İyi taraflarıda var acaip gaza geldim. bi ilaca başladım bu hafta ve acıktırıyor beni ve cısslarda aklım kalıyorSabit iyidir canım. Cumartesi eksi garanti o zaman.
Ya canımcım 3 günde 550 gr vermiş biri hiçbir evrende kaybetmiş sayılmamalı
Ay ben olamamçok zorladım kendimi, sürekli böyle yapsam motoru yakarım.
Her zamnki gibi çok güzel bir menü canım. Afiyet olsun
Teşekkür ederiz canım
Hoş geldin aramıza. Verilecek fazla da bir kilon yokmuş. Hemencicik verirsin inşallah
Olur herhalde canımEllssa ve Boncuk2307 kaptanlarımıza soralım
Afiyet olsun canım. Güzel görünüyor menün.
Afiyet olsun canım. Sporun harika
Afiyet olsun canım. Akşam menüsü sanki bir davete gidilmiş de ucuz atlatılmaya çalışılmış gibi duruyor. Ama bence atlatılmış
Sen bir irade efsanesi oldun ya.
Çok güzel canım. Afiyet olsun.
Canım hafif hafif toparlamışsın gibi ama yine de karbonhidrat biraz fazla kaçmış. 3 biber dolması + 2 galeta + 1,5 kıymalı pide aynı gün için biraz fazla olmuş. Hala 3 günümüz var. Toparlayabiliriz. Hareketi ve suyu arttıralım, karb'ı azaltalım
afiyet olsun13 mayıs
12:00
2 içli köfte
Bikaç lokma ekmek, fıstık ezmesiyle tatlı sürmelik
Cerry domates
17:00
Çekirdek
19:00
Et, salata
1,5 Lt su
3 kupa kahve
3 kupa çay
3.629 adım
1 saat Bina önündeki yabani otları temizleme, kapı, çerçeve silme (3 kişi 1 er saat çalıştık)
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım13 Mayıs
12:00 2 dilim lazanya, şekersiz ayva suyu, bir çiğköfte
18:00 1 kaşık köfte patates, kuru cacık, 1 küçük dilim ekmek, az peynir ve zeytin, 1 küçük gofret
00:00 pulbiberli yoğurt
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Yaa çok geçmiş olsun kuzuya artıda önemli değil cumaya ödemin iner eksi görürsün inşaAllahKızım hasta canım dün akşam çıktık hastahaneden öksürük vardı ciğerlere inmiş biraz daha iyi şimdi şükür. Maalesef regl ilk gün artı çıktım
Gider giderCumartesi 76.9
Bugün 77.3
Fark +400
_Zeze Ellssa Boncuk2307
Regl ilk gün inşallah cumartesi ye gider
Sus kız sokma aklıma :) şerbetli tatlı yemeyeli ne kadar oldu acaba diyecektim ki bayramda yediklerim gözümün önünden geçiverdiHele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr
Gel birlikte yapalım. Dosta güven düşmana korku salalımHele hele planlar yapılmış acil birşeyler planlamam lazım
Yaa orası öyle. Aşşırı bir sorumluluk duygusu oluştu :)) Açlık hissetmiyorum o kadar yaniİyi taraflarıda var acaip gaza geldim. bi ilaca başladım bu hafta ve acıktırıyor beni ve cısslarda aklım kalıyorçok zorluyor normalde olsam yerdim ama kaptanım hemde takımdayım diye yemiyorum
Yulaflı omlet arasına kaşarAfiyet olsun canımne o ne yedin
Sevdimmm bu işiAfiyet olsun canım
Dolma sarma say belirtilmemiş
Nereye bayılıyoruzzzz
ağlarım bak bugünden itibaren yaz hiçyoktan iyidir dikkat edersen ucundan azda olsa eksi görürsün ben sana inanıyorummm
Afiyet olsun canımbenim çalışkan öğrencim
Hele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr
süpersin canım ayaklarına sağlık
Afiuet olsun canımiradenede büyük bir
Ya yerimm seni ne güzelde yazılar bunlarrHerkese merhaba Bugün kendimi öyle enerjik, öyle kararlı hissediyorum ki… Bu sadece bana ait bir his olsun istemiyorum. Bu motivasyonu, bu yüksek enerjiyi hep birlikte çoğaltalım istiyorum.
