Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım 10.000 adım tamamdır akşam da spor yapabilirsem mükemmel olur

Ayy çok geçmiş olsun canım inşaAllah kötü birşey yoktur

Ohyy çok geçmiş olsun, geçen gün benim de oğlum düşmüş ayak bileği şişmişti kırıl var sandık apar topar hastaneye gittik , düşmeye bağlı ödem oluşmuş neyse ki. Eğer kızının şu anki durumu iyiyse acı ağlaması yoksa vurmaya bağlı şişlik olmuştur morarma da yoksa tehlikeli bir durum yoktur diye umut edip yorumladım canım , güzel haberlerle gel

Su ne kadar içiyorsun canım?
Biraz cısslı birgün geçirmişsin ama dikkat edersen eksiyıe kapatırsın haftası öyle kötü bir menü değil
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım az olmuş biraz tatlı falan ekle
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Bugünkü menüm Sabah
Sucuklu menemen iki dilim TB ekmeği
Öğlen
Mercimek yemeği bir kase
Akşam
Patlıcan salatası
Üç parça tavuk mangal
Ara maden suyu
Su 2 lt
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım
Ay ben onu denicektim kaç kalori diye dün sadece 8 dakika dayana bildim yapamadım. Bugün bacaklarım ağrıyor resmen doöru dürüst yürüyemiyorum. Ama pes etmicem bugünde ne kadar yapa biliyorsam yapıcam . Dün bebede yanımdaydı aklımda ondaydı akşam eşime paslicam onu yapıcam bakayım ne kadar olucak

Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Hayırdır inşaAllah.
Canım bır şeyler yemek istıyor ama yememek için kendımı zor tutuyorum
Sanırım dünkü pastadan dolayı
Ayy bende öyleyim bugün dünde ilaça başladım kötü etkiliyor beni

inşaAllah sonuçları temiz çıkar canım

belmayne
Buna emoji atmışsın görmüşsün demekki

500 gr eksik yazmışım. Bu bir işaret olsun haftaya en az 500 gr vereceksin demekki

Her kontrolde 1 kişi kayboluyor dedim nasıl en son buldum. yoksa gözden kaçmazsın canım benden dolayı böyle oldu bu hafta
İnşallah kaptişkom ağzın bal yesin ama kalorisi sevmediğin insanlara gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…