Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

haftasonum çok yoğun geçti kızlar, uğrayamadım buralara, menülerimi yazayım hemen

03.05.2025 Cumartesi

10.30
2 adet pişi
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
1 tk süt helvası

13.00
1 adet biber dolması

18.00
1 adet elma
1 dilim karpuz
5 adet çilek

su: 2 lt

04.05.2025 Pazar

12.30
1 dilim karpuz
1 elma
2 top dondurma

15.30
2 tane biber dolması

19.00
1 kase patlamış mısır

su:1,5 lt

haftasonu menülerim pek hoş değil farkındayım, yoğunluktan evde ne varsa acıkıp yedim gibi oldu, bugün itibariyle 3 gün kabak detoksu yapacağım bakalım toparlayacağım inşallah haftasonunu

Ellssa Gurbettt42 Boncuk2307

Spor yapmayalı o kadar çok olmuş ki 15 dk lesslie yi ancak tamamlayabildim. Ama başladım artık yavaş yavaş rutin haline koyacağız mecbur

Merak etme hersey yolundaaa gece yatmadan kefir kürü içtim bağırsaklarr ama regliyim bi tık çıkabilirim yarin
Çok iyi canım dikkat ediyorsun ya artı çıksa da cumartesi güzel eksi gelir
Afiyet olsun canım güzel menü
Serpme kahvaltıdan kastın nedir

Çok iyi canım dikkat ediyorsun ya artı çıksa da cumartesi güzel eksi gelir

Afiyet olsun canım güzel menü
Serpme kahvaltıdan kastın nedir
Herşey orttada demektir kızartmalar falan sucuk mucuk kocam olunca hayli bende dayanamadım yedim ya dün butün gün dışardaydık bide

Herşey orttada demektir kızartmalar falan sucuk mucuk kocam olunca hayli bende dayanamadım yedim ya dün butün gün dışardaydık bide
Napıyoruz kocaları takmıyoruz çok benimki de hep söylenir bana benimle birlikte yemiyorsun diye
Şaka şaka ara da olur öyle ipin ucunu kaçırmayalım canım

Teşekkür ederik kızlar elinizden gelenin en iyisi yaptığınız için
@zeyneppk
@arke
Ellssa
@Purple58
Beth18
@tomrs
@Ceeeeeeeeeeee
@Tutku44
@Ilyusa
@sibel_84
@Deltavealfa
Jou

:-*
:-*
Ay sonu 62 olacağım inşallah

Napıyoruz kocaları takmıyoruz çok benimki de hep söylenir bana benimle birlikte yemiyorsun diye
Şaka şaka ara da olur öyle ipin ucunu kaçırmayalım canım
Hahaha iste sonra diyo bana yanlış ediyorsun dün akşam kıvırcık yumurta yiycektim yanlış beslenme deyip durdu boğazımda kaldı artık

Çok kadar yorucu ve bir o kadar da eğlenceli bir düğünü geride bıraktım. Görümcemi evlendırdık ve ben ne telefonu alabıldım elime ne de buraya gelebıldım. Dolayısıyla tartımı da evde unutmuşum tartılamadım
Ama tam gaz devam etmek için geldım

Dil-i bitab kaptanım haftasonu menulerını unutsak olur mu? Yemeklerıyle çok ünlü bir yere gıdıp geldim ve yedım baya bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…