Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
Tamam canim hayirli olsun her iki takimada ❤❤
Yaa abla aynisi bidaki sefere kizimi getiririm cocuklarinida basina atarim diyo simdi melek oldular hem kaynanam hemde o bakalim benim zoruma en çok giden tv yi kirmasi esşek değilmisin öde yaptirSen oğlunsuz yasayamazsin ama anne baba simdi arkanda durmuyosa bidahada gelmezki yardımına
Onun evladi sen,senin evladin yavrun ama bizim büyüklerimiz bunu anlamiyor ayni seyleri yasadim seni anliyorum annem cocuklarini birak gel dedi bana ogun bugun halaaa 21sene oldu devam ediyoruz
Gece birde gömülen kelle paça bugün tartıda kendini belli etmezse helal olsun onaBen sabah 11 civarı mantarlı omlet yedim.
Bu ara 29 Ekim menüsüdur.baskada birşey yemedim.Evi toplayıp yola çıktım saat
16:00civari sebzeli dana ciğer yedim
1 bardak ayran
20:00 civarı ara öğün çay ve tuzsuz çekirdek yedik.
Saat 01:00 da gece çıktık işten.
1:30 gibi babamın gittiği yer varmış meşhur çorbacıbi kase kelle paçayı gömdüm.
inşaAllah sıkıntı olmaz .mideme ağır geldi ama ne yalan soylimm lezzetliydi.
Bugün çok su içtim..megersem ben efor sarfedince susuyormusim.Tam 3 litre belki geçtim bi iki bardak bile
Spor olarak saat 15:30 dan beri mekik dokudum resmen
Yaaa ben sadece yardim olsun diye alirim kizlari dedim o zaten gelir bence ozamana kadarTamam olur
Tarti bildirimi ne olacak
Onada cozum buldum
Takim ortalamasina gore pazartesi degisim yapariz
Gözüm gibi bakarimİyi bak onlara
Allah hidayet versin iclerine hicbirsey diyemiyorum haline cok üzüldumYaa abla aynisi bidaki sefere kizimi getiririm cocuklarinida basina atarim diyo simdi melek oldular hem kaynanam hemde o bakalim benim zoruma en çok giden tv yi kirmasi esşek değilmisin öde yaptir
İyi kalpli insanlarYaaa ben sadece yardim olsun diye alirim kizlari dedim o zaten gelir bence ozamana kadar
Kalbim pammuk gibiİyi kalpli insanlar
Rabbim yardımcın olsun .insan olmayan esinede merhamet insanlık nasip etsin çok üzüldüm Ne yazikki kötüye bulaştim mi evliliği de boşanmasında çok zorYaa abla aynisi bidaki sefere kizimi getiririm cocuklarinida basina atarim diyo simdi melek oldular hem kaynanam hemde o bakalim benim zoruma en çok giden tv yi kirmasi esşek değilmisin öde yaptir
Yok yok hepiniz birbirinizden yımmışaksınızKalbim pammuk gibielifi gecemem bu konuda ama neyse
Ne güzel konuştun E Elif_Eylul Canım en kısa zamanda atlatırsın bütün sıkıntılarını ve sorunlarını inşallahSen oğlunsuz yasayamazsin ama anne baba simdi arkanda durmuyosa bidahada gelmezki yardımına
Onun evladi sen,senin evladin yavrun ama bizim büyüklerimiz bunu anlamiyor ayni seyleri yasadim seni anliyorum annem cocuklarini birak gel dedi bana ogun bugun halaaa 21sene oldu devam ediyoruz
Bekarken iyi kalmak kolay ellere karışinca elti kayna koca üçgenine girince iyi kalabilmek möhüm olanKalbim pammuk gibielifi gecemem bu konuda ama neyse
Yok bee o kadar pammuk gibi değilimdirKalbim pammuk gibielifi gecemem bu konuda ama neyse
Gunaydin. Seçim yaptin miYok yok hepiniz birbirinizden yımmışaksınız
amin insallah allah razi olsunNe güzel konuştun E Elif_Eylul Canım en kısa zamanda atlatırsın bütün sıkıntılarını ve sorunlarını inşallahprensinin annesi
Şu zamanda da herkes bazi evliliklere sadece evlatları için katlanıyor benim ablamda zamanında bu gibi sıkıntılar yaşadı halada yaşıyor aslında ama iyi gibi şimdi işte Allah'ım bütün kullarına hidayet mağfiret ve vicdan versin artık kimse kadir kiymet bilmiyor ne üzücü
amin insallah allah razi olsun
amin Evet rabbim hidayet versin diyorum hep öyle zorkiRabbim yardımcın olsun .insan olmayan esinede merhamet insanlık nasip etsin çok üzüldüm Ne yazikki kötüye bulaştim mi evliliği de boşanmasında çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?