Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aslında regl zamanımı unutmuşum. sanki 10 gün önce olmuşum gibi geliyor ama kendimi bir acayip ve şiş hissedince takvime baktım. bu hafta içiymiş yeni dönem. napalım hayırlısı olsun.
diyet modumu düşürmüyorum ama. tatlı ve karbo istiyorum, sürekli acıkıyorum ama cısslar için direniyorum

bir de tabi sadece bugün sabah pazara gittim geldim. kaç gündür evdeyim. çok hareket de yok. bir dün 30 dk leslie yaptım. onun dışında basit ev işi. yarından itibaren dışarı çıkınca daha iyi olur diye düşünüyorum. akşam az dans edeyim bir şeyler açıp

Daha yeni başladın adapte olman icin zaman lazim

kızlar hala samsung fit2 ile xiaomi mi band 5 arasında karar veremedim bir ara vazgeçtim. çok gerekli değil gibi geldi. ama hiçbirşey olmazsa saat ve adımsayar dedim. bakalım...
Bende dusunuyorum bazende telefonda elimden düşmüyor hic gereksiz mi diyorum
Ama aklima eserse her an alabilirim de

Daha yeni başladın adapte olman icin zaman lazim
evet canım aylardır hatta 1 yıldan fazladır doğru düzgün ne diyet ve spor yapmıyorum. çok koptum. bir de biliyorsun hafif yollu bir depresyon gibi birşey de yaşadım pandemi sürecinde. şu anda karar vermiş olmam bile çok güzel. ama burada aranızda maşallah çok motive oldum. çok mutluyum
bir iki hafta içinde tam uyum sağlarım diyete. şu anda bile iyi sayılırım. menülerim dolu dolu biliyorum ama malum 90 a yakınım ve regl öncesiyim.

normalde ben şimdi paket paket çikolata yerdim ve hamur işleri cozutmadım bu bile harika benim için

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Zaten abur cubur başlı başına bela. Sikintidan ne yediginin farkinda bile olamıyorsun.
Burdan kopma, cok guzel kilolar verildi burada

Bende dusunuyorum bazende telefonda elimden düşmüyor hic gereksiz mi diyorum
Ama aklima eserse her an alabilirim de
açıkçası son aylarda depresif modumdan dolayı saçma sapan para harcadım. bir de bu olmasın yazık dedim. ama bugün tekrar aklıma takıldı. hiç birşey olmasa en azından spor bir saat ve adımsayar dedim.
uygulamayı indirince sadece mesajları okuyorsun bileklikten değil mi? telefonun yerini zaten tutmaz. o başka konu tabi.

Onu hic bilmiyorum canim kullanan kızlar cevaplasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…