Yasaklı besinlerin olduğu tüm listeye nerden ulasabilirim
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben sormuştum birine tuketebilirsin demişti kim dedi hatırlamıyorum amaaskrhpozitif de demiş olabilir
Teşekkür ederim canımSagol canim
Sagol canim
Bilirim o durumu yapışık ikiz gibiydik memeyle bizde 2bucuk yasinda kestim 1hafta zaman ver alişıcaktir
Guzel eksi canim tebrikler
Guzel eksin canim
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere
Sagol canim sorayim
Ne emzik nede biberon kullandik bizde
Gecen doktora sordum benimkide 3yasinda hâla öğrenmedi istemiyorsa zorlamayin diyo
Eksin cok guzel canim tebrikler
Teşekkür ederim canımGuzel eski cqnim
Kiz cocugu nasil yapcan esin ikna oldu mubirgun bakmadilar fikirden sogudun millet bakicilarlq kresle ugrasiyor kimsesi yok yaninda sukret
Niye herseyi maaile yapıyorsunuz ben gorumcenin arkadasi olsaydim gelinleri kocalari vs varken gitmek istemezdim oturun evinizde
Masllah kaptan
Super canim regl bide
Nice yaslara canim ogluna
Cok guz3l eski
Tamam canım ben o kadar gidemem. Seviye 1 de takılırım kendimceEvet canım sadece seviye 8 de tuzsuz salça olması gerekiyor diye hatırlıyorum
Yeni başladım canım o yüzden gitdiHosbuldum canım.nasılsın iyimisin
Oooooo supper olmus
2 günde bide
evden kaaaççSözde evdeyim boş günüm...daha yeni oturdum....yoruldum...yarim saate kadar gelecek ev ahalisi...dinlenmeden mesai devam
maşallahın var gülüm çok güzel gitmiş 2 kilo ile bu günün rekortmeni sensinTamam canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Tamam canım ben o kadar gidemem. Seviye 1 de takılırım kendimce
Yeni başladım canım o yüzden gitdi
Ayyy nereee dışarda şakır şakır yagmur var...markete gidemedimevden kaaaçç
ben de kaçsam mı
Yok abla 2 kilo değil 1.050 grammaşallahın var gülüm çok güzel gitmiş 2 kilo ile bu günün rekortmeni sensin
Çok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
@Filiz16
@Aijoo
Tebrikler kızlar eksiler çok güzelCuma 55.45
Bugün 54.4
Fark -1.050
Kırmızı kaptanım benim.Yok abla 2 kilo değil 1.050 gramfantastika beni geçti1.400 dü yalnış hatırlamıyorsam.
Canım google a ahmet apa yitikşifa yaz onun kendi sayfası var orada bulabilirsinYasaklı besinlerin olduğu tüm listeye nerden ulasabilirim
askrhpozitif in topigi var burda canim orda ilk sayfada yazıyor cogu bilgi
Teşekkür ederim ❣Canım google a ahmet apa yitikşifa yaz onun kendi sayfası var orada bulabilirsin
Sorun yok canımKızlar ben eve dönmedim annemdeyim. Ben sabit sayılırım. BUradaki tartı farklı emin degilim sıkıntı yok. Cuma eksi gelirim inşallah.Gurbettt42
Teşekkür ederim canımKırmızı kaptanım benim.Efferim beybi.
Teşekkür ederim canımTebrikler kızlar eksiler çok güzel
Tamam canım seni sabit yazalimKızlar ben eve dönmedim annemdeyim. Ben sabit sayılırım. BUradaki tartı farklı emin degilim sıkıntı yok. Cuma eksi gelirim inşallah.Gurbettt42
Himn yogurt var ayran yok diyorsunKuzum çorbaları normalde unla kivamlandiriyoruz ya artık un olmadığı için suyunu az katınca koyu kıvamlı oluyor sıvı gibi durmuyor
Aralikli denemek basarisizligi getirmis olabilor ya baslayacaksin sabredeceksin yada hazir olmadan baslamayacaksin canim surekli denemek onda nasil olsa geriye baglar dusuncesi olustururAralikli olarak hep denedim. Ama hic basarili olamadim. Suan da bile hala tuvalete gitmek istemiyor.
Cok sukur canim diyete yeni basladimNasılsın balım nasıl gidiyor diyet hayat
Iyi yond3 mi kotu yonde miO kadar kurcalamiyorum yoksa işin içinden cikilmiyorama seviyeleri yaparken uykum bile degisiyordu benim
Tamam canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Tamam canım ben o kadar gidemem. Seviye 1 de takılırım kendimce
Yeni başladım canım o yüzden gitdi
Var var siskolama listrsiYokmu şöyle sabah öğle akşam 3 er tane olallalı diyet listesi yaa
Kaptan nojsy degilmiydi kesin birsey kacirdim demi kesin hafta sonu hep birseyler kaciriyorumKırmızı kaptanım benim.Efferim beybi.
Bu hafta kırmızı kaptan olacak diye şey ettim. C Chikolata_gozlum güzel kilo veriyor. Yine verir diye düşünüyorum.Himn yogurt var ayran yok diyorsun
Aralikli denemek basarisizligi getirmis olabilor ya baslayacaksin sabredeceksin yada hazir olmadan baslamayacaksin canim surekli denemek onda nasil olsa geriye baglar dusuncesi olusturur
Cok sukur canim diyete yeni basladim
Iyi yond3 mi kotu yonde mi
Var var siskolama listrsi
Kaptan nojsy degilmiydi kesin birsey kacirdim demi kesin hafta sonu hep birseyler kaciriyorum
sabret gülüm ben çoook zengin olduğum da ayrı timler oluşturup yaşantısından yorulup dinlenmek isteyen hatunları kaçırma vakası gibi gösterip evlerinden alıp 3-5 gün tatil yaptırıp dinlendirip geri evlerine bırakıcam o zaman yağmur yaş kar güneş hiç engel olmazAyyy nereee dışarda şakır şakır yagmur var...markete gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?