- 14 Şubat 2021
- 2.242
- 13.397
- 158
Acaba diyorum pilates yapsan , kas liflerin uzasa yani incelsen ama kilo vermesen miayy ipin ucu kaçıyor ama burda olmak insanı dizginliyor çiçeğimmm kızma yaa hemen
mizaç kayması olayı var pek çok kişide. mesela ben balgamiyim ama demeviye kayma var. abim safravi ama onda da demeviye kayma var.94bassuk mesajları bulamadım. Mizaclardan anlıyor musunuz? Anlayan var mı ? Yani çift mizaç da olabilir mi ? Mizaclari uzun zamandır biliyorum ama kabul etmekte zorlandım çünkü kendiminkini o testlerle bulmakta daha doğrusu netlestirmekte zorlandim.
Bugün chatgpt ile tekrar yaptık ve çift mizaç çıktım. Belki de o yüzden yıllardır bulamıyorum.
Şöyle soyliyim kışın üşümekten hiç hoşlanmam , yazın çok terlerim.( Konusu geçmiştir ilki sonu fark etmez bahar severim diye.)
Dışarıdan soğuk, çekingen dururum. İlk girdigim ortamda pek birşeye karışmam.
Ama sevdiğim ortamda bir acılirim pir acılirim.bunun gibi şeyler var.
Araştırdıkça soğuk - kuru olduğumu ama dönem donem sıcak-nemli de olduğumu düşünüyorum
Bu mizaç kayması mi ? Var mı böyle kişilikler? Bilgisi olan varsa yazabilir mi
Peki beslenmeleri o dönemki veya o anki ruh haline göre mi olmalı bu konuda bilgin var mı ?mizaç kayması olayı var pek çok kişide. mesela ben balgamiyim ama demeviye kayma var. abim safravi ama onda da demeviye kayma var.
nedir bu mizaç dediğiniz şey bana da ucundan anlatsanızPeki beslenmeleri o dönemki veya o anki ruh haline göre mi olmalı bu konuda bilgin var mı ?
Aslında beni rahatsız eden çoğunlukla içe kapanma , insan görmek istememe gibi haller. Mesela birşeyden mutsuz oldum mizacim gereği hiç birşey yapasim gelmez .uyuşuk tembrl oluyorum . Aslında bu kısmı çözmek bile güzel oldu yani Bu dönemlerde sıcak mizaçlı şeyler yemem bana iyi gelecek müjdesini almış oldum.
Peki enerjik oldum , çok terliyorum her göreve atlıyorum ( sonra pişman oluyorum) bu dönemlerde soğuk mizaçlı şeyler mi yemek lazım
Yazın içime kapanırsameneeeeee o zaman yürüyüş yapıp ter atmak bana iyi gelir mi demek bu bir aydınlanma daha geldi
yani baklava fln yemiyosan sağlıklı tatlılara odaklan sdfhdksj onlara hiçbirimiz dur diyemiyoruz çok zorahh ahh işte tatlılar cısslı şeylere dur diyemeyince işte kas da yapamıyorsun ki cılızcık görünüyorum iştee agfglfdşaasdfdf
sen hangi mizaçtın? burcun neydi?Peki beslenmeleri o dönemki veya o anki ruh haline göre mi olmalı bu konuda bilgin var mı ?
Aslında beni rahatsız eden çoğunlukla içe kapanma , insan görmek istememe gibi haller. Mesela birşeyden mutsuz oldum mizacim gereği hiç birşey yapasim gelmez .uyuşuk tembrl oluyorum . Aslında bu kısmı çözmek bile güzel oldu yani Bu dönemlerde sıcak mizaçlı şeyler yemem bana iyi gelecek müjdesini almış oldum.
Peki enerjik oldum , çok terliyorum her göreve atlıyorum ( sonra pişman oluyorum) bu dönemlerde soğuk mizaçlı şeyler mi yemek lazım
Yazın içime kapanırsameneeeeee o zaman yürüyüş yapıp ter atmak bana iyi gelir mi demek bu bir aydınlanma daha geldi
İbni Sina tıbbinda 4 tane mizaç var. Her mizaç kendine uygun besinlerle beslenmeli deniyor. Testi var. Ben chatgpt ile istişare ettimnedir bu mizaç dediğiniz şey bana da ucundan anlatsanızyakalayamadım bi konuşulanları :)
Boğayim. Micacim sovdavi - demevi azsen hangi mizaçtın? burcun neydi?
Yaaa termal tayt giyiyormusunn ben giyince aklıma geldi ondan su gibi oluyorummahh ahh 49,5 gösteriyor tartı yarun neyducum bilmiyorum hahahah gerçi aksam üstü ama çok da yedim bugünlerde yaa bilemedim şimcikk
kız zaten vücudum da 5 6 kilo yağ kalmış onu da yakarsam yağsız derili tavuk gibi olurum ellaamm
@Sitare55 vardı ahh ahh gelmiyor yoğunum deyinn ez 1000 2000 atlardı hahah
Niye dedin bana bunu şindi bosunamı 2 bin atladımBen de 2018de 3-5bin atlamaya kafayı takmıştım bir 10 gün falan denedim sıkıldım
3000 demek nefes molaları ile en az 30 dk demek zaten
Gaza geldimmvallah sadece helal olsun diyebiliyorum
Peeeeh seninki de ip atlamak mi beaaaaNiye dedin bana bunu şindi bosunamı 2 bin atladımbaşum döndü
hmmm ben de bakayım canımm mersiiİbni Sina tıbbinda 4 tane mizaç var. Her mizaç kendine uygun besinlerle beslenmeli deniyor. Testi var. Ben chatgpt ile istişare ettimbelki aynı şeydir ama önce benzer olsa da daha batılı isimler ile mizaç analizi yaptı sonra dedim ki Osmanlı tarzı mizaç öyle işte . Kilo boy pos uyku , enerji durumu gibi şeylere bakıyor
Yokk kıazz sort esofman falan işteeYaaa termal tayt giyiyormusunn ben giyince aklıma geldi ondan su gibi oluyorumm
Ya çok gülüyorum sanaaa yerim seniOzaman sana ihtiyacımız yok 48 kilosun neren terlicek
Evet evet bende giyiyorum akıyor bacaklar danYaaa termal tayt giyiyormusunn ben giyince aklıma geldi ondan su gibi oluyorumm
E gideyim de biraz atlayayım bariPeeeeh seninki de ip atlamak mi beaaaagor 3 bin atlayanlar var anlaminda
Yani atlananiliyor diye şetmistimaslinda bizim takımdan atlayabilecek varsa çok puan getiriyor yüzden
abooovvv şaka yapıyon ciddi atladın mı 2000 kız benim de atlamam şart oldu akşam o zamanNiye dedin bana bunu şindi bosunamı 2 bin atladımbaşum döndü
Şimdi değel kızz kızım küçükken şimdie demiyorum başım dönüyoabooovvv şaka yapıyon ciddi atladın mı 2000 kız benim de atlamam şart oldu akşam o zaman
Bende seniii yerimm yavvv kiloşları hain düşük olanlara gıcığımYa çok gülüyorum sanaaa yerim seni
Evet evet bende giyiyorum akıyor bacaklar dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?