Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aslinda tam tersi olmazmi artı görürsem ben mesela demekki birseyleri yanlış yapıyorum diyorum cumartesiye kadar daha çok dikkat ediyorum. Gerçi ben her gün tartiliyorum farketmiyo ama olsun dksjsjs

Oylama yapabiliriz tabi ama öncesi liste yapma işini çözmeliyim
Canım liste işini ben de anlamaya çalışıyorum. Geçen hafta lenanın paylaştığı listeyi kopyaladım, bu cumartesi için hazırlamaya çalışıyorum. En azından hafta sonu bildirimlerini direkt üstüne yazıp paylaşman kolay olur.

Bu doğru değil mi?

Kaptanım ben telefon problemi nedeniyle bildirim yapamadım listede iki defa yazılmışım ama cumartesi günü tartısına göre doğru olan 68.20 diğeri muhtemelen başka bir arkadaşla karışmıs

17 Aralık menü
07.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10zeytin yarım avakado roka turp, 1 dilim tb ekmek
14.30 kefirli detox smoothie
18.30 ızgara çupra, salata 1 dilim tb ekmek
20.00 6 badem
3 litre su 24.000 adım +emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Abooo amma arafta kaldım 2 kaptanımız çok seviyorum . inşallah seni pişman etmem kuzum
Estağfurullah hiç öyle bir şey düşünme sen elinden gelenin fazlasını Yapıyorsun kuzumm maşallah hoşgeldin

Afiyet olsun canım güzel menü

Akşam yemeği çok yedimmmmmmmm ama pişman değilliimm annem geldi sürpriz yaptı senede 1 2 defa gelir banaa Jasminium84 kaptanımmmm
Anneler söz konusu olunca boynum kıldan ince

Ama biliyorum hafta sonuna kadar sen bugünü dengelersin

Kızlar ben sabah tartıldım ama sanırım paylaşmadan uyumuşum sonra ev işleri filan kafam çok karışık şu günlerde kusura bakmayın
Estağfurullah canımm, iyi misin peki sen?

Güzel menü canım afiyet olsun

Bugünün menüsünü yazayım

Sabah 1 kahve
Öğle 1 sütlü kahve züber
Akşam 3 köfte 1 dilim ekmek 1 kase çorba

arke Ellssa Jasminium84
Canım menün yetersiz göründü gözüme, hastalıktan sanırım afiyet olsun canım

Ellerine sağlık kaptanım

Aslında doğru yapmışım ama işte parantezlerde sayılar kaldığı için öyle olmuş. Silince düzeldi
Yaptığınız iş zor vallahi böyle şeyler normal kaptanım

Hey yavruuummm vaayyyyt süpersin canımm

Bacım Jasminium84 ne ara 106 kilo oldu
Ayrıca ellerine sağlık
Oyyyy oyyyyyy

Porsiyonlar az az olduğu için sıkıntılı birşey yok afiyet olsun amaaaaa suuuuuuu

Menü güzel canım afiyet olsun

Yaaa o benimdi ama
Gönüller bir olsun kuzummm ama bu hafta Sem2024 ü kaptıımmm

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü

Afiyet olsun kaptanım neyin var

kaptanimmm jou menüyü yazmiyoooo Jasminium84 :))
Şikayet etmek yok arkadaşını çok ayıp

Şifa olsun canımmm

Menü çok iyi de adımlarrr şahaneeeee

Afiyet olsun canımm

Kız maşallah 24.000 adım nerde attın helal olsun
Canm ben gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir bileklik takınca fark ettim ben de adım sayımı sabah 6-7 gibi başliyor maraton çocuklar iş ev derken zaman kalmıyor sâdece emzirirken dinleniyorum

Teşekkürler kaptanım

17.12.2024 Salı

13.30
6 yk zeytinyağlı barbunya
3 yk makarna
2 haşlanmış yumurta
5 tane badem şekeri
3 hurma
2 tk fıstık ezmesi

20.00
1 bardak kefir

Az önce de 2 tk zencefilli zerdeçallı karabiberli bal yedim, boğazım çok acıyor da azıcık toparlasın dedim

Su: 2 lt
Spor: 45 dk yoga ve 9.618 adım

arke Boncuk2307 Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…