Bende olmadim. Kötü şeyler düşünmek istemiyorumKizlar hala regl olamadım bende birde sislikte var he..Ona rağmen ekşi çıktım bugün çocuklar tartiliyordu benden alıştılarbende tartıldım ..
Eksiler deyim çok az birşeyde olsa..kalkimde çocuklara az pilav yapayim.
Ne güzel bireysel yarisiyorsunuz işteHaftaya tekrar olacak gibi gözüküyor canım. Takım yarışması daha heyecanlı keyifli oluyor.
Tavuk dürüm aldılareve varınca bişiler yerim:)Maşaallah geçmişe daldım..Bol muhabbetler hoş sohbetlerrr olsun inşaAllah..anam evin işi gücü bitmiyor..markete çıkmam lazım.cocuklara yarın beslenmeye kalem börek yapacağım.
Akşama et sote var kizlar..yanına salata miss gibi tamamdır.
Wilma11 köftesini alıp yanına yeşillik domates salatalık koyup güzel bir tabak hazirlayabilirsin..Aç kalarak kilo veremessin tartıda anlık oynar a bu sefer duygusal açlık bastırır sağlıklı olmaz gulo..
Bence kendine tabak hazırla sürekli..Köfte ekmek varsa ,köftesini köy.yanina bi salata bir kase yoğurt miss gibi doyurucu hemde ..
Eve gelnce bişiler yerim açlıkla imtihan ediyorum kendimiKendine göre yemek hazirlasana migiiii. Kizcam artik
Tüh yarım saatle kaçırdın beni3 buçuk gibi oradaydım bende
Benim hep düzensizdir yinede herseferinde stres oluyorum..olma ihtimali olmamasına rağmenBende olmadim. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum
Tavuk dürüm aldılareve varınca bişiler yerim:)
Benimde bu sene duzensizlikler var. Bir erken oluyorum 25 günde birde boyle gecikme. Her seferinde yüreğim hop ediyorBenim hep düzensizdir yinede herseferinde stres oluyorum..olma ihtimali olmamasına rağmen
Büyük imtihan yeminle...
Benim ilk gün gidiyor daha once denk geldi tartida 1 kg fark görmüştüm bir gündeRegl oldum
Cumaya kadar atarım İnşaAllah şişkinliği
Daha 5 gun var canim atarsınRegl oldum
Cumaya kadar atarım İnşaAllah şişkinliği
İnan şakasi bile korkunç3. kız yolda
Afiyet olsun canim31 Ekim menüsü. Bakalim kasima kac kg ile başlayacagim
Sabah 11.00
1 haslama yumurta
Domates salata
Yarim kk peynir
4 zeytin
Yeşilçay
Ara nescafe
14.00
Yarim kase mercimek corbasi
1 sb kefir
Ara
Türk kahvesi
2 hurma 1 incir 6 badem
17.30
1 kase et sote
Salata
2 aci biber
3 4 çatal kapya turşusu
1 dilim ekmek
----------kapanış-----------
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
ben de regl öncesi çok şişiyorum. ama maalesef ilk gün pek gitmiyor. birazı gidiyor ama tamamen değil. 3 gün sonra falan. aslında önceden böyle değildim. çok kilo alınca sanırım hormonlar da tabi dengesizleşiyor. zaten ödeme çok yatkınım. davul oluyorum. en bi sevmediğimBenim ilk gün gidiyor daha once denk geldi tartida 1 kg fark görmüştüm bir günde
yok kız yokİnan şakasi bile korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?