Kırmızı takimdasin canimBen kırmızı mi mavi mi oldum anlamadım
Anammm msnabaha kadar su içtim ağzımın içi yalap salap oldu bu negggGece birde gömülen kelle paça bugün tartıda kendini belli etmezse helal olsun ona
Benn mavidemiyim..Listeler tamanlandimiKırmızı takimdasin canim
Çok teşekkür ederim bu zamanda rabbim esinde evladinda hayirlisini versinYok canım öyle düşünme burası gelip geçici bir yer yeter ki sen iyi ol evladın sağlığın yerinde olsun hiç önemli değil. Zaten üzgünsün iyice bozma moralini bizi düşünme canım
İnşallah canooAfiyet olsun , arada cilginlik yapmak lazim. Yarin telafi edersin
Sende kirmizi takimdasin tamamlandiBenn mavidemiyim..Listeler tamanlandimi
Ben bu hafta katilmayacaktim canim,misafirlerim var,dikkat edemeyebilirim,hedef en azindan sabit kalmak
Dun yazmismiydinBen bu hafta katilmayacaktim canim,misafirlerim var,dikkat edemeyebilirim,hedef en azindan sabit kalmak
Dunn yazmissin ama dikkat etmemisimBen bu hafta katilmayacaktim canim,misafirlerim var,dikkat edemeyebilirim,hedef en azindan sabit kalmak
Gecmis olsun canimÇok üşüyorum ya sağ memem yine şişti aynı yeri doktora gitmek istemiyorum artık antibiyotik verip gönderiyor regl de olamadım yok mu bana bi çare
Günaydın ablacim görüşürüz pazartesiye ❤❤günaydın kızlar perşembe akşamdan beri yatılı misafirim var pazartesi sabah gidecek ancak uğrayıp haber verebiliyorum kusura bakmayın , pazartesiye görüşürüz inşallah
Sağol kaptanım üzülme alıştım ben artık 3 aydır aynı yer şişiyor iniyor azıcıkta tırsıyorum momografiye girmeye kötü bir şey çıkacak diye halamın nodüldü galiba ondan çıkmıştı memesinde ameliyat oldu zor geçti korkutuyor beni gidemem yaniGecmis olsun canim
Aslinda gitsen daha iyi olur canim erken tani hayat kurtarirSağol kaptanım üzülme alıştım ben artık 3 aydır aynı yer şişiyor iniyor azıcıkta tırsıyorum momografiye girmeye kötü bir şey çıkacak diye halamın nodüldü galiba ondan çıkmıştı memesinde ameliyat oldu zor geçti korkutuyor beni gidemem yani
InsaAllah canım regl olacağım için ekstra ödem yapacak herşeyden uzak duracağımMaVi Takımın Kraliçeleri
Ben sizden bu hafta aç kalmanızı istemiyorum. Sağlıklı seçimlerle açlık çekmeden kilo verelim
Hamur işi, tatlı dan uzak duralim.
Adım yarışı yok diye rehavete kapilmayalim, adım atalim, evde spor yapalim
Güzel alışverişimizi yapalim, bol yeşillik, sebze meyve olsun
Çarşamba ve Perşembe günleri detoks suyu hazırlayalım ödemler gitsin
Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
Wilma11
Nehir6161
@Zeynebim2020
aypare ackerman
eceboce
masal3487
Ben biraz evhamliyim kötü bir şey duyarım diye senaryolar üretiyor beynim varsa da öğrenmek için hazır değilim kaptanımAslinda gitsen daha iyi olur canim erken tani hayat kurtarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?