Aynen canımHimn yogurt var ayran yok diyorsun
Aralikli denemek basarisizligi getirmis olabilor ya baslayacaksin sabredeceksin yada hazir olmadan baslamayacaksin canim surekli denemek onda nasil olsa geriye baglar dusuncesi olusturur
Cok sukur canim diyete yeni basladim
Iyi yond3 mi kotu yonde mi
Var var siskolama listrsi
Kaptan nojsy degilmiydi kesin birsey kacirdim demi kesin hafta sonu hep birseyler kaciriyorum
ee geçmişten değil alıntıdan görüp yazarsam böyle olur işteYok abla 2 kilo değil 1.050 gramfantastika beni geçti1.400 dü yalnış hatırlamıyorsam.
annene çok çok selam ve saygılar keşke ben de annemdeyim diye yazabilsem , seneye inşallahhhKızlar ben eve dönmedim annemdeyim. Ben sabit sayılırım. BUradaki tartı farklı emin degilim sıkıntı yok. Cuma eksi gelirim inşallah. @Noisy Girl
Oleyyy oleyyysabret gülüm ben çoook zengin olduğum da ayrı timler oluşturup yaşantısından yorulup dinlenmek isteyen hatunları kaçırma vakası gibi gösterip evlerinden alıp 3-5 gün tatil yaptırıp dinlendirip geri evlerine bırakıcam o zaman yağmur yaş kar güneş hiç engel olmaz
Bende gidemedim 3 ye kaldım şimdide 1 e niyetlenip niyetlenip başa sariyorumTamam canım ben o kadar gidemem. Seviye 1 de takılırım kendimce
İyi yönde canım uyuduğum uyku daha kaliteli oluyor sanki ve daha dinlenmiş kalkiyordum ve gün icindede daha enerjik oluyorsun su aralar tam da ihtiyacım olan şey aslında ama başlayıp uygulayamiyorumIyi yond3 mi kotu yonde mi
Himm simdi dustu jetonBu hafta kırmızı kaptan olacak diye şey ettim. @Pikachu_ güzel kilo veriyor. Yine verir diye düşünüyorum.
Kendini birkaç gün dinle canım mental olarak hazırlarsan başlaman çok kolay olurİyi yönde canım uyuduğum uyku daha kaliteli oluyor sanki ve daha dinlenmiş kalkiyordum ve gün icindede daha enerjik oluyorsun su aralar tam da ihtiyacım olan şey aslında ama başlayıp uygulayamiyorum
Eksi ile baslaman guzel yinede canim tebrik ederim ❤merhabalar hanımlar
pazartesi kilo bildirimi
cuma: 69,3
pazt: 69,1
fark: -200
dün akşam birşey yemediğim için olmuş olabilir bu fark tabi
Amine Busra Zipzip-
Sağol canımAfiyet olsun canim
Eksin çok güzel canım iyi ki doğmuş oğlun rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Hayirli ömürleri olsun oglusunun cnm. Eksin cok güzel tbrk ederim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim resme gerek yok bugun
Oglunun dogum gunu kutlu olsun❤ ❤
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım. Doğum günü kutlu olsun
Olallalar gidiyor
Oğlunun doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
6 lara yaklaştın inşallah
Eksiler harika hepinizi tebrik ederim❣❣❣
Cuma sonucuna göre diyetisyen listesine baslicam artık
Sagol canim
Sagol canim
Bilirim o durumu yapışık ikiz gibiydik memeyle bizde 2bucuk yasinda kestim 1hafta zaman ver alişıcaktir
Guzel eksi canim tebrikler
Guzel eksin canim
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere
Sagol canim sorayim
Ne emzik nede biberon kullandik bizde
Gecen doktora sordum benimkide 3yasinda hâla öğrenmedi istemiyorsa zorlamayin diyo
Eksin cok guzel canim tebrikler
Teşekkür ederim kızlar,ve kaptanlarım . Allah razı olsun.Guzel eski cqnim
Kiz cocugu nasil yapcan esin ikna oldu mubirgun bakmadilar fikirden sogudun millet bakicilarlq kresle ugrasiyor kimsesi yok yaninda sukret
Niye herseyi maaile yapıyorsunuz ben gorumcenin arkadasi olsaydim gelinleri kocalari vs varken gitmek istemezdim oturun evinizde
Masllah kaptan
Super canim regl bide
Nice yaslara canim ogluna
Cok guz3l eski
Nasılsın iyi misin. ?Yoo burdayım sadece okuyorum.
Sonuçlar ne zaman açıklanır? Kim kazandı?
Bugün kilomu birdiriliyorEksin cok guzel canim tebrikler
Ne eksik anlamadım ben
Evet canim kilo bildiriliyor pazartesi günüBugün kilomu birdiriliyor
Daha dün verdim kuzu ben kilo birdirimi amaEvet canim kilo bildiriliyor pazartesi günü
Kilo bildirimi yapiyoruz canim pazartesileriNe eksik anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?