Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım tablonun içini komple sil sıfırdan yazarak etiketle
Ya da emojileri yazmak için bastığımız 3 noktaya basınca açılan kısımda fotoğraf simgesinin yanında pencere işareti var ona basıp kendi tablonun sıfırdan oluşturabilirsin

Hata bende aslında.
Cumartesi bakalım yapıcam diyorum bakalım

Dün de atacağım demiştin şekerim 2 gün ceza yedin haberin olsun haftaya 2 gün fazladan spor yapacaksın yalnız değilsin bu arada kaç kişi var daha biliyor musun
Artık resimli atıyoruz adım sayısını. Sporları.

Hanımlar genel konuşuyorum lütfen benim mesajlarımı ve Ellssa kaptanımın mesajlarını okuyun kurallar ya da önemli şeyler bizden geliyor çünkü. Okumadığınız zaman aynı sorular tekrar tekrar soruluyor. Kurallara uyulmuyor. Hazırlığa alınacak ve spor cezası yapılacak o kadar çok kişi var ki. Lütfen kimse üzülmesin, sıkılmasın, günde 20 dk spor çok değil gözünü sevdiklerim

Dün de bebek sallıyordum onu yazarken kv bizdeydi birde , geç kalktılar onların bulaşıkları derken gece yarısı oldu 2 cezam olsun canım gerçekten insanın minik bir bebeği olunca bahane sunma amaçlı demiyorum asla hiç bir şeye vakit bulamıyor, bugün yemek yapmaya bile fırsat bulamadım eşim dışardan söyledi yedi bebek işemiş tüm çarşaflarıma bugün yatak felan hep yıkadım onlarla uğraştım

Sağol kızçem ben de boncuğumda çok iyiyiz sen de kuzucuklarda iyisiniz değil mi
Çok iyiyiz canım sağolasın uyku düzenim şaştı biraz ve bu saatler benim için tehlikeli tam da bu saatlerde midem kazınmaya başlıyor

Canım inan artık iyileşmek için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.
Neredeyse 3 hafta oldu
Bol bol C vitamini almak gerekiyor
Canım geçmiş olsun sivri biberde portakalda olduğundan çok daha fazla c vitamini varmış bence kahvaltına bol bol ekle

Canim benim ya sabahtan beri uğrașiuorsun uzulme hallolur kimse senden acil birsey beklemiuor

Şifa olsun ben de hasta olunca tüm tuşlara aynı anda basıyorum. Daha kötü olmamak için. Senin bayağı oldu hasta olalı. İnşallah iyileşirsin artık
Amin canım. Evet neredeyse 3 hafta oldu.
Cumartesi biraz iyiydim duş aldım dışarı çıkmam gerekiyordu o akşam boğaz ağrısı yine başladı.
Zaten bende onun için izne ayrıldım bildiğim bütün tuşlara basıyorum meyve ballı süt artık aklıma ne gelirse. Diyeti şimdilik kenara bıraktım yeter ki bir an evvel şu gripten kurtulayım diyeti sonra yine yaparım.

Ben son 3 yıldır Aralık ayında illa bir şekilde hasta oluyorum.

Ama kendime hiç dikkat etmiyorum çocuklar küçük sürekli bir koşturmaca bir hazırlık.

10:30 Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

7 zeytin

1 dilim ekmek

1 dilim beyaz peynir

Yağsız lahana salatası

Z.yağlı domates

15:00

3 kaşık yulaf + süt + çeyrek muz

2 dilim trabzon hurması

18:30

Kızlar pide yedim, bir pideden 2 dilim eksik pide yedim. Ama uzun zamandır ailemle dışarıda yemiyorduk, ondan oldu. yarısını yerim dedim ama yarıdan fazla yedim.

1 de ayran

1lt dukan

1 lt su

Şekersiz çay, kahve

Adım:12106

Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2086.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 8
Unutmayayim diye menumu sindi yazayim (şu an saat 17:00)

17 Aralik Menüm Sali
13:00 Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kizarmis ekmek
1 tatli kasigi bal ve 1çk tereyagi
10 findik 10badem

16:30 1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma 1 avuc kabak cekirdegi

19:00 ( aksam menu planim )
1 kase yogurfun icine 5 6 kasik haslanmis yesil mercimek ve baharatlar
Salata

Su 2 litre tamamladim
Gün bitmeden lesli 20 dk yapmayi planliyorum yapsam da yapmasam da her iki durumda da sizi etiketlerim kizlar .Hazirlik yolu gözüküyor bana galiba

Ellssa arke Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…