Bende öyle düşünüyorum alıp kullancam sanırım d vitamini hangisini kullanayım bu yazdığın bir marka mi . Herkeste eksik diye biliyorum aynen yeteri kadar güneş alamadığımız için malesefAslibda d vit kikogram başına 1 damla günlük ihtiyacı karşılıyor. Yükleme olmuyor. Bana kalırsa d3k2 kullanılır da yine de yaptırip kullanman daha doğru. D vit yakın zamanda takviye kullanmayanlarin %97sinde eksik veya düşük çıkıyormus. Bakalım nedir durum. İnsülin direnci de bakılmıyorsa sana bir dahiliye yolu görünür
Anladım canımtabiki olabilir burda hiçbirimiz uzman değiliz kendi tercrübelerimize göre birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruzben iki öğün beslenme için demedim iki öğün tabiki beslenmek gayet iyi ben günlük kalori ihtiyacını vücudun ihtiyaç duyduğu minimumun altında almamak için öğün sayısını artırmayı önermiştim
Sağol canımGeçmiş olsun canım kuzuya. Herkeste bir ateş. Sanırım salgın var.
Mecbur yumurta haşlayıp götüreceksin iş yerine :))
Valla ya. Yanaktan bir fıstığı hakettik
Teşekkür ederim canım.
Teşekkür ederim akşamda yazmaya fırsatım olmuyor sonraki güne aksıyor umarım sıkıntı olmuyordur, yatmadan önce yazmaya calisirimAfiyet olsun canım
Bende öyle düşünüyorum alıp kullancam sanırım d vitamini hangisini kullanayım bu yazdığın bir marka mi . Herkeste eksik diye biliyorum aynen yeteri kadar güneş alamadığımız için malesef
Tamam canım teşekkür ederim. Günde 3-5 damladan fazla kullanacaksan içinde k2 vit olması da gerekiyor . Markayı eczacı önerebilir. Ben venatura,orzax, osende kullandim
Yok canım sonuçta yazıyorsunTeşekkür ederim akşamda yazmaya fırsatım olmuyor sonraki güne aksıyor umarım sıkıntı olmuyordur, yatmadan önce yazmaya calisirim
Fırında sebzeye bayılırım. Afiyet olsun canım.Çok tokum akşam yemeyecegım bir şey o nedenle menümü yazıyorum
Sabah yok
Öğle
2 tabak kadar patlıcan ve kabağı sadece 3 kaşık z. Yagı ile fırında tuzlayıp pişirdim bir tepsi çıktı ben bu kadar yedim.
3 kaşık yoğurt
2 yumurta
2 bayram çikolatası
Bitti tükkanı kapadım
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
Süper bir irade örneği. Tebrik ederim canım. Afiyet olsun.Merhaba
Bugun cok yogun bir gundu.Sezon acildi hergun piknikteyiz herkes hamurisini gotururken benim yediklerim
Menum
Sabah 10.30
Yumurta salatasi
BEyaz peynir
Kuru domates salatasi
6 badem
Aksam
5 yk tavuk ciger kavurma
4 yk bulgur pilavi
Salata
Su 2lt
Spor 30 dk yuruyus
Herkes pikniğe giderken ben çoçoğommmlooo tuvalet eğitime nasıl başlasam derdine düştüm afiyet olsunnnnMerhaba
Bugun cok yogun bir gundu.Sezon acildi hergun piknikteyiz herkes hamurisini gotururken benim yediklerim
Menum
Sabah 10.30
Yumurta salatasi
BEyaz peynir
Kuru domates salatasi
6 badem
Aksam
5 yk tavuk ciger kavurma
4 yk bulgur pilavi
Salata
Su 2lt
Spor 30 dk yuruyus
Ya abla nasıl başarıyorsun herkes yerken yememeyi bravo valla imreniyorumMerhaba
Menum
Sabah 10.30
Yumurta salatasi
BEyaz peynir
Kuru domates salatasi
6 badem
Aksam
5 yk tavuk ciger kavurma
4 yk bulgur pilavi
Salata
Su 2lt
Spor 30 dk yuruyus
Afiyet olsunÇok tokum akşam yemeyecegım bir şey o nedenle menümü yazıyorum
Sabah yok
Öğle
2 tabak kadar patlıcan ve kabağı sadece 3 kaşık z. Yagı ile fırında tuzlayıp pişirdim bir tepsi çıktı ben bu kadar yedim.
3 kaşık yoğurt
2 yumurta
2 bayram çikolatası
Bitti tükkanı kapadım
Ben bugün 1 öğün yaptımAfiyet olsun
Erken kapatmam süper olmuş
Ben bugün 1 öğün yaptım
Kahvaltı yaptım sayılmaz çocukların yarım tabağını yedim o
Ekşi mayalı Lavaş yaptım dürüm gibi etsote yle yedim yanına ayran
akşam acıkırsamda soda kefir gibi seyler yaparım bakalım
Spor yapamadığım için gram gram gittu ama yarın 5 ci günüm regl yarın yapıcam leslie 45 dk
Cumartesi güzel tartılar göreceğiz diyor içimdeki ses
Spor yapamadığım için gram gram gittu ama yarın 5 ci günüm regl yarın yapıcam leslie 45 dk
Pogaca yaptim bide firin kokusu bile cezbetmiyor beni .Hic canim istemiyor artik canim sabret birkac gun yeme canin istemiyorYa abla nasıl başarıyorsun herkes yerken yememeyi bravo valla imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?