Sağoll canım oğlum düştü arka kafası şişti su toplamış gibiOhyy çok geçmiş olsun, geçen gün benim de oğlum düşmüş ayak bileği şişmişti kırıl var sandık apar topar hastaneye gittik , düşmeye bağlı ödem oluşmuş neyse ki. Eğer kızının şu anki durumu iyiyse acı ağlaması yoksa vurmaya bağlı şişlik olmuştur morarma da yoksa tehlikeli bir durum yoktur diye umut edip yorumladım canım , güzel haberlerle gel
Cok sukur canim bir sadaka ver .Rabbim beterinden korumusKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Kılcal damarı çatlamış ondan su gibi sıvı toplamış neyseki kendiliğinden geçen birseymiş yanii beyin kendince tedavi edebilirmişv2 3 aya anca çok şükürki birşey yok
Çok şükür canım benim, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallahKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Kılcal damarı çatlamış ondan su gibi sıvı toplamış neyseki kendiliğinden geçen birseymiş yanii beyin kendince tedavi edebilirmişv2 3 aya anca çok şükürki birşey yok
Çok şükür canım, çok sevindim. rabbim imtihan etmesin evlatlarımızlaKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Şu his var, çok güzel. Pasta böreğin verdiği his, bu hissin getir götürünü yapar ancahaftaya pazar günü düğüne gidicem elbisemi denedim içinde inanılmaz iyi hissettim, bir aylık sıkı diyet az spor bile görüntüyü nasıl değiştirdi var ya, aşırı keyiflendim elbiseyi giyince
Ne güzel yazmışsın canım. Böyle hissetmen çok güzel. Devamı da gelsin inşallah. Ama o konuşanlar var ya, onlar hiç susmuyor zaten. Uzay boşluğuna fırlatmak lazım onların konuşmalarını :)Kizlar bu ara motivasyonum super cok mutluyum artik kiyafetlerden cok belli kilo verdigim olmayan kiyafetlerim rahat oluyor girdigim her ortamda aa sen kilo vermissin demeler beni cok mutlu ediyor.
Ben kendime okadar cok kiziyordumki iradesizsin diyordum bedenimi kendimi begenmiyordum ama diyet yapamiyordum cok istiyordum ama bir turlu olmuyordu sagligimda gidiyordu beni her goren cok kilo almissin diyorlar hatta cook kilolu ameliyat olmus insanlara benzetiliyordum
Suan daha yolun basindayim ama verdigim 8 kilo bile okadar farkettiki ara ara sesli konusarak Zeynep nekadar kendine haksizlik etmissin diyorum yiyerek. Lutfen yemeyelim arkadaslar yedigimiz tadlarin anlik hazzina kapilmayalim sonrasi keskeler vicdan rahatlatmalar.
Sizinle paylasmak istedim lutfen kendimizi ihmal etmeyelim yememek bir kayip degil aksine bir kazanim
Sorma canim guzel olani gormez kotu olani soylerlerŞu his var, çok güzel. Pasta böreğin verdiği his, bu hissin getir götürünü yapar anca
Ne güzel yazmışsın canım. Böyle hissetmen çok güzel. Devamı da gelsin inşallah. Ama o konuşanlar var ya, onlar hiç susmuyor zaten. Uzay boşluğuna fırlatmak lazım onların konuşmalarını :)
Fark eder tabi canımmKizlar bu ara motivasyonum super cok mutluyum artik kiyafetlerden cok belli kilo verdigim olmayan kiyafetlerim rahat oluyor girdigim her ortamda aa sen kilo vermissin demeler beni cok mutlu ediyor.
Ben kendime okadar cok kiziyordumki iradesizsin diyordum bedenimi kendimi begenmiyordum ama diyet yapamiyordum cok istiyordum ama bir turlu olmuyordu sagligimda gidiyordu beni her goren cok kilo almissin diyorlar hatta cook kilolu ameliyat olmus insanlara benzetiliyordum
Suan daha yolun basindayim ama verdigim 8 kilo bile okadar farkettiki ara ara sesli konusarak Zeynep nekadar kendine haksizlik etmissin diyorum yiyerek. Lutfen yemeyelim arkadaslar yedigimiz tadlarin anlik hazzina kapilmayalim sonrasi keskeler vicdan rahatlatmalar.
Sizinle paylasmak istedim lutfen kendimizi ihmal etmeyelim yememek bir kayip degil aksine bir kazanim
Cok şükür çok sevindim canım Allah beterinden korusun inşallah evlatlarımızı korusunKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Keşke bu yazıyı öğlen görmüş olsaydımKizlar bu ara motivasyonum super cok mutluyum artik kiyafetlerden cok belli kilo verdigim olmayan kiyafetlerim rahat oluyor girdigim her ortamda aa sen kilo vermissin demeler beni cok mutlu ediyor.
T3sekkur ederim kapatanicemAfiyet olsun canım
Hayırdır inşaAllah.
Ayy bende öyleyim bugün dünde ilaça başladım kötü etkiliyor beni
Gittik kızlarrr
Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 dekızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahKızlarımm güzel haberle geldimm çok şükürr
Bende hep duygusal aclik yuzunden yedim gece gozumu acamazken dolaptan tatli kaşiklayip yedim deprem oldu disarida kaldik bir sure eve cikarken markete gidip aburcubur alalim diye gecti icimden sonra dedimki eskiden olsa öyle yapardin.Aliskanliklardan kurtulmak lazim 21 gun sonra degisiklige alisiyor insan .Sende cikolata yerine hurma badem ye mesela acikinca kahve ic acligi bastiriyor havalar guzel cocuklari alip parka cik yeme dusuncen degisir yeterki iste canim.Cok şükür çok sevindim canım Allah beterinden korusun inşallah evlatlarımızı korusun
Keşke bu yazıyı öğlen görmüş olsaydımtam diyorum duygusal açlığa yenik düşmeyeceksin ama yine ve yeniden olan oluyor önceye göre yine iyiyim bence tabi önceden evde ne var ne yok yerdim şimdi sadece çikolatayla geçiriyorum.
Ay çok geçmiş olsun kuzucuga canimSağoll canım oğlum düştü arka kafası şişti su toplamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?