Boncukum gelmiş ve kırmızı takımdasın canım.Attım attım
Vurmuş olsa söyler sanırım doktor anlar bir şekilde geçmiş olsunn
Çörek turşu kavurması ve bulgur pilavının beraber bir günde olması koruma menüsü havası verdi belki akşam sadece bulgur olmasaydı dedim menüyü görünce
Hoşgeldin yeniden balım iyiki geldin
Afiyet olsun kaptanim sporda cok guzel . Bu menuyle arti gelmez ama insallah oncekilerde erimistirPazartesi menüm
13:00
2 haşlanmış yumurta
peynir
3 ceviz
zeytin
domates biber salatalık
18:30
1 kase kış çorbası
1 porsiyon alinazik kebabı
közlenmiş biber
30 dk esneme hareketleri
30 dk yürüyüş
_Zeze Boncuk2307
Yarın artı çıkcam gibi hissediyorum sanki çok tırsıyorum yaa
Ondan bu haldeyim acepYeme ataklarindan kacinin güzeller
OlabilirOndan bu haldeyim acep
Çok geçmiş olsun. Sonuçlar güzel çıkar inşallahGittik kızlarrr
Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 dekızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
Neyse bulduk suçluyu çok şükürOlabilir
Ayy çok sevindim canım hep iyi olsun bebişler çocuklarKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Kılcal damarı çatlamış ondan su gibi sıvı toplamış neyseki kendiliğinden geçen birseymiş yanii beyin kendince tedavi edebilirmişv2 3 aya anca çok şükürki birşey yok
Hangisi öncekilerAfiyet olsun kaptanim sporda cok guzel . Bu menuyle arti gelmez ama insallah oncekilerde erimistir
geçmiş olsun canım. çok şükürKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Kılcal damarı çatlamış ondan su gibi sıvı toplamış neyseki kendiliğinden geçen birseymiş yanii beyin kendince tedavi edebilirmişv2 3 aya anca çok şükürki birşey yok
Afiyet olsun canımMenum
Sabah 11.00
Avokado sos
Kuru domates salatasi cevizli
Beyaz peynir
Domates salatalik
2 ceviz
3 zeytin
Aksam 17.00
3 yk bulgur pilavi
2 tavuk baget ( firinda sebzeli )
Semizotu salatasi
Su- 2 lt
Spor- Yurudum yine yuruyecegim oyuzden sonra yazayim
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Ya çok şükür gözünüz aydınKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Ya ne güzel yazmışsın. Azmin motivasyonun daim olsunKizlar bu ara motivasyonum super cok mutluyum artik kiyafetlerden cok belli kilo verdigim olmayan kiyafetlerim rahat oluyor girdigim her ortamda aa sen kilo vermissin demeler beni cok mutlu ediyor.
Ben kendime okadar cok kiziyordumki iradesizsin diyordum bedenimi kendimi begenmiyordum ama diyet yapamiyordum cok istiyordum ama bir turlu olmuyordu sagligimda gidiyordu beni her goren cok kilo almissin diyorlar hatta cook kilolu ameliyat olmus insanlara benzetiliyordum
Suan daha yolun basindayim ama verdigim 8 kilo bile okadar farkettiki ara ara sesli konusarak Zeynep nekadar kendine haksizlik etmissin diyorum yiyerek. Lutfen yemeyelim arkadaslar yedigimiz tadlarin anlik hazzina kapilmayalim sonrasi keskeler vicdan rahatlatmalar.
Sizinle paylasmak istedim lutfen kendimizi ihmal etmeyelim yememek bir kayip degil aksine bir kazanim
Afiyet olsun canımBugun menum
Sabah
Ispanakli lorlu omlet
1 dilim tb
1 ck bal
1 avuç fıstık
K
Ogle
Biraz omlet
Biraz peynir 3 zeytin
Domates salatalık
Ve çikolata
Akşam
Hiç yiyesim yoktu ama metabolizma yavaşlamasin diye salata ve 1 kase yoğurt yedim
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Afiyet olsun canımPazartesi menüm
13:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
peynir
3 ceviz
zeytin
domates biber salatalık
18:30
1 kase kış çorbası
1 porsiyon alinazik kebabı
közlenmiş biber
30 dk esneme hareketleri
30 dk yürüyüş
_Zeze Boncuk2307
Yarın artı çıkcam gibi hissediyorum sanki çok tırsıyorum yaa
Kaptanım leslie yaparken saati takıyor musun ayrı mı hesaplayayım10 mayıs
1 saat leslie
11 mayıs
40 dk leslie
500 zıplama
Adımlar
Eki Görüntüle 3590326 Eki Görüntüle 3590327
Boncuk2307
Canım kaptanım hoşbuldumBoncukum gelmiş ve kırmızı takımdasın canım.
Hoşgeldin yeniden balım iyiki geldin
Bunyüzdenmi bugün o kadar zorlandım acabaYeme ataklarindan kacinin güzeller
Ikisi kapöşıyorrr hayırlısı
Takıyorum canım 15 dakikaya 1800 adım atıyorum leslie yaparkenKaptanım leslie yaparken saati takıyor musun ayrı mı hesaplayayım
Canım kaptanım hoşbuldum
Kaptanim yarin tarti var unutmaBunyüzdenmi bugün o kadar zorlandım acaba
Hmm sen insallah arti gelmem dedin ya bende bu menu arti gelecek bir menü degil önceden kacamagin olduysa diye dedim kaptanimAyy çok sevindim canım hep iyi olsun bebişler çocuklar
Hangisi öncekiler
Önce artı ile gelmemiştimki
Anlayamadım canım algım tırsmama yenik düştü sanırım
Menun cok az olmus canim uyuyabilirsen erken uyu vucut erken uyuyunca yag yakarmis engec 11 de uyuyun diyorlarAÇ karna ; salatalık maydanoz limon madensuyu suyu 2 bardak kadar çıktı
Kahvaltı 10.40
Pek birşey yiyemedim kafama takmıştı oğlum için
Zeytin peynir domates biber çay
Ara öğün
Kiraz sapı ve yeşilçay karışımı çay
18.00
Bol karışık kıvırcık salata ve pulbiberli 2 yumurta kırılmış zeytinyağında
Eki Görüntüle 3590664
21.00
Maden suyu
CAnım isterse kefir içecegim baharatlı
40 dk.leslie
1.5 litre su
_Zeze Ellssa Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?