Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa abla aynisi bidaki sefere kizimi getiririm cocuklarinida basina atarim diyo simdi melek oldular hem kaynanam hemde o bakalim benim zoruma en çok giden tv yi kirmasi esşek değilmisin öde yaptir

Gece birde gömülen kelle paça bugün tartıda kendini belli etmezse helal olsun ona

Yaa abla aynisi bidaki sefere kizimi getiririm cocuklarinida basina atarim diyo simdi melek oldular hem kaynanam hemde o bakalim benim zoruma en çok giden tv yi kirmasi esşek değilmisin öde yaptir
Allah hidayet versin iclerine hicbirsey diyemiyorum haline cok üzüldum

Rabbim yardımcın olsun .insan olmayan esinede merhamet insanlık nasip etsin çok üzüldüm Ne yazikki kötüye bulaştim mi evliliği de boşanmasında çok zor

Ne güzel konuştun E Elif_Eylul Canım en kısa zamanda atlatırsın bütün sıkıntılarını ve sorunlarını inşallah prensinin annesi

amin insallah allah razi olsun
Şu zamanda da herkes bazi evliliklere sadece evlatları için katlanıyor benim ablamda zamanında bu gibi sıkıntılar yaşadı halada yaşıyor aslında ama iyi gibi şimdi işte Allah'ım bütün kullarına hidayet mağfiret ve vicdan versin artık kimse kadir kiymet bilmiyor ne üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…