Aman aman boşver takma kimseyi çuklata yedim Bayadır yememistim sanki kıtlıktan çıkmış gibiydimBir tabak cips 1tabak kola 1tane pingu simdi kahve
Bir gun suda bekletmen lazim canimKızlar size bir soru yaprak sarıcam ama salamura ben normalde kuru başiyordum yaprakları bastiklarim bitince dün salamura aldım lakin çok tuzlu bu tuzunu nasıl Atıcam icinide hazirlamis bulundum
Devirme kız bana gözlerini valla abartılı yemedimHadi ya cocuklugumun eglencesiydi ne zaman dayimlara gitsek yengem kursuncu cagirir hepimize doktururdu cossss
Ben giripte soylemiyorsam bilin ki yerken catladim
Evet kaptan unutup soylemeyende kendi sorumlulugunu alir cocuk degiliz 30 yasindandan buyuk ortalamamiz
Yaaaa bugun şarteller atık bende önüme geleni dövesim geliyorAman aman boşver takma kimseyi çuklata yedim Bayadır yememistim sanki kıtlıktan çıkmış gibiydim
Ben cipsi diye okudum 1 tabağı1tabak kolami olur be
Kendi kendilerine takılıyorlar iste özel
Sadece ikisi var demek ki
Bizde onları almayalımBeni de almadılar
İnce telli saç sorunsalı.. saçlarımı hiç uzatamam bu sebeptenKel kalirim zaten 1 -2 yila sacim az
Bugün sarmak istiyorsan kaynayan suda biraz kaynat çok bekletmeden erimesinler önceden böyle yapıyordumKızlar size bir soru yaprak sarıcam ama salamura ben normalde kuru başiyordum yaprakları bastiklarim bitince dün salamura aldım lakin çok tuzlu bu tuzunu nasıl Atıcam icinide hazirlamis bulundum
Diyecektim bende 1 tabak kola nasil oluyor kaşıkla mi iciyorsun diyede1tabak kolami olur be
Sarmak istiyorum çünkü içini hazırladım çıksın aradan çok sağolBugün sarmak istiyorsan kaynayan suda biraz kaynat çok bekletmeden erimesinler önceden böyle yapıyordum
Çatma kendini kimseyeYaaaa bugun şarteller atık bende önüme geleni dövesim geliyor
Benimde cok uzamaz kirilmaya baslarİnce telli saç sorunsalı.. saçlarımı hiç uzatamam bu sebepten
Bizim çocuklar içecekleri çabuk bitmesin diye kaşıkla içiyorlarDiyecektim bende 1 tabak kola nasil oluyor kaşıkla mi iciyorsun diyede
Kaptanım özelden fotolasalimmiBenimde cok uzamaz kirilmaya baslar
Gel beni döv sirtim kaşınıyordu benimdeYaaaa bugun şarteller atık bende önüme geleni dövesim geliyor
Rica ederim canım dikkat et çok fazla kaynatma pişerken erirlerSarmak istiyorum çünkü içini hazırladım çıksın aradan çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?