- 7 Ağustos 2016
- 5.000
- 19.877
- 248
Kaptanım 10.000 adım tamamdır akşam da spor yapabilirsem mükemmel olurGünaydın Kızlar,
Ve günaydııınnn kırmızı güzeller.
Hafta sonu güzel menüler gördüm,cıslı menüler gördüm. Güzel menüler tam gaz devam. Cıslılar, yaşananları unutup bugünden itibaren tertemiz beslenmeye odaklanıyor. Yalnız sessizler beni korkutuyorsunuz. Ses verin anacım. Ne alemdesiniz.
Kızlar şurda 5 gün sıkacağız dişimizi. Ölmeyiz yani. Elimizi her cıslılara uzattığımızda Cumartesiyi ve gözümüzde belirecek dolarları hayal edinAç da bırakmıyoruz kendimizi ama. Güzel güzel besliyoruz. Kilo vermek uzun bir süreç. Rocky Balboa gibi kan revan içinde kalmayalım yani
Hadi bakalım. Öpüldünüz.
Ellssa kaptancığım ben bnnu yu ekledim listeme. Hoş geldin canım aramıza
@94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
@dil-i bitab
@Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44
bnnu
Ayy çok geçmiş olsun canım inşaAllah kötü birşey yokturKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
Harokasın canımYok yok yapmam kaptanimm merak etme yesil çayımı yudumluyorum hiç de aç değilim
PatlatdınmıÇocuklar uyusun patlatayım
Ohyy çok geçmiş olsun, geçen gün benim de oğlum düşmüş ayak bileği şişmişti kırıl var sandık apar topar hastaneye gittik , düşmeye bağlı ödem oluşmuş neyse ki. Eğer kızının şu anki durumu iyiyse acı ağlaması yoksa vurmaya bağlı şişlik olmuştur morarma da yoksa tehlikeli bir durum yoktur diye umut edip yorumladım canım , güzel haberlerle gelGittik kızlarrr
Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 dekızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
Su ne kadar içiyorsun canım?Sabah
1 kare mercimek ekmeği
1,5 yumurta haşlanmış
1 burgu peyniri
Bolca limonlu salata
Yarım pankek
1 halley
1 bayram çikolatası
Akşam
2 köfteli bol yeşillikli lavaş dürüm
Yaptığım pastadan bir tabak
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Bugün daha dikkatli olursun inşaAllah canımBugün suyum da azdı spor hiç yok
Afiyet olsun canım11 Mayıs Pazar
11.00: Matcha çayı 200 ml
12.00 (uzun bir kahvaltı): beyaz peynir, 2 yumurtadan patlıcanlı omlet, labne, salatalık, marul, yeşil biber, 1 tk tahin pekmez, 1 çk bal, beş zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, 1 çatal ajvar, 1 portakal
17.00: 1 tk tahin pekmez, 2 çilek, 1 dilim elma, bir ısırık et dürüm
Su: 2 lt
Spor: 1 saat dışarıda tempolu yürüyüş. (9.039 adım)
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Afiyet olsun canım11 Mayıs
12:00 1 kaşık tahin pekmez, 3-4 dilim peynir, zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık, biber, 1 yumurtadan omlet
19:30 saç tava, salata, 1 dilim tam buğday ekmek
Su:1,5 litre
Adım:9470
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canımBugünkü menüm Sabah
Sucuklu menemen iki dilim TB ekmeği
Öğlen
Mercimek yemeği bir kase
Akşam
Patlıcan salatası
Üç parça tavuk mangal
Ara maden suyu
Su 2 lt
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Ay ben onu denicektim kaç kalori diye dün sadece 8 dakika dayana bildim yapamadım. Bugün bacaklarım ağrıyor resmen doöru dürüst yürüyemiyorum. Ama pes etmicem bugünde ne kadar yapa biliyorsam yapıcam . Dün bebede yanımdaydı aklımda ondaydı akşam eşime paslicam onu yapıcam bakayım ne kadar olucakBu Apple watch mi ? Bütün saatler kalorileri nabza göre mi hesaplıyor bilmediğimden Apple inki doğrudur diye düşünüyorum da. Şey diyecem şu bizim 600 kalorilik jo' yu da yapıp bı baksana kaç kalori etti50li kilolarda bir kadın 517 yazmış. 60lar 70ler olarak 600 kal yakarız herhalde
Afiyet olsun canım11 mayıs menüm
Kahvaltı erkn saatlerde 7 de köyde iş-güç yapmaya gittim
Yarim dilim ekmek,domates salatalık,kk peynir,10 yakın tuzsuz zeytin
Öğle menengic kahvesi duple içtim az şekerli
Öğleden sonra 4 gibi
Tavuk mangal ,salata, bir bardak içecek ev yapımı, ince açma ekmek çeyrek kadar vardır
Boncuk2307 _Zeze Ellssa
Hayırdır inşaAllah.Günaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Ayy bende öyleyim bugün dünde ilaça başladım kötü etkiliyor beniCanım bır şeyler yemek istıyor ama yememek için kendımı zor tutuyorum
Sanırım dünkü pastadan dolayı
Afiyet olsun canımaz olmuş biraz tatlı falan ekle
Yanıma ton balıklı salata almıştım onu yedım de kendıme geldım bıraz erken yedım ama en azından zararlı şeyler yemedım
inşaAllah sonuçları temiz çıkar canımGittik kızlarrr
Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 dekızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
Yok dünü yazmadım şimdi yazıcam
Ben senin menülerini niye göremiyorum. Beni etiketlemiyor musun yoksa ben mi kaçırdım? Yoksa yemek mi yemiyorsun. Doğru söyle . Korkutma beni
Oh ohhh yansın yağlarKaptanım 10.000 adım tamamdır akşam da spor yapabilirsem mükemmel olur
Ay ilahi. Güldürdün kızzzTabikii belli
Bende menümü yazayım spor yapmicaktım bugün tenbellik yapıcaktım amaa yapmak olmaz salı hiçkimseyi elden vermek istemiyorum hepsii benimmm mavii şirinlerim
13:00
Kıymalı yumurta,salatalık,domates, az peynir, az çvd lavaş
15:00
1 küçük yeşil elma
1 bardak ayran
17:30
Taze fasulye,3 yk yoğurt,salata
Su
3 litre
Yeşil çay
2 fincan
Sporu sonra paylaşırım.
Ellssa Boncuk2307
Güldürdünmü ne güzel şimdi ben güleyim son gülen iyi gülerOh ohhh yansın yağlar
Ay ilahi. Güldürdün kızzz
Aa evet hatırladım
İnşallah kaptişkom ağzın bal yesin ama kalorisi sevmediğin insanlara gitsin500 gr eksik yazmışım. Bu bir işaret olsun haftaya en az 500 gr vereceksin demekki
Her kontrolde 1 kişi kayboluyor dedim nasıl en son buldum. yoksa gözden kaçmazsın canım benden dolayı böyle oldu bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?