Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağoll canım oğlum düştü arka kafası şişti su toplamış gibi

Kızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Kılcal damarı çatlamış ondan su gibi sıvı toplamış neyseki kendiliğinden geçen birseymiş yanii beyin kendince tedavi edebilirmişv2 3 aya anca çok şükürki birşey yok

Kizlar bu ara motivasyonum super cok mutluyum artik kiyafetlerden cok belli kilo verdigim olmayan kiyafetlerim rahat oluyor girdigim her ortamda aa sen kilo vermissin demeler beni cok mutlu ediyor.
Ben kendime okadar cok kiziyordumki iradesizsin diyordum bedenimi kendimi begenmiyordum ama diyet yapamiyordum cok istiyordum ama bir turlu olmuyordu sagligimda gidiyordu beni her goren cok kilo almissin diyorlar hatta cook kilolu ameliyat olmus insanlara benzetiliyordum
Suan daha yolun basindayim ama verdigim 8 kilo bile okadar farkettiki ara ara sesli konusarak Zeynep nekadar kendine haksizlik etmissin diyorum yiyerek. Lutfen yemeyelim arkadaslar yedigimiz tadlarin anlik hazzina kapilmayalim sonrasi keskeler vicdan rahatlatmalar.
Sizinle paylasmak istedim lutfen kendimizi ihmal etmeyelim yememek bir kayip degil aksine bir kazanim

Cok sukur canim bir sadaka ver .Rabbim beterinden korumus
Gecmis olsun

Çok şükür canım benim, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Çok şükür canım, çok sevindim. rabbim imtihan etmesin evlatlarımızla

haftaya pazar günü düğüne gidicem elbisemi denedim içinde inanılmaz iyi hissettim, bir aylık sıkı diyet az spor bile görüntüyü nasıl değiştirdi var ya, aşırı keyiflendim elbiseyi giyince
Şu his var, çok güzel. Pasta böreğin verdiği his, bu hissin getir götürünü yapar anca
Ne güzel yazmışsın canım. Böyle hissetmen çok güzel. Devamı da gelsin inşallah. Ama o konuşanlar var ya, onlar hiç susmuyor zaten. Uzay boşluğuna fırlatmak lazım onların konuşmalarını :)

Sorma canim guzel olani gormez kotu olani soylerler

Fark eder tabi canımm

Cok şükür çok sevindim canım Allah beterinden korusun inşallah evlatlarımızı korusun
Keşke bu yazıyı öğlen görmüş olsaydım tam diyorum duygusal açlığa yenik düşmeyeceksin ama yine ve yeniden olan oluyor önceye göre yine iyiyim bence tabi önceden evde ne var ne yok yerdim şimdi sadece çikolatayla geçiriyorum.

Bugun menum

Sabah
Ispanakli lorlu omlet
1 dilim tb
1 ck bal
1 avuç fıstık
K

Ogle
Biraz omlet
Biraz peynir 3 zeytin
Domates salatalık
Ve çikolata

Akşam
Hiç yiyesim yoktu ama metabolizma yavaşlamasin diye salata ve 1 kase yoğurt yedim

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 _Zeze

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllah

Bende hep duygusal aclik yuzunden yedim gece gozumu acamazken dolaptan tatli kaşiklayip yedim deprem oldu disarida kaldik bir sure eve cikarken markete gidip aburcubur alalim diye gecti icimden sonra dedimki eskiden olsa öyle yapardin.Aliskanliklardan kurtulmak lazim 21 gun sonra degisiklige alisiyor insan .Sende cikolata yerine hurma badem ye mesela acikinca kahve ic acligi bastiriyor havalar guzel cocuklari alip parka cik yeme dusuncen degisir yeterki iste canim.
Toplum olarak keyifli her animizda yemek yemek var bundan kurtulmamiz lazim

Pazartesi menüm

13:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
peynir
3 ceviz
zeytin
domates biber salatalık

18:30
1 kase kış çorbası
1 porsiyon alinazik kebabı
közlenmiş biber

30 dk esneme hareketleri
30 dk yürüyüş

_Zeze Boncuk2307

Yarın artı çıkcam gibi hissediyorum sanki çok tırsıyorum yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…