• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

94bassuk 94bassuk
@gezegenfeza
@Mthn83
@bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@yosunlupapatya
Gurbettt42 Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz

Selam kızlar nasılsınız? An itibariyle ödem atıcı , bağırsak çalıştırıcı ne biliyorsanız yapın 💃
Ben de kiraz sapı cayini içemm :eğlence:
Bence spor birinciligini yine YeniFitBen YeniFitBen kaptı . Bizim coook kilo vermek disinda yapacak birseyimiz yok 🥹
Aleykümselam canım ay çok yoğun geçiyor bu günler bakamıyorum buraya pek dikkat etmeye çalışıyorum 🌹

Eklentiler

• IMG_9466.webp
    IMG_9466.webp
    24 KB · Görüntüleme: 18
Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acep
Ben kullanıyorum .
Arkadaşım ve kız kardeşim de kullandı, üçümüz de acaba kiloyu ve iştahı etkiler mi diye aldık durum ortada 😅
Ama yorumlarda ödem için fayda gördugunu yazan çok insan vardı.
Bağırsak çalıştırıyor mu bence evet ama o da beslenmeye göre değişiyor.
Keto diyet + bromelain ile wcye koşarak gidiyordum 😅
Son dönemlerdeki karbonhidratli beslenmede boyle bir etkisi olmadı 🤔

Kizlar yulaf ekmegi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
Tam buğday ekmeği ile karşılastirdim. Kilo vermek istiyorsak ( mercimek ekmeği , yulaf vs ) yine eski ekmek yeme alışkanlığımızdaki gibi çok yememek gerekiyor. Yulafın da güzelliği o bence tarifler 2-3 kaşıkla yapıp bitiriliyor.

Yulaf Ekmeği:

Beta-glukan içeriği sayesinde kolesterol düşürmeye yardımcı olur.

Glisemik indeksi daha düşüktür, kan şekerini daha yavaş yükseltir.

Daha doyurucudur, kilo kontrolü ve insülin dengesi için avantajlı olabilir.

---

3. Kime Hangisi Daha Uygun?

İnsülin direnci, diyabet veya tiroid sorunları olanlar için yulaf ekmeği daha uygundur.

Genel lif ihtiyacını karşılamak ve tok kalmak isteyen herkes için iki tür( tam buğday -yulaf ) de faydalıdır ama yulaf bir adım önde olabilir.

Back
X