Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım sana iyi eğlenceler bol bol keyfini çıkar

Tatlım çok yediğim zamanlarda da, lifli yediğim zamanlarda da pek kolay çıkamıyorum, muhtemelen felçten dolayı diye düşünüyorum, yürüyebilsem de bazı sıkıntılar devam ediyor, takviye almadan çıkamıyorum

Ben bildirim yapmayı unutmuşum ya
Geçen cumartesi 75.55
Bugün 75.30
1 haftadır geçmeyen ağrı nedeniyle spor yapamıyorum o yüzden gitmiyor. Bir de midem yüzünden birkaç gündür dukan yapıp içemedim. Gece uykusuzluğu hepsi bir arada ödem yaptı. Bu hafta daha güzel olacak diye ümid ediyorum
Ellssa

Eklentiler

• 1000037031.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 4
Sağol mor menekşem bu hafta dikkat ettim canım, hiç kaçamak yapmadım karşılığıni da aldım çok şükür. Yakında sen de met@bolizmayi ateşleyip güzel sonuçlar alacaksın

Teşekkür ederim canım benim

Merhaba bende katılabilir miyim
Elbette katılabilirsiniz. Bugün tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı fotoğrafı atarsanız katılmış olursunuz. Haftaya bugün de takımlara dahil olabilirsiniz.

Şeytanın bacağını kırdın
Benim şeytanin bacağı 73 bence
Çok şükür canım, 80-81 beni resmen tuttu bırakmadı gibi oldu ama çok şükür geçtik oraları. Tekrar da gelmesin inşallah

Sen de kır o bacağı, ver eline baston niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…