- 31 Ekim 2013
- 21.517
- 72.378
- 798
- 41
Tebrikler canımGeçen cumartesi 67,05
Bugün 66,65
-400 grm
Bu hafta cokguzeldi salı ve çarşamba birazcık kaçamak oldu daha fazla gidebilirdi
Ellssa
Jou
Boncuk2307

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımGeçen cumartesi 67,05
Bugün 66,65
-400 grm
Bu hafta cokguzeldi salı ve çarşamba birazcık kaçamak oldu daha fazla gidebilirdi
Ellssa
Jou
Boncuk2307
ya inanılmaz iyi gidiyorsun gerçekten her hafta hayranlıkla izliyorum seni
yanıltmadınnnnnIns yanıltmam![]()
çooook iyi çoookBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,20
Bugün: 64,85
Fark: 1,35
Yüzde: 2,04
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3595733
haftaya takipteyim bakalım ne kadarı gidecekGünaydın kızlar cumartesi tartı bildirimi yapiyim .
Bugün 83.60kg
Dün yediğim bitter çikolata beni tırmaladı
Boncuk2307
Ellssa Eki Görüntüle 3595735
beslenmen fıstık gibi, su tutmuştur vücut, haftaya fazla fazla gider geçen hafta bana da öyle oldu hatırlarsanTekrar Günaydın
Bildirimimi yapayım.
Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.
Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737
Ellssa
Boncuk2307
Jou
hahahahahah ya bayılıyorum sana yaYa ben de öyle şeylere dikkat etmeye çalışıyorum cuma günü. Şişkinlik yapacak bişi yemeyeyim, sporu doğru zamanda yapayım falan diye. Bu hafta ödem attırıcı sular da içtim. Bi kolumu kesmediğim kaldı yine de artı
Bence ekle canım, baksana diyetisyen bile verdi :) Dukan yazayım listene deyince bi gülme geldi bana ama tuttum kendimi![]()
bence sen
tebrik ederim fıstığımmmWc bekledimm olmadıı acımdanda öldümm mecbur tartıldım böyle dün 68.5 tim demekki o civarlardayim
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3595754
harikasın harikaSelam kızlar
17.05 92.00
24.05 91.00
-1 kilo
Salı günü 94 çıkması morali bozmuştu, bugün böyle olmasına çok sevindim
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
ya kendine bukadar çok yüklenme güzel kuşumGünaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtimtakımlara alabilirsin boncugum
Boncuk2307
Ellssa
94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde
![]()
benim de 3 kardeşim var en büyük ablayım, hepsi evladım gibi bişey ya abla olmak dünyadaki en sevdiğim şeylerden biriÇok güzel bir duygu değil mi abla kardeş olmak![]()
muhteşem bir eksi de burda var
harikasııın, ha 600 ha 800
tebriklerr, çok güzel bir eksi
yoğun dönemler böyle oluyor yaa okulların son haftası, normaldir geçmişler olsun bekliyoruz buralaraaaJou canım kusura bakma bu hafta değişik bir hafta oldu. Ne girebildim ne bakabildim. Daha yeni yeni toparlaniyorum. Kilo bildirimimi yapayım. Doktor acil kilo vermem gerektigini söyledi. Artık keyfi değil sagljk için vermem lazım.
Buraya da artık asilmam lazım. Okulların sonuna geldik biraz etkinlikli geçiyor artık dersler.
Bildirimimi utanarak yapıyorum
Geçen hafta 77.30
Bu hafta 77.50
Fark +200
Ellssa
Boncuk2307
güzel haberlerle bekliyoruzzzzzzzBoncuk2307
Ellssa kızlar hello. Bugün 80ler ligginin kıyısından dönmüş durumdayım
Allah'tan 100 Gr kala durmuş
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 79.9
Fark +600
Yine hazırlıkta olayım. Bu sıra yoğunum, anlatırım sonra![]()
en son 5 sene önce gördüğün bi kiloo ise önce omzuna bi öpücük kondur yani sonra söylen kendine aaaaGunaydinlar
GEcen hafta 70.7
Bu hafta 70.5
Fark -200
Bi dusemedim 70 den 60 lara
En son 5 sene once gormustum 70 i
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Eki Görüntüle 3595812
dışarı çıkacak diye hızlı tartı kurbanlarından biri de sen olmuşsunGeçen hafta 75.9
Bugün 76.0
Fark +100 g
Baskülun fotosunu almamıştım biraz sonra alırım diye şimdi dışarıdayım eve geçince fotoğraf atabilirim
Jou
Boncuk2307
Ellssa
canımmm var benim kalan yağlar basen be bacakta üst vücudumda bişey kalmadı evet amaaa basen bacak duruyor dahaYa sende yağ kalmamış zaten kuzum. Süper bir eksi bu senin için![]()
![]()
okurken bile yordu ama maalesef böyle iğrenç şeyler atıyor ödemiLimon nane salatalık yeşil çay ve şeklinde yaptim
yine de iyiiii, tebrik ediyorum
gayettt iyi bi sonuç tebrik ederim arada kaçamaklar hakkımız sonuçtaGeçen cumartesi 67,05
Bugün 66,65
-400 grm
Ellssa
Jou
Boncuk2307
moral bozmak yok aynen devammmCumartesi 87.1
Bugün 87.6
+500
Üzgünüm kaptanım aslında bu hafta hergün spor yaptım yürüyüş yaptım ama olmadı maalesef