Bazen zorluklar, yorgunluklar, motivasyon düşüklükleri yaşıyoruz—hepimiz insanız. Ama bugün farklı. Bugün içimde tarifsiz bir güç hissediyorum. Ve diyorum ki: Neden bu gücü paylaşmayalım? Neden hep birlikte yükselmeyelim?
Her birimiz bu yolculukta farklı adımlar atıyoruz, ama aynı hedefe yürüyoruz: Daha sağlıklı, daha mutlu, daha güçlü bir biz olmak için. Ve unutmayın; bazen bir kişinin enerjisi, bütün bir takımın kaderini değiştirir!
Bugün lütfen kendinize inanın. Bugün, o aynaya tekrar bakın ve deyin ki: “Ben yapabilirim. Çünkü ben bu yola yürek koydum.”
Ve ne olursa olsun şunu unutmayın:
"Tatlıdan vazgeçtik ama zaferden asla!"
Haydi takım! Bugün daha güçlü, daha inançlı ve daha birlikteyiz!
@Beth18
Ellssa
@gezegenfeza
@tomrs
Purple58
Jou
@Mor Vampirella
@Gurbettt42
@ummhnisa
@Beklenen2
@gibibiseydi
Sus kız sokma aklıma :) şerbetli tatlı yemeyeli ne kadar oldu acaba diyecektim ki bayramda yediklerim gözümün önünden geçiverdi
Gel birlikte yapalım. Dosta güven düşmana korku salalım
Adet düzensizliğim var onun için duphaston a başladım. Bir defada içmiştim o zamanda kötü olmuştum ilk bi kaç güm baş dönmesi falan yaşadım şuan 4 günümdeyim toparladım şükür alıştı vücudum galibaYaa orası öyle. Aşşırı bir sorumluluk duygusu oluştu :)) Açlık hissetmiyorum o kadar yaniSen ne ilacına başladın. Geçmiş olsun.
Güzel gözüktü gözüme benim omletlerden sonraYulaflı omlet arasına kaşar
Harika en başta sevmek gerek zaten sonrası kolaySevdimmm bu işi
Ya yerimm seni ne güzelde yazılar bunlarr
Afiyet olsun canımKızlar bugün menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor biraz tulum peyniri
Domates salatalık
1 tk tahin pekmez
Küçücük parça tb ekmeği
Ogle
Yulafli yoğurt
Ara
3 kayısı
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak kefir
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Sabit iyidir canım. Cumartesi eksi garanti o zaman.
Teşekkür ederiz canım
Hoş geldin aramıza. Verilecek fazla da bir kilon yokmuş. Hemencicik verirsin inşallah
Afiyet olsun canım. Akşam menüsü sanki bir davete gidilmiş de ucuz atlatılmaya çalışılmış gibi duruyor. Ama bence atlatılmış
Canım hafif hafif toparlamışsın gibi ama yine de karbonhidrat biraz fazla kaçmış. 3 biber dolması + 2 galeta + 1,5 kıymalı pide aynı gün için biraz fazla olmuş. Hala 3 günümüz var. Toparlayabiliriz. Hareketi ve suyu arttıralım, karb'ı azaltalım
Karbonhidrat benim sınavımSabit iyidir canım. Cumartesi eksi garanti o zaman.
Teşekkür ederiz canım
Insallahh canim yaaa 68 ze insem artikHarika en başta sevmek gerek zaten sonrası kolay
Yaparsın yarınGüzel gözüktü gözüme benim omletlerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?