GünaydınnGünaydın kizlarrrr biz uyandık pepee izliyoruz. ama ben çözümü buldum kulaklık takiyorum
Tüm dünya uyuyor benim kız elinde yeşil biber yiyerek pepee izliyorGünaydınnbu saatte kuşlar kargalar bile uyanmıyor
Günaydın canımGünaydın kizlarrrr biz uyandık pepee izliyoruz. ama ben çözümü buldum kulaklık takiyorum
Ufaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarındaMaşallah canım ben tek bebekle pert oluyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık bebek derken bu saatlerde bebek uyuyunca oturabiliyorumAllah yardımcın olsun inşallah kaç aylık bebeğin
Yok yok tüm dünya değil bizde 5 30 da ayaktaydik canooTüm dünya uyuyor benim kız elinde yeşil biber yiyerek pepee izliyor
Allah bağışlasın canımUfaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarında
afiyet olsun kaptanımMenüm
15:00
azcık kısır
bol marul
18:30
1.5 tabak kuru fasulye etli
2 kaşık pirinç pilavi
tere
kuru soğan
spor yok
Jasminium84 @Jou
ay ay ayyyyy, menüye ilk bakışta bunların hepsini yedin sandımmmBugünkü menüm
Sabah 10.30
İki yumurta iki dilim ekmek peynir üç zeytin
Öğlen 16.00
Yarım tavuk dürüm yoğurt lavasin yarısını ayirdim ama
Akşam misafirlikteydim baya birşeyler vardi da bir elmalı kurabiye iki tane sarma yedim sadece çaktırmadan yiyebilirdim ama yemedim
Elmalı kurabiye
Şehriye salatası
Poğaça
Haşhaşlı çörek
Çiğ köfte
Ağlayan kek
Çikolata topları
Sarma ve yemedim
Vardıağlamam geliyo resmen
Şu 2.5 yatana kadar 3 olur
Jasminium84 Ellssa
doğum günü kutlu olsun miniğin, güzel yaşları olsun inşallahUfaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarında
süpersin tatlımm, iç tabii şifa olsunGunayydiiinnn bugün kalktım kızım uyurken hemen 20 dk sporumu yaptım daha sonra da ip atlarım bir kahveyi hakkettim
Amin canm hepimizin yavrularını bağışlasın inşallahAllah bağışlasın canım
Teşekkür ederim kaptanımafiyet olsun kaptanım
ay ay ayyyyy, menüye ilk bakışta bunların hepsini yedin sandımmm
afiyet olsun canımmm, iradenin karşılığını cumartesi günü alacaksın
doğum günü kutlu olsun miniğin, güzel yaşları olsun inşallah
süpersin tatlımm, iç tabii şifa olsun
Ben de senin gibi tablo üzerinde düzeltme yaptım canım, çözmeye çalıştığım kısım kızların en son kilolarının ne olduğuydu. Senin geçen hafta paylaştığın tabloyla dün Ellssanın paylaştığı tablodan kontrollü şekilde doğru kiloları bulup ekledim.Ellssa arke kızlar liste konusunda takıldığınız yer hangi kısım canım çözelim
Benim kolayıma geldiği için her hangi bir listeyi alıp üzerinden düzeltiyordum ama öyle yapmak zorunda değilsiniz. Sıfırdan tablo da yapıp içini doldurabilirsiniz.
3 noktaya basınca açılan kısımda bir pencere işareti var ordan kaç satırlı ve kaç sütunlu yapmak isterseniz yapabilirsiniz
Alışına kadar olur öyle şeyler kaptanım, özelden anlattığım haline bir bak bakalım kolay gelecek mi sana.Ay kaptanım ağlamak üzereyim.
Listeyi tam tamına doğru düzenledim. Cevapla butonuna bastıktan sonra tamamı yanlış oluyor.
İlk etapta parantezlerin içini boşalttım isimleri yazdım yanlış yaptığımı anladım parantez numaraları sildim.
Yine yanlış doğruları da var ama neden böyle oluyor. Doğru anlatmışımdır umarım
Ben de öyleyim yaa, bugün her şeyi boş verip canımın istediği yiyeceklere gömülesim var.Tam da beni anlatmışsın ben de öyleyim.
Ben o 3 nokta kısmından çift tırnağa basarak tabloyu alıntıdan çıkarmış oluyorum. Öyle yapınca gereksiz kısımları da silip düzenliyorum. Ellssa ya özelden gönderdim inşallah olmuştur.Canım tablonun içini komple sil sıfırdan yazarak etiketle
Ya da emojileri yazmak için bastığımız 3 noktaya basınca açılan kısımda fotoğraf simgesinin yanında pencere işareti var ona basıp kendi tablonun sıfırdan oluşturabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?