diyet yaparken yemememiz gereken şeyleri tüketmemek için en ideal yöntem; onları satın almamak veya evde yapmamak. özellikle de tatlı türevlerini.... dün aldığım kömbelerde aklım kalıyor. dün de yedim bugün de.... hiç almamam gerekiyordu.
ŞahanesinKızlar ağlıyorumçok şükürr gördüm 2 li rakamlara Allah im
Gecen hafta 100.7
bugun 99.8
fark -900 gr
Ellssa Boncuk2307 @_Zeze
Bence de doğru değil ama başka nasıl kırabilirim i düşünüyorumya hayır hiçbir şey yememek hiç doğru bir yol değilhep aynı şeyi söylüyorum vücut kıtlık algılar ve yağ yerine kasları yakmaya başlar sürekli çok düşük kaloride. hafta içi yüksek proteinli dengeli tabaklar tartı günü öncesi akşam yemeğine az beslenme yapppp o yoğurtlu kürü mesela tartı öncesi yap
Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)Canım öyle yapma bence. Yemeden ne kadar dayanabilirsin. Sonuçta biz kilo vermek ve öyle kalmak istiyoruz. Bu da uzun sürecek bir şey. Yani beslenmen sürdürülebilir olmalı. Ayrıca sağlıklı da değil. Kas kaybedersin, vitamin depoların boşalır. Sinirlerin bozulur. Uzun vadede sıkıntı yani. Sen dengeli beslenmeye, hareketini, suyunu arttırmaya odaklan. Bazen eksi olur bazen artı olur.
Teşekkür ederim canım desteğin içinTebrik ederim
Tebrikler
Tebrik ederim
Yaa çok sevindim inşallah böyle devam edersin
Sonuçta almamışsın sabitte güzel
Tebrikler
Tebrikler
Tebrik ederim
Çok Bi artı değil haftaya fazlasıyla verirsin
Bu hafta çıkmadım da aslında , benim zencefilli yoğurdum çıkarıyordu aslında bak aydınlandımişte buuuuuu azmeden başarırın yaşanmış hali tebrik ederim
Geçen hafta bıraksaydın bu hafta eksi yerine + 2 bile görebilirdinBundan sonra gelsin eksiler
Bu hafta pek yoktun sanki Aktif olmayınca artı olmadan kalmak da kolay değil tebrik ederim bacım
E abla bu hafta da böyle olsun her hafta 2 versen bizim halimiz nice olur
Verilmeyecek bi + değil canım wc ye çıkamamış olabilir misin?
Gün içerisinde öğleden sonrası içün alternatif düşündüm, grissini züber derken sıkıldım onlardan aklıma da başka atıştırmalık gelmiyor cerezden de sıkıldımAkşam yemeği olarak mı , akşamdan sonra atistirmalik olarak mı
Kaptanım merhabaBoncuk2307 Ellssa
Benimmm boncuklarımmm bunlarr
@belmayne
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
@tomrs
@ummhnisa
@IIyusa
@sibel_84
@Beth18
bnnu
Çooookk mutlu oluurruuummmmKaptanım merhaba
Bu hafta seninle zincirlerimi kırayım
Yaa çok şükür gördük 9 lari daha bu cumartesiCanım bu haftada hazırlıkta olayım zaten dün bildirim yapmadım. 3 4 gün omad deneyeceğim. 3 aydır 85 86 bandını kıramadım doğru düzgün. Sen 2 haneye inmişsin bitanem çok sevindim .
afiyetler olsunMenum
Apa kahvalti ogununu azaltin dedi bende bugun tek ogun yaptim
16.30
Patlican oturtma
Bulgur pilavi
Salata
Su 2 lt
Spor bugun yok
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
afiyetler olsun canım çok güzel menün sporunBugun menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber
Biraz tulum peyniri
1 hindi füme
1 tk tahin pekmez
Ogle
3 kaşık yulaf ile yoğurt içinde 2 tane kayısı
Akşam
Tavuklu salata ve yoğurt
Yarim muz
Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk leslie
Olsunn hahahaha banada aynı şekilde iyi oluyorDün için demiştim kaptanım halim kalmadı yapamadım direk 45 dk olanı tercih ediyorum başa sarmak sıkıcı geliyor
Eki Görüntüle 3593268 bugün yürüyüşteyim
geçen yıllarda hiç üşenmez akşam az da olsa leslie yapardım. şimdi işten yorgun gelince yapamıyorum. hatta haftasonları bile yapamıyorum. dün 9 dk yapınca hoşuma gitti. belki az sonra da yapabilirim mezdeke eşliğindeYÜrüyüş herdaim en iyisi ben edemeyince leslie yapıyorumm
Bugun menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber
Biraz tulum peyniri
1 hindi füme
1 tk tahin pekmez
Ogle
3 kaşık yulaf ile yoğurt içinde 2 tane kayısı
Akşam
Tavuklu salata ve yoğurt
Yarim muz
Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk leslie
Bu hafta kafayı başka şeylere taktımCicekbocekkaktus çiçeğim sen nerelerdesin neden motivasyon düştü bugün gördüm bi seni
Ben de yoğurt kürleri onerecektim.Şahanesin
Bence de doğru değil ama başka nasıl kırabilirim i düşünüyorumbir ara sabah sporuyla çok iyi yap yakmıştım spor saatimi sabaha mı alsam .
Tartı günü yoğurt zencefil çok makul, ne çabuk unuttum bir ay ara verdim buraya halbuki
Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)
Teşekkür ederim canım desteğin için
Bu hafta çıkmadım da aslında , benim zencefilli yoğurdum çıkarıyordu aslında bak aydınlandım
Gün içerisinde öğleden sonrası içün alternatif düşündüm, grissini züber derken sıkıldım onlardan aklıma da başka atıştırmalık gelmiyor cerezden de sıkıldım
Aslında Leslie de çok güzel sıkılaştıyor pandemide Leslie ile kilo vermiştimOlsunn hahahaha banada aynı şekilde iyi oluyor
YÜrüyüş herdaim en iyisi ben edemeyince leslie yapıyorumm
afiyet olsun canım17 Mayıs menü
11.30 5 yk menemen çok az tereyağı bal bir dilim peynir yarım simit domates salatalık çay
14.00 türk kahvesi 2 kare çikolata 1 hurma
18.00 yarım porsiyon dan biraz fazla ciğer bir büyük parça ince lavaş bir kâse salata karışık bir bardak ayran
Su 2.5 su
8 Bin adım
18 Mayıs menü
12.00 3 yk menemen biraz sucuklu yumurta 6 tane patates kızartması peynir 2 dilim domates salatalık 2 dilim tb ekmek çay
16.00 küçük Bademli dondurma
18.00 5 yk et sote 4 yk bulgur pilavı 1 yk yoğurt bir bardak kola
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?