Ben buna cevap yazdım mı ya da yazıldı mı hiç farkında değilim94bassuk cumartesi ben şehir dışına çikacagim ama tarti isini nasil yapmam lazim bilemedim bi yerde tartilsam kiyafetlerle illaki fazla gelecek
Deneyeceeeemmay geçmişler olsunnn
deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.
hah tamam şimdi anladım, elimizde kalan kısıtlı marka ile çabalıyoruz
biri diyim mi eritiyo ya cidden
benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdf
Ay kahve candır. Kahvesiz diyet yapabilir miydim bilmiyorumBugun tek öğün yapma karari aldim zor geciyordu kahve ictim az once suan tokum yasasin kahve icmek
Cevap verilmedi gozden kacirmadiysam.Malesef yarinda evde degilim ama cumartesiye eve donme ihtimalim var bakalim ama yolculuklardan dolayı ödemle gelebilirim buyuk ihtimalle.Ben buna cevap yazdım mı ya da yazıldı mı hiç farkında değilimama alıntı kalmış yazayım. Geçen biri daha sormuştu bunu. Cumadan tartılıp cumartesi paylaşsam diye. Ellssa kaptan olur demişti canım. Boncuk2307 94bassuk
Deneyeceeeemmama başka bir tarif verdi ChatGPT. Onu deneyeyim diyorum.
Fotosunu ekliyorum.
Ay kahve candır. Kahvesiz diyet yapabilir miydim bilmiyorum
hükümet destekçisi sermayedenn alışveriş yapmamayı tercih ediyorummmSebebi ne ki merak ettim
maydanoz zaten direkt ödem kovucuuuuu tabiki süper bi tarif deneeeBen buna cevap yazdım mı ya da yazıldı mı hiç farkında değilimama alıntı kalmış yazayım. Geçen biri daha sormuştu bunu. Cumadan tartılıp cumartesi paylaşsam diye. Ellssa kaptan olur demişti canım. Boncuk2307 94bassuk
Deneyeceeeemmama başka bir tarif verdi ChatGPT. Onu deneyeyim diyorum.
Fotosunu ekliyorum.
Ay kahve candır. Kahvesiz diyet yapabilir miydim bilmiyorum
çok ama çok özür dilerim. gözümden kaçmış şimdiCevap verilmedi gozden kacirmadiysam.Malesef yarinda evde degilim ama cumartesiye eve donme ihtimalim var bakalim ama yolculuklardan dolayı ödemle gelebilirim buyuk ihtimalle.
kız kıyamam sana 2yk pilav yemek için tek öğün mü yaptınnnnnnnnn böyle olmaz karbonhidrat düşmanımız değil vücudumuzun enerji kaynağıMenum
Sabah 12.00
6 badem
Ara 14.30
Sade turk kahvesi
Aksam 16.30
1 tabak etli kuru fasulye
2 yk sebzeli bulgur pilavi
Salata
Kucuk kase kuru cacik
Pilava dayanamiyorum tek öğun diye yedim
Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Pilava bende asla dayanamamMenum
Sabah 12.00
6 badem
Ara 14.30
Sade turk kahvesi
Aksam 16.30
1 tabak etli kuru fasulye
2 yk sebzeli bulgur pilavi
Salata
Kucuk kase kuru cacik
Pilava dayanamiyorum tek öğun diye yedim
Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Olsun canim ya dayanamadigimiz pilav olsun .Seviyelerde serbest aslindada ben cok gitsin diye yememeye calisiyorum ama pek olmuyorPilava bende asla dayanamam
Canim ben 15 temmuza kadar Ahmet Apanin grubu ile seviyeleri yapiyoruz 3 aylik zayiflama grubu.kız kıyamam sana 2yk pilav yemek için tek öğün mü yaptınnnnnnnnn böyle olmaz karbonhidrat düşmanımız değil vücudumuzun enerji kaynağıafiyet olsun ama nolur azıcık menülerini artır, başta artı gelirsin ama sonra yiyerek de ne güzel zayıflanabildiğini görürsün
Ama iradeli olman beni çok mutlu ederr mesela detokslar ic spor yap ustune pilav yersen almazsınOlsun canim ya dayanamadigimiz pilav olsun .Seviyelerde serbest aslindada ben cok gitsin diye yememeye calisiyorum ama pek olmuyor
Beraber aglayakkkAğlayabilir mıyım
Dukani hergun yapan ben ve erimeyen benaslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo
tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM
fdsjfhskdjflds
tam da ikna olmuştuk oysakii
erime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee
ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS
geçen gün küçük kızımın arkadaşlarının doğum günündeydik, bir parkta yaptılar, başka çocuklardan birinin topu bana geldi, geldi abla özür dilerim dedi. ben de önemli değil dedim ben böyle deyince yanımdaki veli arkadaş, abla dedi yaa hiç hiç önemli değil di mi bu kadar teyzelere alışmışkenBeraber aglayakkk1 yıldır abla lafını takarken şimdi kaşlarimin de beyazladigini görüp ablayı kabullendim. Diyorum kıymetini bil , gün gelecek teyze diyecekler
Lahmacun candir insallah hedefine ulasir yersin bu menuyle ulasirsin gibi gorunuyor sporda eklersen süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?