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3595826
Geçen hafta 79,200
Bugün 81,800
Fark +2,600
Eki Görüntüle 3595829
Beni hazırlıktan da çıkarın kızlar![]()
Bak ne güzel gelmiş işte sen demirbaşlardan birisin bu grubun yalnız bırakma bizi zatenGünaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtimtakımlara alabilirsin boncugum
Boncuk2307
Ellssa
94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde
Sen de aynı şekilde çiçeğim hep burda olun istediğiniz kiloya düşene kadarBoncuk2307 canım eğer mümkün ise bende gruplara girmek istiyorum
Ablaaaa nedeeeen yapıyorsun sen bu işi 79 a kadar düştün, bırakacak mısın???Geçen hafta 79,200
Bugün 81,800
Fark +2,600
Eki Görüntüle 3595829
Beni hazırlıktan da çıkarın kızlar![]()
Birde madensuyu ekleyecektim evde yoktuya inanılmaz iyi gidiyorsun gerçekten her hafta hayranlıkla izliyorum seni
yanıltmadınnnnn
çooook iyi çoook
haftaya takipteyim bakalım ne kadarı gidecek
beslenmen fıstık gibi, su tutmuştur vücut, haftaya fazla fazla gider geçen hafta bana da öyle oldu hatırlarsan
hahahahahah ya bayılıyorum sana ya
bence senJou yu tutuyosun
tebrik ederim fıstığımmm
harikasın harika
ya kendine bukadar çok yüklenme güzel kuşumgayet iyi gidiyorsun, tebrik ederim. ben aynen wc öncesi olması erken olması yine de eksi geldim sonuçta
benim de 3 kardeşim var en büyük ablayım, hepsi evladım gibi bişey ya abla olmak dünyadaki en sevdiğim şeylerden biri
harikasııın, ha 600 ha 800tebrik ederim
yoğun dönemler böyle oluyor yaa okulların son haftası, normaldir geçmişler olsun bekliyoruz buralaraaa
güzel haberlerle bekliyoruzzzzzzz
en son 5 sene önce gördüğün bi kiloo ise önce omzuna bi öpücük kondur yani sonra söylen kendine aaaa
dışarı çıkacak diye hızlı tartı kurbanlarından biri de sen olmuşsungeçmiş olsun bukadarcık olurr
canımmm var benim kalan yağlar basen be bacakta üst vücudumda bişey kalmadı evet amaaa basen bacak duruyor daha
okurken bile yordu ama maalesef böyle iğrenç şeyler atıyor ödemi
gayettt iyi bi sonuç tebrik ederim arada kaçamaklar hakkımız sonuçta![]()
Tabi ki daha yeni başlıyorum. Daha önce başardım yine yapabilirim. Bu hafta sporu artırdım. Bünye alışkın olmayıncamoral bozmak yok aynen devammm
olsun ablacım
Tesekkurler bebeğimm sende hiç fena degilsiya inanılmaz iyi gidiyorsun gerçekten her hafta hayranlıkla izliyorum seni
yanıltmadınnnnn
çooook iyi çoook
haftaya takipteyim bakalım ne kadarı gidecek
beslenmen fıstık gibi, su tutmuştur vücut, haftaya fazla fazla gider geçen hafta bana da öyle oldu hatırlarsan
hahahahahah ya bayılıyorum sana ya
bence senJou yu tutuyosun
tebrik ederim fıstığımmm
harikasın harika
ya kendine bukadar çok yüklenme güzel kuşumgayet iyi gidiyorsun, tebrik ederim. ben aynen wc öncesi olması erken olması yine de eksi geldim sonuçta
benim de 3 kardeşim var en büyük ablayım, hepsi evladım gibi bişey ya abla olmak dünyadaki en sevdiğim şeylerden biri
harikasııın, ha 600 ha 800tebrik ederim
yoğun dönemler böyle oluyor yaa okulların son haftası, normaldir geçmişler olsun bekliyoruz buralaraaa
güzel haberlerle bekliyoruzzzzzzz
en son 5 sene önce gördüğün bi kiloo ise önce omzuna bi öpücük kondur yani sonra söylen kendine aaaa
dışarı çıkacak diye hızlı tartı kurbanlarından biri de sen olmuşsungeçmiş olsun bukadarcık olurr
canımmm var benim kalan yağlar basen be bacakta üst vücudumda bişey kalmadı evet amaaa basen bacak duruyor daha
okurken bile yordu ama maalesef böyle iğrenç şeyler atıyor ödemi
gayettt iyi bi sonuç tebrik ederim arada kaçamaklar hakkımız sonuçta![]()
Yediklerinden belki daha fazla almıssındır ona göre kalori yakmışta olabilirsin mesela şuana gelmissindir bi o açıdanda bakalımCumartesi 87.1
Bugün 87.6
+500
Üzgünüm kaptanım aslında bu hafta hergün spor yaptım yürüyüş yaptım ama olmadı maalesef
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3595826
Evett kaçamaksızın olsaydı fazla giderdi ama bu kalorinde çok iyiGeçen cumartesi 67,05
Bugün 66,65
-400 grm
Ellssa
Jou
Boncuk2307
100 ü 2 saate verirsinGeçen hafta 75.9
Bugün 76.0
Fark +100 g
Baskülun fotosunu almamıştım biraz sonra alırım diye şimdi dışarıdayım eve geçince fotoğraf atabilirim
Jou
Boncuk2307
Ellssa
Bende bi düşemedim yaaa 66 ya düştüm ensonda oğluma hamile kaldımGunaydinlar
GEcen hafta 70.7
Bu hafta 70.5
Fark -200
Bi dusemedim 70 den 60 lara
En son 5 sene once gormustum 70 i
Ellssa
Boncuk2307
Jou