busra Eki Görüntüle 2942328
Günaydın canimGunaaydinlar efenim , sabah-i serifleriniz hayir olsun
Günaydın canimGünaydın
Hayırlı sabahlar
Gunaydin ablacim ❤Gunaydinnnnn
Mutlu haftasonlari
Afiyet olsun canimSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Eki Görüntüle 2942330
Saat 15:00
Sütlü çorba
Saat 20:00
Bir kumpir
arkadaşlarla konsere gittik yenebilecekler arasında en hafifi kumpirdi
Su: 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Günaydın canim ❤Günaydın kıslar
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Yaa cok uzuldum canimKusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
E Elif_EylulZipzip- Cordelia @Li_zigi
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Annem gili cagirdim gelin goturun diye gelmediler cocuk icinmis babam demiski birdaha benim kizim aglasin beni arasin bu son seferi gelir gotururum demis birdahada vermem ee benim oğlum nolacak abla pekiYazıklar olsun valla çok üzüldüm cidden
Insanlığın öldüğü bir ülkede yaşıyoruz
Tüh ya çok kötü olmuşKızlar kusura bakmayın hepinizden teker teker özür diliyorum, asla bırakıp çıkmazdım, eşim gil modemin fişini koparmislar, ondan sonra da dışarı çıktılar, öylece kaldım sinirlerim bozuldu herkesi bekletince, çocuklarla alakası yok, yeni girdiler eve onların netine bağlandım, yarın yaptırırmi bilemiyorum, eğer ki gelemezsemCordelia sen seçersin benim yerime canım, veya isterseniz başka birini de kaptan yapabilirsiniz tekrar kusura bakmayın.
Tmm canımÖğlene dogru olursan burda belki herkes olur kalan 4kisi olmazsa ayarlariz
İnşallah ya hafta sonuna dek geldi bugün yarın yaptirmazlarsa mecburen başka biri kaptan olur benim yerimeOlsun canim cozersiniz insallah internet olayini
Tamam canım
Teşekkürler canımTüh ya çok kötü olmuşinşallah hallolur ..canım benim kaptanligin hayırlı olsun başarılı keyifli bir hafta olsun inşallah
İnşallah cozulur canim yaa netsiz olmuyor zatenTmm canım
İnşallah ya hafta sonuna dek geldi bugün yarın yaptirmazlarsa mecburen başka biri kaptan olur benim yerime
Sen oğlunsuz yasayamazsin ama anne baba simdi arkanda durmuyosa bidahada gelmezki yardımınaAnnem gili cagirdim gelin goturun diye gelmediler cocuk icinmis babam demiski birdaha benim kizim aglasin beni arasin bu son seferi gelir gotururum demis birdahada vermem ee benim oğlum nolacak abla peki
Bisey olursa alirim onun kızlarinıİnşallah cozulur canim yaa netsiz olmuyor zaten
Duruma gore bakarizCordelia , E Elif_Eylul Karar veririz
İnşallah kaptanım çıldıracaktim dün ya o derece, heber veririm sizlere net için baktınız ses çıkmadı benden bişeyler yapınİnşallah cozulur canim yaa netsiz olmuyor zaten
Duruma gore bakarizCordelia , E Elif_Eylul Karar veririz
Şuan benimde kalkmam lazım ama üstümde kızımUyandim wcye gitmen lazim korkuyorumadimimi atsam cocuklar uyanacak pesimden gelecek.
Tamam olurBisey olursa alirim onun kızlarinı
Tamam canim ❤İnşallah kaptanım çıldıracaktim dün ya o derece, heber veririm sizlere net için baktınız ses çıkmadı benden bişeyler yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?