Canım tablonun içini komple sil sıfırdan yazarak etiketleAy kaptanım ağlamak üzereyim.
Listeyi tam tamına doğru düzenledim. Cevapla butonuna bastıktan sonra tamamı yanlış oluyor.
İlk etapta parantezlerin içini boşalttım isimleri yazdım yanlış yaptığımı anladım parantez numaraları sildim.
Yine yanlış doğruları da var ama neden böyle oluyor. Doğru anlatmışımdır umarım
Hata bende aslında.Canım tablonun içini komple sil sıfırdan yazarak etiketle
Ya da emojileri yazmak için bastığımız 3 noktaya basınca açılan kısımda fotoğraf simgesinin yanında pencere işareti var ona basıp kendi tablonun sıfırdan oluşturabilirsin
Ayrica ben ilk tabloyu yapıp Elhan ablaya gönderdiğimde garip gureba şekiller çıkmıştıHata bende aslında.
Cumartesi bakalım yapıcam diyorum bakalım
Nasılsın canım? Boncuk hanım iyi miSelam kaptaniçem iyi geceler
Dün de atacağım demiştin şekerimKahvaltı 11.00: 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 kaşık tahin pekmez + 3 haşlanmış yumurta (küçük boylardı ) 1 bardak çay az dereotu
Öğle : 1 Türk kahvesi
Ara : 1 bardak sade kefir 1 kuru incir
Akşam : 1 kepçe şehriye çorbası 1 bardak ayran 1 kase lor peynirli çoban salatası 1 kuru incir
2 lt su
Sporu birazdan atacağım bebek sallıyorum uyusun
Ellssa @Jasminium84 Boncuk2307
Artık resimli atıyoruz adım sayısını. Sporları.İyi akşamlar
Bugün menüsü
LenaG Boncuk2307 arke
Kahvalti 8.30
1 kase Mercimek çorbası
Öğle yemeği 12.30
Mantarlı sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt 3 YK
2_3 lahana turşusu
Akşam 17.30
2 YK yeşil mercimek pilavı
1 kase cacık
2.5 lt su
6100 adım
Dün de bebek sallıyordum onu yazarken kv bizdeydi birde , geç kalktılar onların bulaşıkları derken gece yarısı olduDün de atacağım demiştin şekerim2 gün ceza yedin haberin olsun haftaya 2 gün fazladan spor yapacaksın yalnız değilsin bu arada kaç kişi var daha biliyor musun
Artık resimli atıyoruz adım sayısını. Sporları.
Sağol kızçem ben de boncuğumda çok iyiyiz sen de kuzucuklarda iyisiniz değil miNasılsın canım? Boncuk hanım iyi mi
Canım inan artık iyileşmek için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.Bu saatte meyve yarın kan şekerinin yüksek olmasına neden olur.
Çok iyiyiz canım sağolasınSağol kızçem ben de boncuğumda çok iyiyiz sen de kuzucuklarda iyisiniz değil mi
Canım geçmiş olsunCanım inan artık iyileşmek için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.
Neredeyse 3 hafta oldu
Bol bol C vitamini almak gerekiyor
Aman deyim kaptaniçem şuan bende tam bu durumdayım aman deyimÇok iyiyiz canım sağolasınuyku düzenim şaştı biraz ve bu saatler benim için tehlikeli tam da bu saatlerde midem kazınmaya başlıyor
Canim benim ya sabahtan beri uğrașiuorsun uzulme hallolur kimse senden acil birsey beklemiuorAy kaptanım ağlamak üzereyim.
Listeyi tam tamına doğru düzenledim. Cevapla butonuna bastıktan sonra tamamı yanlış oluyor.
İlk etapta parantezlerin içini boşalttım isimleri yazdım yanlış yaptığımı anladım parantez numaraları sildim.
Yine yanlış doğruları da var ama neden böyle oluyor. Doğru anlatmışımdır umarım
Amin canım. Evet neredeyse 3 hafta oldu.Şifa olsun ben de hasta olunca tüm tuşlara aynı anda basıyorum. Daha kötü olmamak için. Senin bayağı oldu hasta olalı. İnşallah iyileşirsin artık
Sağol canım Allah razı olsunCanım geçmiş olsunsivri biberde portakalda olduğundan çok daha fazla c vitamini varmış bence kahvaltına bol bol ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?