fıstıkkk kızlar takımı haftasonu bitti artık toparlanma vakti yarın resmi tatil bahanesi kabul etmiyorum herkesten tam performans sıfır kaçamak tabaklar bekliyorum bol su içmeyi ihmal etmeyelim hem cildimizi de güzelleştirir
Vallahaa ben busaate kadar zor yaptım 15dk yapabildim oglum çok huysuz hep agladı galiba gene bogazları şişiyo anlamadık kaçgündür hep uyanıyo ağrı kesici verdim çözecem
Kızlar merhaba,
Bugün çok yoğun geçti. Menüm de bir tuhaf oldu. Yazıp çıkayım. Mesajları yarın okurum.
Düğüne gittik. Yiyebileceğin bir şey yoktu. Orada bir arkadaşımızın arkadaşının vefat ettiğini öğrendik. Onun yanında olalım dedik. Arkadaşa geçtik ve orada da bir şey yiyemedim
18 Mayıs Pazar Menü
15.00: iki avuç fındık.
17.00: Minicik hani parmak ucu kadar oluyor ya o kurabiyelerden 1 tane.
19.30: şükür eve vardık :) bir kase süzme yoğurtlu kabak salata ( 1tk chia), biraz tahinli yoğurt sos, 1 parmak büyüklüğünde fırında paneli tavuk,
Kızlar merhaba,
Bugün çok yoğun geçti. Menüm de bir tuhaf oldu. Yazıp çıkayım. Mesajları yarın okurum.
Düğüne gittik. Yiyebileceğin bir şey yoktu. Orada bir arkadaşımızın arkadaşının vefat ettiğini öğrendik. Onun yanında olalım dedik. Arkadaşa geçtik ve orada da bir şey yiyemedim
18 Mayıs Pazar Menü
19.30: şükür eve vardık :) bir kase süzme yoğurtlu kabak salata ( 1tk chia), biraz tahinli yoğurt sos, 1 parmak büyüklüğünde fırında paneli tavuk,
Vallahaa ben busaate kadar zor yaptım 15dk yapabildim oglum çok huysuz hep agladı galiba gene bogazları şişiyo anlamadık kaçgündür hep uyanıyo ağrı kesici verdim çözecem
Kızlar merhaba,
18 Mayıs Pazar Menü
Merhabalar dün yoğun bir gündü ve menüde serbest bıraktım.k3ndimi
18 mayıs pazar menüm
Kahvaltı 9 buçuk
Avucivinden büyük tırnak pide ,
Haşlanmış yumurta,havuc salatalık,
Soğanlı çökelek 3 lokma
Yağda yumurta iki lokma,kk peynir
Kahvaltının üstüne 1 adet ev yapmı gofret yedim
Ogk3den sonra
Sade kahve
Akşam yemeği saat 5 de
Fırında sebzeli tavuk yarim porsiyon,1yk bulgur pilavı, bir kase cacik,
Merhabalar dün yoğun bir gündü ve menüde serbest bıraktım.k3ndimi
18 mayıs pazar menüm
Kahvaltı 9 buçuk
Avucivinden büyük tırnak pide ,
Haşlanmış yumurta,havuc salatalık,
Soğanlı çökelek 3 lokma
Yağda yumurta iki lokma,kk peynir
Kahvaltının üstüne 1 adet ev yapmı gofret yedim
Ogk3den sonra
Sade kahve
Akşam yemeği saat 5 de
Fırında sebzeli tavuk yarim porsiyon,1yk bulgur pilavı, bir kase cacik,
diyet yaparken yemememiz gereken şeyleri tüketmemek için en ideal yöntem; onları satın almamak veya evde yapmamak. özellikle de tatlı türevlerini.... dün aldığım kömbelerde aklım kalıyor. dün de yedim bugün de.... hiç almamam gerekiyordu.
Kızlar merhaba,
18 Mayıs Pazar Menü
Kızlar iyi geceler yoğun geçen günler sonrası bebeleri uyuttum biraz ev toparladım menüleri yazmaya geldim bissürü alıntı yapmıştım ama gitmiş hepsi dönemedim de geri kusura bakmayın olur mu hepinizi seviyorum iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum
17 mayıs menü
09.30 yulaf sütü ile smoothie, 7-8 zeytin
14.30 1 elma 6 badem
18.30 2 kase ıspanak yemeği iki dilim ekmek
21.30 2 tane narlı lokum
3 litre su 12.500 adım
18 mayıs menü
10.00 2 kaşıl yumurtasız menemen, 15 zeytin, 3 dilim ekmek yeşillik
14.00 1 şeftali, 1 elma 13-14 fıstık, 1 dilim ekmek
18.00 1 kase ıspanak yemeği, salata 1 dilim ekmek
2.5 litre su 9.000 adım