Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben abur cubur reyonuna girmemeye calisiyorum artik

Allah rahmet eylesin
en doğrusunu yapıyorsun. ben de girmemeye çalışıyorum ama işte o gün Hatay tezgahı diye peynire baktım. ben Hatay peynirini çok seviyorum. özel siyah zeytini vardı ondan aldık. kömbeleri gördüm ama almayacaktım. annem nar ekşisine bakarken tam o sırada adam cevizli kömbeyi ikiye bölüp tatmamız için bize verdi. tadını alınca hadi azcık alayım dedim. 3 çeşidinden de karışık toplam yarım kilodan az aldım aslında. 11 adet. ama işte evde olunca git gel yedim. son bir tane kaldı. artık onu da yemeyeceğim.
hiç eve sokmamak gerekli bu bir gerçek.

çok geçmişler olsun canım
Yürüyüşten bildiriyorum
kaptanının çiçeğiii biz de bugün denize gittik bol bol kulaç attım.
sen bana işaret gönderiyosun yani diyosun ki salı günü beni alma zaten kaptanına da sahip çıktın iyicede hıııımmmmmm anlaşıldııııııı
antakyalı olarak ağlayarak okudum çuan bu mesajları çok zor çok hshsbsbns ağzım sulandı kömbe yazısını okuyunca bile.. allahtan annem yakınımda yaşamıyooo, eve hiç sokmuyorum ben de

evet sana daha zordur

bugün yine evde bulunsun diye peynirli zeytinli sebzeli glutensiz poğaça yaptım. kahvaltı için iyi oluyor. hem de hamur işi, börek, simite özenmeyi önlüyor. çok da lezzetli oldu. sonra da baklagil unundan baharatlı kraker yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…