Bitane bunu buldum yorumları güzel, memnun kalmışlar. Bu ay önümüzdeki ay biraz kenara atayım alicam direktEvet canım güzel memnunun
İnşallah gelecekVurma güzel kafanı kıyamam. Mevsim değişiyor. Zorlanıyoruz. İnşallah cuma güzel eksiler gelecek.
Benim ki gece kalkıp istiyor sürekli uyurken bir kere içse bende takılmam birde üstüne kabızlık derdimiz var gündüz yemeklerini zor yediriyorum gece sürekli süt içtiği icinGeçmiş olsun canım
Benim kızımda bi yatacağı zaman bide sabah kalkınca biberondan süt içiyor. Ocakta 3,5 olacak. Ben o kadar takılmıyorum ya içsin ne olacak
Bu arada eltimin kızı 6 yaşı bitti ve hala biberondan süt içiyor o kadar da istemem tabi
Noldu kaptanımCuma gunu bildirimi ile yarismaya katilacagim demeyen hic kimseyi eklemicem artik
Senin herkezi takip etmen zor. katılmak istemeyenlerCuma gunu bildirimi ile yarismaya katilacagim demeyen hic kimseyi eklemicem artik
Güzelmiş canimBitane bunu buldum yorumları güzel, memnun kalmışlar. Bu ay önümüzdeki ay biraz kenara atayım alicam direkt
İnşallah gelecek❣❣
Zeynep yok gelmediNoldu kaptanım
Selam hatunlar herkes otururken ben de menumu yazayim dedim.
Once sporum gelsin ,disari fuara ve yuruyuse gittik.Cordelia Zipzip- @Aijoo Eki Görüntüle 2943116
Haklisin katılmak isteyen söylesin bundan sonra canimCuma gunu bildirimi ile yarismaya katilacagim demeyen hic kimseyi eklemicem artik
2 haftayi cope atmissin ama dinlenmekde iyi gelebilirBen 3 günün günahını bildirmedim sanırım menüde bildirmedim 3 gün tatil yapmış gibi oldum bugün kaldığım yerden devam
Cuma 79,55
Pazartesi 80.75
Gelir mutlaka önemli birşey olmuşturZeynep yok gelmedi
Katılacam katılmıcam demese listeye eklemeye gerek yoktu filiz bile çıkart demişti
Aslında abartılı yemedim kaptanım ama öğünler hep dışardaydim kuru fasulye vs sislikte oldu yarına gider diye Umut ediyorum2 haftayi cope atmissin ama dinlenmekde iyi gelebilir
Tamam siz ekleyin bundan sonra :)Katılacam katılmıcam demese listeye eklemeye gerek yoktu filiz bile çıkart demişti
Bence deCuma gunu bildirimi ile yarismaya katilacagim demeyen hic kimseyi eklemicem artik
Odemdir cogu zaten cumaya asil kilonu görürüz canimAslında abartılı yemedim kaptanım ama öğünler hep dışardaydim kuru fasulye vs sislikte oldu yarına gider diye Umut ediyoruminşallah 2 haftam çöp olmayacak
Ben katılcam diyorum katılıyorum katılmıycam ve cevap yazmıyorsam listeye eklemezsin o kadarTamam siz ekleyin bundan sonra :)
İnşallah kaptanim bugünden itibaren normal menü paylaşımına devam inslalahOdemdir cogu zaten cumaya asil kilonu görürüz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?