Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın Kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Kaptanım selam Jou
Dün akşam o kadar yorgundum ki menümü yazarken iki kere uyuya kalmışım, Nine gibi

Ben bu hafta yine dikkatli gideceğim inşallah ama regl dönemim yaklaşıyor. Hatta muhtemelen cumartesi.
İlan edeyim de önce kendimi sonra sizi hazırlamaya çalışayım

Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)
O konuda haklısın canım. İster istemez üzülüyoruz. Aynı şeyi yaşamışlığım çoktur. Ama bunlar da sürecin bir parçası işte. Bir de kadın bedeni yani. Hormonlarımız ay içinde çok fazla değişiklik gösteriyor. Doğru ölçüm alabildiğimiz anca 2 hafta var.
Dün için demiştim kaptanım halim kalmadı yapamadım direk 45 dk olanı tercih ediyorum başa sarmak sıkıcı geliyor
Eki Görüntüle 3593268 bugün yürüyüşteyim
Ayy süpersin canımmm. Heves ettim valla ama oğlan evde çıkamam. Depremden sonra yalnız bırakamıyorum Ya akşam çıkarım ya da bugünlük ev sporu
Aslında Leslie de çok güzel sıkılaştıyor pandemide Leslie ile kilo vermiştim
ama ev boğuyor beni Leslie yaparken
Leslie candır ya. Pandemide biz de kendisiyle ahbap olmuştuk :))
Genel olarak güzel menü
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
vefat edene Allah rahmet eylesin canım.
Amin canım. Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin
Amin canım.
Günaydınn kizceler
Bugun davetliyim inşallah en az hasarla ayrılırım
Ya canımcım sen son haftalarda maşallah irade kası yaptın. Bunu da hafif seçimlerle atlatacağına eminim

Hahahaha

Oğlanı da götür kaç yaşında?
Benim 6 yaşında bazen takılıyor peşime scooter kovalarken bayağı tempolu yürüyorum

Evet oyle olsu kaptanim

Ayy hava miss ne guzel
Darisi buraya artik
Kuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleee

Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn

Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm

belmayne
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
tomrs
ummhnisa
@IIyusa
sibel_84
Beth18
bnnu

Kaptanım sen etme de kahvaltı bilem etmeyiz

Reactions: Jou
I Ilyusa
Kaptancığım ilk harf L değil ı :)

Reactions: Jou
Afiyet olsun
Ev yapımı gofret ilk duyuyorum nasıl yapılıyor ki
Teşekkür ederim alirken öyle aldık ,şeker pancarından yapılmış eskiden yapılan gofret lezzeti vardı yıllar yıllar öncesi 35 yıl önderi diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…