Kofte ekmek alsin sanada ekmegini yemezsin canimKızlar eşim ekmek arası köfte alcakmişşşş mişşş köydeyiz hiç yok
Evet aç kalıcam yine
Aç kalmaya alşıcam galiba
Şimdi bi tane mandalin yedimgarnola tok tutsa tansiyon fırlattı içinde olan fıstık ezmesini sevmiyorum galiba fındık ezmesini daha çok seviyorum
Koftesini ye migi hicmi aklina gelmiyor yanina ayran 2dilim ekmek salataKızlar eşim ekmek arası köfte alcakmişşşş mişşş köydeyiz hiç yok
Evet aç kalıcam yine
Aç kalmaya alşıcam galiba
Şimdi bi tane mandalin yedimgarnola tok tutsa tansiyon fırlattı içinde olan fıstık ezmesini sevmiyorum galiba fındık ezmesini daha çok seviyorum
Bende uyuma yok ya sağolsun iki tane canavarım varTam uyuyacağız biri gelip sesleniyor. Saat gece 1 yavrum. Uyumaya çalışıyoruz.
İiyiyiz canım sen nasılsın?
İyiyim canım benim sağol özlüyorum sizi nasıl biseyse burası
Özlesen girersinİyiyim canım benim sağol özlüyorum sizi nasıl biseyse burası
Bu yaz çalıştım kendime telefon ve kitaplar aldimah ahhhh
oyyyyyyy mümkün değil içemembaşım da kötü oluyor fazla kahveden. günde 2 Türk kahvesi ya da 1 Türk bir filtre içebilirim. filtreyi de 200 mlt yi geçmem.
kendi öğrencilik yıllarımı hatırladım. harçlığımı komple kitaplara yatırırdım
Hiç müsait olamıyorumÖzlesen girersin
Cokmu zayifladin tartilsana mademHiç müsait olamıyorumbirde çok zayıfladım etrafındakiler söylüyor tartilmadim da kaç kiloyum
Fıstık ezmesi var içinde bal var bide kuru neyveler başka yokKofte ekmek alsin sanada ekmegini yemezsin canim
Ayrica gronala neden tansiyon firlatti anlamadim icinde tuzlu birseyler mi var :)
İyi ol hep.Bende uyuma yok ya sağolsun iki tane canavarım variyiyim sağol güzelim uzun zamandır yazamıyorum hepte aklindasiniz
Fırsat bulursam insanlah etrafdakiler öyle diyor bakalım hele tartilayim ta tam tersi çıkarsaCokmu zayifladin tartilsana madem
acaba fıstığa alerjin mi var canım? ama o tansiyon yükseltmez.Fıstık ezmesi var içinde bal var bide kuru neyveler başka yok
Ama fistık ezmesi dokundu bana
Bence yedikleri sekerini firlatmistir bal,fistik ezmesi derken cok tatli olmuşturacaba fıstığa alerjin mi var canım? ama o tansiyon yükseltmez.
acaba fıstığa alerjin mi var canım? ama o tansiyon yükseltmez.
9buçuktan 3e kadar oralardaydımBugün bı ihtimal bende oralarda olucamama sen dönmüş olabilirsin benim orda olduğumda
Geliyom az kaldı
Şekerin yükselmiştir aç kaldığında ya da yediğin şeylerle ilgili olabilir halsizlik baş dönmesi bacaklarda titreme yapar.Afiyet olsun sonbahar piknigi kasımda piknik başkadır diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?