Dogrudur canım yaz geldi vallahaa biran once bende vermem lazim artikMaalesef yaptım ama toparlicam inşallah sizinle sabah en azından yarım ekmek yemedimTB ekmeği yedim
Protein deseydin ya
Proteini itip karbona yönelmişsin
Güzel menü canımakşama tazefasulye meyhana bulgur var kaptanımm
Çok kilo aldım hele göbek bnden önce gidiyor çok fena bu aralar çocuklar hastalandi hastahanede yattık annem ameliyat oldu kardeşim bağırsaklarda yara vardı 12 gün hastahanede yattı derken baya stresli zaman geçirdik inşallah başka birşey olmazDogrudur canım yaz geldi vallahaa biran once bende vermem lazim artik
Ooyyy canım. Kolay değil kii yaa cok çok geçmiş olsunÇok kilo aldım hele göbek bnden önce gidiyor çok fena bu aralar çocuklar hastalandi hastahanede yattık annem ameliyat oldu kardeşim bağırsaklarda yara vardı 12 gün hastahanede yattı derken baya stresli zaman geçirdik inşallah başka birşey olmaz
KaptanlarÇok sağol canım benim bn buralarda yokken çok kilo verdiniz mi bn 78.5 olmuşum bu arada şuan kaptan kim
Teşekkür ederim kaptanımEklerhani spor
Afiyet olsun
kaptanım cumartesi pazar Hollandadaydık evimize aksam döndük insa o iki gunun menulerini yazacagımKırmızı takımın kırmızı gülleri
Ellssa
Jou
@Cicekbocekkaktus
@tomrs
@_Zeze
@Candysisters
Tutku44
Jasminium84
@Mor Vampirella
@sibel_84
Canlar yarın kontrol tartısı günü dengeli beslenelim.
Menüsünü yazmayanlar var yazın lütfen.
Teşekkürler canım artık ben cumartesi listeye girerim galiba ama bu cumartesi tartıldım onun goselinide ekleyeyim
Tamam canımkaptanım cumartesi pazar Hollandadaydık evimize aksam döndük insa o iki gunun menulerini yazacagım
Merhaba canım haftalık yarışma için kaptanız bu hafta.Gurbettt42 Dil-i bitab merhaba kaptanlarim bende daha önceden buralardaydim gittim şimdi geri döndüm kilo alarak o yüzden bnde katılmak istiyorum cumartesi günü tartıldım ama ana listeye cumartesi alinirim galiba o tarihe kadar menü paylaşımı yaparım Eki Görüntüle 3587320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?