Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.Selam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
O konuda haklısın canım. İster istemez üzülüyoruz. Aynı şeyi yaşamışlığım çoktur. Ama bunlar da sürecin bir parçası işte. Bir de kadın bedeni yani. Hormonlarımız ay içinde çok fazla değişiklik gösteriyor. Doğru ölçüm alabildiğimiz anca 2 hafta var.Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)
Ayy süpersin canımmm. Heves ettim valla ama oğlan evde çıkamam. Depremden sonra yalnız bırakamıyorumDün için demiştim kaptanım halim kalmadı yapamadım direk 45 dk olanı tercih ediyorum başa sarmak sıkıcı geliyor
Eki Görüntüle 3593268 bugün yürüyüşteyim
Leslie candır ya. Pandemide biz de kendisiyle ahbap olmuştuk :))Aslında Leslie de çok güzel sıkılaştıyor pandemide Leslie ile kilo vermiştim
ama ev boğuyor beni Leslie yaparken
Teşekkür ederim canımGenel olarak güzel menü
Afiyet olsun
Amin canım. Allah razı olsunvefat edene Allah rahmet eylesin canım.
Amin canım.Allah rahmet eylesin
Ya canımcım sen son haftalarda maşallah irade kası yaptın. Bunu da hafif seçimlerle atlatacağına eminimGünaydınn kizceler
Bugun davetliyim inşallah en az hasarla ayrılırım
HahahahaGünaydın Kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Kaptanım selamJou
Dün akşam o kadar yorgundum ki menümü yazarken iki kere uyuya kalmışım, Nine gibi
Ben bu hafta yine dikkatli gideceğim inşallah ama regl dönemim yaklaşıyor. Hatta muhtemelen cumartesi.
İlan edeyim de önce kendimi sonra sizi hazırlamaya çalışayım
Evet oyle olsu kaptanimöğlen kahvaktı yerine yaptın galiba
Ayy hava miss ne guzelYürüyüşten bildiriyorum
Oğlanı da götür kaç yaşında?Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
O konuda haklısın canım. İster istemez üzülüyoruz. Aynı şeyi yaşamışlığım çoktur. Ama bunlar da sürecin bir parçası işte. Bir de kadın bedeni yani. Hormonlarımız ay içinde çok fazla değişiklik gösteriyor. Doğru ölçüm alabildiğimiz anca 2 hafta var.
Ayy süpersin canımmm. Heves ettim valla ama oğlan evde çıkamam. Depremden sonra yalnız bırakamıyorumYa akşam çıkarım ya da bugünlük ev sporu
Leslie candır ya. Pandemide biz de kendisiyle ahbap olmuştuk :))
Teşekkür ederim canım
Amin canım. Allah razı olsun
Amin canım.
Ya canımcım sen son haftalarda maşallah irade kası yaptın. Bunu da hafif seçimlerle atlatacağına eminim
Kuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleeeEvet oyle olsu kaptanim
Ayy hava miss ne guzel
Darisi buraya artik
Kuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleeeEvet oyle olsu kaptanim
Ayy hava miss ne guzel
Darisi buraya artik
Kaptanım sen etme de kahvaltı bilem etmeyizKuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleee
Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn
Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm
belmayne
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
tomrs
ummhnisa
@IIyusa
sibel_84
Beth18
bnnu
I IlyusaKuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleee
Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn
Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm
belmayne
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
tomrs
ummhnisa
@IIyusa
sibel_84
Beth18
bnnu
Hahahahhaha ooyyyyKaptanım sen etme de kahvaltı bilem etmeyiz
Öyle yaptım yaa büyük I yapıyorum gene olmayyy
Allah allah. Niye olmadi acaba. İkinci harf de L. :))Öyle yaptım yaa büyük I yapıyorum gene olmayyy
Allah allah. Niye olmadi acaba. İkinci harf de L. :))
Geçen hafta tesadüfen bunları yaptım
Teşekkür ederim alirken öyle aldık ,şeker pancarından yapılmış eskiden yapılan gofret lezzeti vardı yıllar yıllar öncesi 35 yıl önderi diyeyimAfiyet olsun
Ev yapımı gofret ilk duyuyorum nasıl yapılıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?