Canım sabit olmandan güzel bekleme şansın olsaydı mutlaka eksi gelirdinKaptan olarak kilo bildirimini yapayim. Ama şu içtim yarım litreden fazla saat 12 ye kadar da eve gelir miyim bilemiyorum karne günü malum. Bir bardak ilacimla beraber içtim. Yarım litreden fazla da limonlu suyumu içtim. içtikten sonra aklıma geldi tartinin bugüne alındığı.
Geçen cumartesi 77.600
Bugün 76.200
Fark-1200 gram
Ellssa Boncuk2307
94bassuk Ellssa
İyi ki doğdunnnn canımm musmutlu daha nice güzel yaşların olsunhepinizi seviyorum ben doğum günü kutlamama kaçar
Tebrik ederim canım eksin çok güzelBende hemem düşeyim kilomu sonra unutabiliyorum
Geçen hafta cumartesi
66,30
Bugün 65,65
Ellssa Boncuk2307 94bassuk Eki Görüntüle 3606930
Çok teşekkür ederimCanım sabit olmandan güzel bekleme şansın olsaydı mutlaka eksi gelirdin
İyi ki doğdunnnn canımm musmutlu daha nice güzel yaşların olsun
Tebrik ederim canım eksin çok güzel
Evet canm
hepinizi seviyorum ben doğum günü kutlamama kaçar
Evet canım
Supersin canim tebrik ederim 98i gordun devami gelsin insallah
Evet canm
tam zamanında gelmişim kızımı okula vıraktım eve gecince tartılayım kaptanımEvet canım
Ayy çok şükür canım inşallahSupersin canim tebrik ederim 98i gordun devami gelsin insallah
Doğum günün kutlu olsungüno çiçeklerim.
bende ortalık biraz karıştı, doğum günü haftası olunca kutlamalı geçiyor. dün maalesef beni içmeye götürdüler öyle olunca kızartmalar biralar biraz havada uçuştu. telafisi olarak bugün aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. ofiste bir pastayla gelip doğum günümü kutlamazlar diye umuyorum ya bugün
Hosgeldin canimtam zamanında gelmişim kızımı okula vıraktım eve gecince tartılayım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?