Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dengeliyeceeemmmm

Ay ne yalan diyeyim bende günlerdir bulamıyorum yaaa

Afiyet olsun kuşum, ama sabahtan itibaren her öğün karbonhidratlı olmuş, protein eklemen lazım. Su ve adımlar güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü, güzel adımlar.
Gönüller bir olsun kuzummm ama bu hafta @Sem2024 ü kaptıımmm
Hak ettin canım, helal olsun

Afiyet olsun kaptanım neyin var
Arada sırada gelir bana öyle canım, akşam listenin dışına çıkmak da biraz canımı sıktı. Önemli bir şey yok teşekkür ederim
Afiyet olsun canım, her şey gayet güzel. Spor şahane.

Canm ben gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir bileklik takınca fark ettim ben de adım sayımı sabah 6-7 gibi başliyor maraton çocuklar iş ev derken zaman kalmıyor sâdece emzirirken dinleniyorum
Maşallah canım ben tek bebekle pert oluyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık bebek derken bu saatlerde bebek uyuyunca oturabiliyorum Allah yardımcın olsun inşallah kaç aylık bebeğin

aslinda tam tersi olmazmi artı görürsem ben mesela demekki birseyleri yanlış yapıyorum diyorum cumartesiye kadar daha çok dikkat ediyorum. Gerçi ben her gün tartiliyorum farketmiyo ama olsun dksjsjs
Üzerimde diyet bezginligi var herseyi dogru yaptigim halde (dogru olmasa bile nefsimle mucadele ettigim halde) arti gördüğümde ya da az eksi gördüğümde tasi taragi toplayip terki diyar edesim geliyor aslinda dediginiz gibi adi ustunde kontrol tartisi kendine çeki duzen ver uyarisi bir nevi ama senenin cogunu diyette geciren al ver al ver bikmis bi insan olarsk tartiyi sadece haftada bir görmek istiyorum cok iyi versem ve hersey yolunda gitse bile .

Ellssa arke kızlar liste konusunda takıldığınız yer hangi kısım canım çözelim
Benim kolayıma geldiği için her hangi bir listeyi alıp üzerinden düzeltiyordum ama öyle yapmak zorunda değilsiniz. Sıfırdan tablo da yapıp içini doldurabilirsiniz.
3 noktaya basınca açılan kısımda bir pencere işareti var ordan kaç satırlı ve kaç sütunlu yapmak isterseniz yapabilirsiniz

Bugünkü menüm
Sabah 10.30
İki yumurta iki dilim ekmek peynir üç zeytin
Öğlen 16.00
Yarım tavuk dürüm yoğurt lavasin yarısını ayirdim ama
Akşam misafirlikteydim baya birşeyler vardi da bir elmalı kurabiye iki tane sarma yedim sadece çaktırmadan yiyebilirdim ama yemedim
Elmalı kurabiye
Şehriye salatası
Poğaça
Haşhaşlı çörek
Çiğ köfte
Ağlayan kek
Çikolata topları
Sarma ve yemedim
Vardı ağlamam geliyo resmen
Şu 2.5 yatana kadar 3 olur
Jasminium84 Ellssa

Ellssa arke kızlar liste konusunda takıldığınız yer hangi kısım canım çözelim
Ay kaptanım ağlamak üzereyim.
Listeyi tam tamına doğru düzenledim. Cevapla butonuna bastıktan sonra tamamı yanlış oluyor.
İlk etapta parantezlerin içini boşalttım isimleri yazdım yanlış yaptığımı anladım parantez numaraları sildim.
Yine yanlış doğruları da var ama neden böyle oluyor. Doğru anlatmışımdır umarım

Tam da beni anlatmışsın ben de öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…