Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar ya bise soracağım size . Eskiden olsa cok iradeliydim ben mesela bugün saf protein dukan atak yapmak istedim çok iyi geliyordu bana duraklamalarda fakat koruyamadım irademi farklı şeyler yedim . Neden böyle oldu bir bıkkınlık mi duzelirmi biraz mola mi vermeliyim yani diyet kafasından çıkıp bilmiyorum . Tam tamam diyorum kafamda yine başa sarıyorum gibi .

Ben cok sey denedim diyetisyene gittim ara ogunlerde biskuvi cikolata veriyordu ozaman bile yapamamistim bana sifir seker iyi geldi meyve bile yok ataklarim olmuyor. Belkide cok kafada bitirmekle alakasi olabilir bilemiyorum

Çok teşekkür ederim canm eski ben olsa yerdim yeni ben daha kararlı ve etkin

Merhabalar 14 mayıs menüm
Sabah az limonlu su içtim

11 de yeşilçay, iki ceviz bir badem,10 fistik
Öğleden sonra 2 de
Iki yenidünya,bir dilim portakal,6 üzüm

3 buçuk
Bir kase bol etli kuru fasulye, yeşillik, 2yk bulgur pilavı

Akşam yürüyüş 6 bin adım
_Zeze Ellssa Boncuk2307

Karbonhidrat benim sınavım
Benimde
ama dün yemiştik ondan önceki günlerdede hep yedik ne oldu ? Bize yağ hastalık eziyyet olarak döndüler. Bundan böyle tamamen değilde ölçülü şekilde tüketmeye çalışmalıyız
O tabaktaki beyaz ekmek mi bizi yönetecek, biz mi onu?
O makarna bir başarı hikayesi yazmadı, ama biz yaza biliriz
Tatlı krizleri geçer, gurur kalır.
Unutma, karbonhidrat bizi değil, biz onu terk edicez
yani inşaAllah

Bence çok iradelisin ben olsam çoktaaan bırakmıştım
Deminde seni düşünüyordum ne güzel iradeli diye bırakmadı kaç zamandır kilon durdu ama sen durmadın gayret etdin savaşdın çok güzel ilerliyorsun ben senin başaracağına inanıyorum
Mola versen hepten ipleri bırakırmısın acaba tüm emeğin çöpe gidermi yoksa kaldıöın yerden savaşsan yavaş yavaşda olsa ilerlesen nasıl olur acaba?

Kırmızı takım kaçamak yaparken ben gidip leslie yapayım
belmayne bi mısır patlat geç tv önüne 1 bardak gazlı içeçekle 1 azmı olur 2 olsun tamam tamam, afiyetle ye iç keyfine bak

14 Mayıs Çarşamba

12.00:

1 bardak Matcha Çayı
12.30:
2 haşlanmış yumurta,
20 gr lor,
6 siyah zeytin,
salatalık, domates
15.30:
1 küçük flat white
17.00:
4 adet ceviz,
yoğurtlu kabak salatası (sote kabak, ev yapımı yoğurt, 1 tk keten tohumu, isot, kimyon, kekik, tuz)

Su: 2,5 lt olur
Spor:
1 saat dışarıda yürüyüş+10 dk evde koşu (toplam 10.047 adım)
5 dk kalça+bacak egzersizi,
50 ip atlama

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

10.30
Yarım paket form bisküvi (domates zeytinli, 83 kalori yapıyor)
4 - 5 çatal süzme peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık çay

13.00
2 salatalık
3 gün kurusu

14.30
4 tane yeni dünya

17.30
Pirinç Pilavı (5 kaşık)
Fırında tavuk(4 parça)patates (bikaç çatal)
Salata

20.30
Fındıklı fit bar(129 cal)

Ellssa
Boncuk2307
belmayne

Yaa hamilelik öncesinde çok iyi kilo verdim 45 kilo vermiştim 79 u gördüm sonra tabu bırakınca yvasa yavaş geri aldım. Ama şuan o iradenin 10 da 1 ini gosteremiyorum belki de psikolojik olarak tam anlamıyla kendimi veremiyorum cocuklar derken hergun bi bitkinlik bi bıkkınlık üstüne diyet . Geri o enerji yi bulmak istiyorum kendimde yollar arıyorum kendimce hafta sonu ki tartıya göre bir bakayım belki 1 haftalık bir mola verebilirim

Boncuk2307 Ellssa Mthn83

sabah 09.20
3 yk yoğurt, 1 yk chia tohumu, 1 yk yulaf ezmesi, tarçın, 3 ceviz, 2 taze kayısı

öğlen 12.20
120 gram somon balığı, az avokadolu domatesli roka salatası

ara 15.15-16.30
2 salatalık, 1/2 çb leblebi

akşam 19.10
2 köfte, 6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk kıymalı spagetti, salata, 2 yk yoğurt

ara 21.30 gibi içerim
2 yk ev yoğurdu, 100 mlt madensuyu

1,5 lt su

12.000 adım

Geçmiş olsun canım. Onlar da zor ilaçlar. Bünyenin alışmasına sevindim.
Kırmızı takım kaçamak yaparken ben gidip leslie yapayım
belmayne bi mısır patlat geç tv önüne 1 bardak gazlı içeçekle 1 azmı olur 2 olsun tamam tamam, afiyetle ye iç keyfine bak

Çok beklersiiinn.
Suyumu yudumluyorum, az sonra keyif kahvemi yapıııciiim. Açlığımdan da mazoşist bir haz alıyorum şu an

Canım ne güzel bir menün var. Boş ver Dukan'ı bence. Zaten çok sağlıksız onun diyetleri :) Bence tekrar yakalayacaksın eski düzenini ama demek ki biraz zihnen dinlenmeye ihtiyacın var.
Çok güzel canım. Afiyet olsun
Canım bence gayet güzel azaltmışsın karb'ı. Böyle böyle kendi düzenini yakalayacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…