Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tek sevdiği benmisim benden baskasini sevmemis bakmamis kendini kesti kollarini jilet atti sabaha kadar umursamadim cocugu yatirdim yattim uyudum yatamadimda
KIz bu ne boyle sikayet edemiyomusun

Bizim binayada şaşırıyorum o kadar kavga ettik gecenin 3de basladik bi allahim kulu polisi çağırmadi abla etsem nolcak tekrar cikcak gelcek yanima
Yazıklar olsun valla çok üzüldüm cidden
Insanlığın öldüğü bir ülkede yaşıyoruz

Afiyet olsun canim
Noldu ya fragmanmiydi film yarin mi yayinda iyi geceler
Acun gibi reklam girdik araya film devam ediyor
Afiyet olsun canim
Allah sifa versin canim
Adim istege bagli bu hafta zorunlu degil
Eline saglik canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim ❤
Olsun canim cozersiniz insallah internet olayini
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin canim ❤
Afiyet olsun canim
Gunaaydinlar efenim , sabah-i serifleriniz hayir olsun
Günaydın canim
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın canim
Gunaydinnnnn

Mutlu haftasonlari
Gunaydin ablacim ❤
Afiyet olsun canim
Günaydın kıslar
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Yaa cok uzuldum canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤

Yazıklar olsun valla çok üzüldüm cidden
Insanlığın öldüğü bir ülkede yaşıyoruz
Annem gili cagirdim gelin goturun diye gelmediler cocuk icinmis babam demiski birdaha benim kizim aglasin beni arasin bu son seferi gelir gotururum demis birdahada vermem ee benim oğlum nolacak abla peki

Tüh ya çok kötü olmuşinşallah hallolur ..canım benim kaptanligin hayırlı olsun başarılı keyifli bir hafta olsun inşallah

Annem gili cagirdim gelin goturun diye gelmediler cocuk icinmis babam demiski birdaha benim kizim aglasin beni arasin bu son seferi gelir gotururum demis birdahada vermem ee benim oğlum nolacak abla peki
Sen oğlunsuz yasayamazsin ama anne baba simdi arkanda durmuyosa bidahada gelmezki yardımına
Onun evladi sen,senin evladin yavrun ama bizim büyüklerimiz bunu anlamiyor ayni seyleri yasadim seni anliyorum annem cocuklarini birak gel dedi bana ogun bugun halaaa 21sene oldu devam ediyoruz

Uyandim wcye gitmen lazim korkuyorum adimimi atsam cocuklar uyanacak pesimden gelecek.
Şuan benimde kalkmam lazım ama üstümde kızım kalksam sinirle uyanacak kalkmasam dışarı cikicaz işleri yetistiremiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…