DengeliyeceeemmmmEstağfurullah hiç öyle bir şey düşünme sen elinden gelenin fazlasını Yapıyorsun kuzumm maşallahhoşgeldin
Afiyet olsun canım güzel menü
Anneler söz konusu olunca boynum kıldan ince
Ama biliyorum hafta sonuna kadar sen bugünü dengelersin
Estağfurullah canımm, iyi misin peki sen?
Güzel menü canım afiyet olsun
Canım menün yetersiz göründü gözüme, hastalıktan sanırımafiyet olsun canım
Ellerine sağlık kaptanım
Yaptığınız iş zor vallahi böyle şeyler normal kaptanım
Hey yavruuummm vaayyyytsüpersin canımm
Oyyyy oyyyyyy
Porsiyonlar az az olduğu için sıkıntılı birşey yok afiyet olsun amaaaaa suuuuuuu
Menü güzel canım afiyet olsun
Gönüller bir olsun kuzummm ama bu hafta @Sem2024 ü kaptıımmm
Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü
Afiyet olsun kaptanım neyin var
Şikayet etmek yok arkadaşını çok ayıp
Şifa olsun canımmm
Menü çok iyi de adımlarrr şahaneeeee
Afiyet olsun canımm
Ay ne yalan diyeyim bende günlerdir bulamıyorum yaaaZencefilli nane limon iç canım iyi gelir çok geçmiş olsunn
Zencefil yeşil çay falan içtim. Sökülsün diye yok olmadı gün boyu ağrıdı durdu. Sökülene kadar ağrı şiddetlenecek. Hibiskus yakındaki markette yoktu. Yarın başka yere bakıcam. Hem alayım iş yerinde dursun. Arada demleyip içerim severim zaten
Süle süle
Teşekkür ederimm canım
Yok kız kendim yapıyorum. Sabahları kahvaltı yapmıyorum çok acıkmadığım sürece. Türk kahvesinin yanına ya ceviz fındık ya kuru kayısı falan yiyorum. Tek içmeyeyim diye
Yaavvv de geettt
Afiyet olsun kuşum, ama sabahtan itibaren her öğün karbonhidratlı olmuş, protein eklemen lazım. Su ve adımlar güzel.İyi akşamlar
Bugün menüsü
LenaG @Boncuk2307 arke
Kahvalti 8.30
1 kase Mercimek çorbası
Öğle yemeği 12.30
Mantarlı sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt 3 YK
2_3 lahana turşusu
Akşam 17.30
2 YK yeşil mercimek pilavı
1 kase cacık
2.5 lt su
6100 adım
Afiyet olsun canım güzel menü, güzel adımlar.Selam hanımlar
10.00
2 küçük nohut ekmeği
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 adet zeytin
18.00
200 gr et
1 yk fırın patates
Bol salata
2 litre su, 2 maden suyu
3 dk plank
arke Ellssa @Boncuk2307
Eki Görüntüle 3522371
Hak ettin canım, helal olsunGönüller bir olsun kuzummm ama bu hafta @Sem2024 ü kaptıımmm
Arada sırada gelir bana öyle canım, akşam listenin dışına çıkmak da biraz canımı sıktı. Önemli bir şey yok teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanım neyin var
Afiyet olsun canım, her şey gayet güzel. Spor şahane.17.12.2024 Salı
13.30
6 yk zeytinyağlı barbunya
3 yk makarna
2 haşlanmış yumurta
5 tane badem şekeri
3 hurma
2 tk fıstık ezmesi
20.00
1 bardak kefir
Az önce de 2 tk zencefilli zerdeçallı karabiberli bal yedim, boğazım çok acıyor da azıcık toparlasın dedim
Su: 2 lt
Spor: 45 dk yoga ve 9.618 adım
arke @Boncuk2307 Ellssa
Eki Görüntüle 3522382
Hahahahaha yaa canommtamam tamam anacugun gelmiş bir şey demiyomm
Kızlar ben kaçar, gidip yatayım sabah erkenden ders var yine. Hepinizi öpüyorum.
Maşallah canım ben tek bebekle pert oluyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık bebek derken bu saatlerde bebek uyuyunca oturabiliyorumCanm ben gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir bileklik takınca fark ettim ben de adım sayımı sabah 6-7 gibi başliyor maraton çocuklar iş ev derken zaman kalmıyor sâdece emzirirken dinleniyorum
Yaaaaaa sen nasıl tatlış bi rakipsinHak ettin canım, helal olsun
Sıkma canını hafta sonuna kadar kuş yapıp uçurursun onları senArada sırada gelir bana öyle canım, akşam listenin dışına çıkmak da biraz canımı sıktı. Önemli bir şey yok teşekkür ederim
Sağol canımmAfiyet olsun canım, her şey gayet güzel. Spor şahane
Üzerimde diyet bezginligi var herseyi dogru yaptigim halde (dogru olmasa bile nefsimle mucadele ettigim halde) arti gördüğümde ya da az eksi gördüğümde tasi taragi toplayip terki diyar edesim geliyoraslinda tam tersi olmazmi artı görürsem ben mesela demekki birseyleri yanlış yapıyorum diyorum cumartesiye kadar daha çok dikkat ediyorum. Gerçi ben her gün tartiliyorum farketmiyo ama olsun dksjsjs
Ay kaptanım ağlamak üzereyim.
Tam da beni anlatmışsın ben de öyleyim.Üzerimde diyet bezginligi var herseyi dogru yaptigim halde (dogru olmasa bile nefsimle mucadele ettigim halde) arti gördüğümde ya da az eksi gördüğümde tasi taragi toplayip terki diyar edesim geliyoraslinda dediginiz gibi adi ustunde kontrol tartisi kendine çeki duzen ver uyarisi bir nevi ama senenin cogunu diyette geciren al ver al ver bikmis bi insan olarsk tartiyi sadece haftada bir görmek istiyorum cok iyi versem ve hersey yolunda gitse bile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?