Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah canım ben tek bebekle pert oluyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık bebek derken bu saatlerde bebek uyuyunca oturabiliyorum Allah yardımcın olsun inşallah kaç aylık bebeğin
Ufaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarında

Menüm

15:00
azcık kısır
bol marul

18:30
1.5 tabak kuru fasulye etli
2 kaşık pirinç pilavi
tere
kuru soğan

spor yok

Jasminium84 @Jou
afiyet olsun kaptanım

ay ay ayyyyy, menüye ilk bakışta bunların hepsini yedin sandımmm

afiyet olsun canımmm, iradenin karşılığını cumartesi günü alacaksın

Ufaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarında
doğum günü kutlu olsun miniğin, güzel yaşları olsun inşallah

Gunayydiiinnn bugün kalktım kızım uyurken hemen 20 dk sporumu yaptım daha sonra da ip atlarım bir kahveyi hakkettim
süpersin tatlımm, iç tabii şifa olsun

Teşekkür ederim kaptanım yarına sağlikli bir kutlama yaparım ufak çaplı

Ben de senin gibi tablo üzerinde düzeltme yaptım canım, çözmeye çalıştığım kısım kızların en son kilolarının ne olduğuydu. Senin geçen hafta paylaştığın tabloyla dün Ellssanın paylaştığı tablodan kontrollü şekilde doğru kiloları bulup ekledim.

Alışına kadar olur öyle şeyler kaptanım, özelden anlattığım haline bir bak bakalım kolay gelecek mi sana.
Tam da beni anlatmışsın ben de öyleyim.
Ben de öyleyim yaa, bugün her şeyi boş verip canımın istediği yiyeceklere gömülesim var.
Ben o 3 nokta kısmından çift tırnağa basarak tabloyu alıntıdan çıkarmış oluyorum. Öyle yapınca gereksiz kısımları da silip düzenliyorum. Ellssa ya özelden gönderdim inşallah olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…