Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi taraflarıda var acaip gaza geldim. bi ilaca başladım bu hafta ve acıktırıyor beni ve cısslarda aklım kalıyor çok zorluyor normalde olsam yerdim ama kaptanım hemde takımdayım diye yemiyorum

afiyet olsun
Çekirdek bitdimi abla . Bitdi de gözünü seveyim

Afiyet olsun canım bol bol su içiyoruz dimii ?
Gofret gözümden kaçmadı

Hele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr
Sus kız sokma aklıma :) şerbetli tatlı yemeyeli ne kadar oldu acaba diyecektim ki bayramda yediklerim gözümün önünden geçiverdi
Hele hele planlar yapılmış acil birşeyler planlamam lazım
Gel birlikte yapalım. Dosta güven düşmana korku salalım
İyi taraflarıda var acaip gaza geldim. bi ilaca başladım bu hafta ve acıktırıyor beni ve cısslarda aklım kalıyor çok zorluyor normalde olsam yerdim ama kaptanım hemde takımdayım diye yemiyorum
Yaa orası öyle. Aşşırı bir sorumluluk duygusu oluştu :)) Açlık hissetmiyorum o kadar yani Sen ne ilacına başladın. Geçmiş olsun.

Sevdimmm bu işi

Ya yerimm seni ne güzelde yazılar bunlarr

Sus kız sokma aklıma :) şerbetli tatlı yemeyeli ne kadar oldu acaba diyecektim ki bayramda yediklerim gözümün önünden geçiverdi

Gel birlikte yapalım. Dosta güven düşmana korku salalım
kabağım yok yarına anca bulurum sen başla ben sana yetişirim
Yaa orası öyle. Aşşırı bir sorumluluk duygusu oluştu :)) Açlık hissetmiyorum o kadar yani Sen ne ilacına başladın. Geçmiş olsun.
Adet düzensizliğim var onun için duphaston a başladım. Bir defada içmiştim o zamanda kötü olmuştum ilk bi kaç güm baş dönmesi falan yaşadım şuan 4 günümdeyim toparladım şükür alıştı vücudum galiba Teşekkür ederim

Karbonhidrat benim sınavım

Yemek yerken menumu yazayim yogun bir gundu sabah kahvaltiya ogleden sonra piknige davetliydim

Sabah 11.00
Yumurta salatasi
Beyaz peynir
Domates salatalik
3 siyah 3 yesil zeytin
Firinda kabak ( yogurtlu)
6 badem

Aksam
1 tabak etli nohut yemegi
Salata

Su 1 lt
Spor birazdan cikicam yazarim

Ellssa
Boncuk2307 belmayne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…