diyet yaparken yemememiz gereken şeyleri tüketmemek için en ideal yöntem; onları satın almamak veya evde yapmamak. özellikle de tatlı türevlerini.... dün aldığım kömbelerde aklım kalıyor. dün de yedim bugün de.... hiç almamam gerekiyordu.
ya hayır hiçbir şey yememek hiç doğru bir yol değil hep aynı şeyi söylüyorum vücut kıtlık algılar ve yağ yerine kasları yakmaya başlar sürekli çok düşük kaloride. hafta içi yüksek proteinli dengeli tabaklar tartı günü öncesi akşam yemeğine az beslenme yapppp o yoğurtlu kürü mesela tartı öncesi yap
Bence de doğru değil ama başka nasıl kırabilirim i düşünüyorum bir ara sabah sporuyla çok iyi yap yakmıştım spor saatimi sabaha mı alsam .
Tartı günü yoğurt zencefil çok makul, ne çabuk unuttum bir ay ara verdim buraya halbuki
Canım öyle yapma bence. Yemeden ne kadar dayanabilirsin. Sonuçta biz kilo vermek ve öyle kalmak istiyoruz. Bu da uzun sürecek bir şey. Yani beslenmen sürdürülebilir olmalı. Ayrıca sağlıklı da değil. Kas kaybedersin, vitamin depoların boşalır. Sinirlerin bozulur. Uzun vadede sıkıntı yani. Sen dengeli beslenmeye, hareketini, suyunu arttırmaya odaklan. Bazen eksi olur bazen artı olur.
Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)
işte buuuuuu azmeden başarırın yaşanmış hali tebrik ederim
Geçen hafta bıraksaydın bu hafta eksi yerine + 2 bile görebilirdin Bundan sonra gelsin eksiler
Bu hafta pek yoktun sanki Aktif olmayınca artı olmadan kalmak da kolay değil tebrik ederim bacım
E abla bu hafta da böyle olsun her hafta 2 versen bizim halimiz nice olur
Verilmeyecek bi + değil canım wc ye çıkamamış olabilir misin?
Gün içerisinde öğleden sonrası içün alternatif düşündüm, grissini züber derken sıkıldım onlardan aklıma da başka atıştırmalık gelmiyor cerezden de sıkıldım
Canım bu haftada hazırlıkta olayım zaten dün bildirim yapmadım. 3 4 gün omad deneyeceğim. 3 aydır 85 86 bandını kıramadım doğru düzgün. Sen 2 haneye inmişsin bitanem çok sevindim .