Afiyet olsun canim ❤Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
Akşam
Yarım tabak kapuska
4 yk bulgur pilavı
1 adet ızgara but
1 kase cacık
Su 3 litre
Spor loading...
Zipzip-
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Bilseydim daha erken çıkardım ama trafik fenaydıTüh yarım saatle kaçırdın beni
Amin inşallahyok kız yokAllah bu ikisini hayırlısıyla, sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin
Teşekkürler kaptanimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
Akşam
Yarım tabak kapuska
4 yk bulgur pilavı
1 adet ızgara but
1 kase cacık
Su 3 litre
Spor loading...
Zipzip-
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Neyse nasip bi dahaki sefere inşallahBilseydim daha erken çıkardım ama trafik fenaydı
Daha yeni başladın adapte olman icin zaman lazimaslında regl zamanımı unutmuşum. sanki 10 gün önce olmuşum gibi geliyor ama kendimi bir acayip ve şiş hissedince takvime baktım. bu hafta içiymiş yeni dönem. napalım hayırlısı olsun.
diyet modumu düşürmüyorum ama. tatlı ve karbo istiyorum, sürekli acıkıyorum ama cısslar için direniyorum
bir de tabi sadece bugün sabah pazara gittim geldim. kaç gündür evdeyim. çok hareket de yok. bir dün 30 dk leslie yaptım. onun dışında basit ev işi. yarından itibaren dışarı çıkınca daha iyi olur diye düşünüyorum. akşam az dans edeyim bir şeyler açıp
Ben yokum o saatte zaten mavi takimdayim
Bende dusunuyorum bazende telefonda elimden düşmüyor hic gereksiz mi diyorumkızlar hala samsung fit2 ile xiaomi mi band 5 arasında karar veremedimbir ara vazgeçtim. çok gerekli değil gibi geldi. ama hiçbirşey olmazsa saat ve adımsayar dedim. bakalım...
evet canım aylardır hatta 1 yıldan fazladır doğru düzgün ne diyet ve spor yapmıyorum. çok koptum. bir de biliyorsun hafif yollu bir depresyon gibi birşey de yaşadım pandemi sürecinde. şu anda karar vermiş olmam bile çok güzel. ama burada aranızda maşallah çok motive oldum. çok mutluyumDaha yeni başladın adapte olman icin zaman lazim
Afiyet olsun canım31 Ekim menüsü. Bakalim kasima kac kg ile başlayacagim
Sabah 11.00
1 haslama yumurta
Domates salata
Yarim kk peynir
4 zeytin
Yeşilçay
Ara nescafe
14.00
Yarim kase mercimek corbasi
1 sb kefir
Ara
Türk kahvesi
2 hurma 1 incir 6 badem
17.30
1 kase et sote
Salata
2 aci biber
3 4 çatal kapya turşusu
1 dilim ekmek
----------kapanış-----------
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
Akşam
Yarım tabak kapuska
4 yk bulgur pilavı
1 adet ızgara but
1 kase cacık
Su 3 litre
Spor loading...
Zipzip-
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Zaten abur cubur başlı başına bela. Sikintidan ne yediginin farkinda bile olamıyorsun.evet canım aylardır hatta 1 yıldan fazladır doğru düzgün ne diyet ve spor yapmıyorum. çok koptum. bir de biliyorsun hafif yollu bir depresyon gibi birşey de yaşadım pandemi sürecinde. şu anda karar vermiş olmam bir çok güzel. ama burada aranızda maşallah çok motive oldum. çok mutluyum
bir iki hafta içinde tam uyum sağlarım sağlarım diyete. şu anda bile iyi sayılırım. menülerim dolu dolu biliyorum ama malum 90 a yakınım ve regl öncesiyim.
normalde ben şimdi paket paket çikolata yerdim ve hamur işlericozutmadım bu bile harika benim için
Teşekkürler kaptanimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
açıkçası son aylarda depresif modumdan dolayı saçma sapan para harcadım. bir de bu olmasın yazık dedim. ama bugün tekrar aklıma takıldı. hiç birşey olmasa en azından spor bir saat ve adımsayar dedim.Bende dusunuyorum bazende telefonda elimden düşmüyor hic gereksiz mi diyorum
Ama aklima eserse her an alabilirim de
Onu hic bilmiyorum canim kullanan kızlar cevaplasın:))açıkçası son aylarda depresif modumdan dolayı saçma sapan para harcadım. bir de bu olmasın yazık dedim. ama bugün tekrar aklıma takıldı. hiç birşey olmasa en azından spor bir saat ve adımsayar dedim.
uygulamayı indirince sadece mesajları okuyorsun bileklikten değil mi? telefonun yerini zaten tutmaz. o başka konu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?