Yaa nerelerdesin canimm Sen cook geçmiş olsun neler yaşamışsın Allah beterinden korusun . Aynen olacağı varsa oluyor önüne gecemiyorsun iyiki kötü bir sonuç olmamış. Kv hasta deyince bende gelmeyince ona bise oldu sandım . Bende seni öptüm
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Ahh çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Çok teşekkür ederim canımmmÇok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canimmAhh çok geçmiş olsun
Rabbim evlatlarımızı korusun
Çok teşekkür ederim canım benimçok geçmiş olsun canım
sen öyle san yavv kaptırır mıyım ben takım arkadaşımıSalı günu benimsinn
Dikkat etmeye çalışıyorum kaptanım. Ne olursa olsun cumartesi eksi görmem lazım.Tamamdırr canım genede dikkat edersin
Sakın kaptırma benisen öyle san yavv kaptırır mıyım ben takım arkadaşımı
OLsun canım akşam yemekten sonra bu leslie yaparsın 3 sefer 45 dk oluyo aşırı iyi geliyo
Haklısin benim kızimda öyle erkek versiyonu taşıyo desem yeridir asla durmuyo yerindeeÇok geçmiş olsun kuzum sizede. Valla yürek çarpıntısı anne olmak. Bugünümüzede şükür. Kızım cokkkk haraketli yani inan tüm işi gücü bırakıp onu takip ediyorum. Resmen bunalıma girdim
Selam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun kuzum sizede. Valla yürek çarpıntısı anne olmak. Bugünümüzede şükür. Kızım cokkkk haraketli yani inan tüm işi gücü bırakıp onu takip ediyorum. Resmen bunalıma girdim
Harikaaa döndün mü şimdi özledik vallaKızlar ilk menü ile start veriyorum . 85 bandına takıldığım için bu hafta farklı birsey denemeye karar verdim. Tek öğün beslenme yapacağım Saat 16.00 17.00 arası yiyip ertesi güne kadar tüketim yapmayacağım. 3gün denerim kilo verimi olmazsa bırakırım
Bugünkü menüm
Sabah şekersiz çay
Ara şekersiz nescafe
Ara prebiyotikli yeşil çay
Saat 16.00 1 kase yesil mercimek, 2dilim glutensiz ekmek, 75gr et kavurma yiyeceğim
Saat 16.50 1 şekersiz kahve 1 protein bar
Su 2litre
Canım bu haftada hazırlıkta olayım zaten dün bildirim yapmadım. 3 4 gün omad deneyeceğim. 3 aydır 85 86 bandını kıramadım doğru düzgün. Sen 2 haneye inmişsin bitanem çok sevindim .Harikaaa döndün mü şimdi özledik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?