• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

94bassuk 94bassuk
gezegenfeza gezegenfeza
@Mthn83
@bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@yosunlupapatya
Gurbettt42 Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz

Selam kızlar nasılsınız? An itibariyle ödem atıcı , bağırsak çalıştırıcı ne biliyorsanız yapın 💃
Ben de kiraz sapı cayini içemm :eğlence:
Bence spor birinciligini yine _Zeze _Zeze kaptı . Bizim coook kilo vermek disinda yapacak birseyimiz yok 🥹
Aleykümselam canım ay çok yoğun geçiyor bu günler bakamıyorum buraya pek dikkat etmeye çalışıyorum 🌹

Eklentiler

• IMG_9466.webp
    IMG_9466.webp
    24 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba arkadaşlar aşırı derecede motiveye ihtiyacım var. Yaza az kaldı vermem gereken en az 10 kilom var. Daha önce 5.takımda çok güzel kilo verebilmiştim. Şimdi de sizlerle motive olup gruba katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım

Ya aslında çok tuz da tüketmem öyle domates e filan kahvaltı da hiç serpmem yumurta ya . Nasi oluyorsa ödem de. İse yarar mı acaba bromelain. Burcum başak canım nasıl içmem lazım suyu acep
Ben kullanıyorum .
Arkadaşım ve kız kardeşim de kullandı, üçümüz de acaba kiloyu ve iştahı etkiler mi diye aldık durum ortada 😅
Ama yorumlarda ödem için fayda gördugunu yazan çok insan vardı.
Bağırsak çalıştırıyor mu bence evet ama o da beslenmeye göre değişiyor.
Keto diyet + bromelain ile wcye koşarak gidiyordum 😅
Son dönemlerdeki karbonhidratli beslenmede boyle bir etkisi olmadı 🤔

Kizlar yulaf ekmegi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
Tam buğday ekmeği ile karşılastirdim. Kilo vermek istiyorsak ( mercimek ekmeği , yulaf vs ) yine eski ekmek yeme alışkanlığımızdaki gibi çok yememek gerekiyor. Yulafın da güzelliği o bence tarifler 2-3 kaşıkla yapıp bitiriliyor.

Yulaf Ekmeği:

Beta-glukan içeriği sayesinde kolesterol düşürmeye yardımcı olur.

Glisemik indeksi daha düşüktür, kan şekerini daha yavaş yükseltir.

Daha doyurucudur, kilo kontrolü ve insülin dengesi için avantajlı olabilir.

---

3. Kime Hangisi Daha Uygun?

İnsülin direnci, diyabet veya tiroid sorunları olanlar için yulaf ekmeği daha uygundur.

Genel lif ihtiyacını karşılamak ve tok kalmak isteyen herkes için iki tür( tam buğday -yulaf ) de faydalıdır ama yulaf bir adım önde olabilir.

Back
X