Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen canım

Kızlar ben eve dönmedim annemdeyim. Ben sabit sayılırım. BUradaki tartı farklı emin degilim sıkıntı yok. Cuma eksi gelirim inşallah. @Noisy Girl
annene çok çok selam ve saygılar keşke ben de annemdeyim diye yazabilsem , seneye inşallahhh

Oleyyy oleyyy 8 gözle bekliyorum...

İyi yönde canım uyuduğum uyku daha kaliteli oluyor sanki ve daha dinlenmiş kalkiyordum ve gün icindede daha enerjik oluyorsun su aralar tam da ihtiyacım olan şey aslında ama başlayıp uygulayamiyorum
Kendini birkaç gün dinle canım mental olarak hazırlarsan başlaman çok kolay olur

Afiyet olsun canim
Sağol canım
Eksin çok güzel canım iyi ki doğmuş oğlun rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

Hayirli ömürleri olsun oglusunun cnm. Eksin cok güzel tbrk ederim

Eksin cok guzel tebrik ederim canim

Eksin cok guzel tebrik ederim canim resme gerek yok bugun

Oglunun dogum gunu kutlu olsun

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım. Doğum günü kutlu olsun

Olallalar gidiyor

Oğlunun doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
6 lara yaklaştın inşallah

Eksiler harika hepinizi tebrik ederim❣❣❣

Cuma sonucuna göre diyetisyen listesine baslicam artık

Teşekkür ederim kızlar,ve kaptanlarım . Allah razı olsun.
Yoo burdayım sadece okuyorum.
Nasılsın iyi misin. ?

Eksi gelen herkesi cani gönülden tebrik ederim . Artı gelenlerde üzülmesin cumaya hallolur inşaAllah.
E Elif_Eylul Kızına da acil şifalar dilerim. Canım kızına kurşun mu döktürecen atletine dua mı asacan ,ne yapacaksın bu kızın nazar oluyor ya. Bir de propolis bal ve çörek otu yağı içirmeyi dene bağışıklığı kuvvetlensin. Allah yardımcın olsun. Kızına da acil şifalar amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…