Teşekkür ederim tam kahvaltı yapmıyorum öğle sonrası yapiyom bazen biraz karışık menülü oluyor , bu hafta öyle oldu, çok yoğundum dün günüm vardı atlattımafiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii
doktora bugün mü gidiyorsun? güncelle bizi de.
afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma
jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendiafiyet olsun biraz akşam karbonhidratın fazla gelmiş ama sporun iyiii, ellerine sağlık
kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadımkahvaltın gayet güzel
Yavaş yavaş yapıcaksın bugün ac kalayim yarın vereyim gibi yapma dengeli beslenKızlar merhaba
Ben verdiğim kiloları hızla geri alıyorum
Ne yapacağım?
Yatın tartılıp tekrar kilo vermeye başlayacagım
evet evet, ben hep hızlı değil kalıcı kilo verelim derken bunu demek istiyorumZaten amaç sürdürülebilir olması elbet herşeyden yiyeceğiz ama dengelemek önemli benim için. Bu hafta inşallah iyi bir sonuç alabilirim önümüzdeki hafta ev tutmak için İzmir e gidicez.
Amaaan dikkat tartıya ne kaldı şurda
oh nooo, çok geçmiş olsun ya. acaba pilates vs mi iyi gelir fıtığa ne iyi gelir ki hiç de bilmem.Evet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldudoktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım
tek seferde 100den fazla atlayabilen mutanttır zaten şekerim, formundan yavaş yavaş kaybedeceksin sürekliliğini sağlarsannnnn önemli olan devamlı atlayabilmekPosta posta 100 er atlıyorum. Formumdan birşey kaybetmemiştir.
afiyet olsun canım menün çokkk başarılı, adımlarını yazmamışsın nerde hani sen adım kraliçesisin unutma yazmayıMerhabalar kızlar menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tb lavaş
Peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
1 bardak ayran
2 dilim karpuz
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 karnı yarik 1 kaşık kuskus
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
bence yine de çok fail bir misafirlik olmamış. afiyet olsun, güzel toparlamışsın adım da şahane.
afiyet olsun menü de spor da çok iyi18 Haziran
12:00 haşlanmış fasulyeli salata, 2-3 dilim peynir, 1 dilim ekşi mayalı ekmek, zeytin
18:00 5 kasap köfte, salata, 1 dilim ekmek
40 dakika step
2.5 litre su
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
ohhhh yine başından sonuna örnek menüüüüü harikasın canımKahvaltı 10.00
2 yumurtalı lorlu
3zeytin
1kapya biber
1 salatalık
2 çeri
Ara öğün
TArçınlı türk kahve
19.00
1 Kase bol acılı mercimek çorba
2 pirzola izgara et
Bol kıvırcı salata
Kefir
Limonlu soda (ev yapımı)
94bassuk Ellssa Boncuk2307
ilk adım gruba geri dönmekkkk, bekliyoruzzzKızlar merhaba
Ne yapacağım?
oh geçmiş gitmiş olsun, bazı zamanlarda dikkat etmek çok zor oluyor.Teşekkür ederim tam kahvaltı yapmıyorum öğle sonrası yapiyom bazen biraz karışık menülü oluyor , bu hafta öyle oldu, çok yoğundum dün günüm vardı atlattımhaftasonu da kayınvalide gelecek onu da atlatsaydim
afiyetler olsun geçmiş gitmiş olsun bugün kaloriyi biraz kısıtlamanı tavsiye ediciiiiğim yarın tartı günüüüüMerhabalar 18 haziran menüm
Sabah yok
Öğle sonrası 2 buçuk gibi
7 sıkım kadar çiğ köfte, y3sillik,iki bardak ayran,
Çay yanına, bir dilim gelin pastası,
Kahve yanına iki lokma hurma kurusu,
Bir avuç çekirdek
Akşam 6 gibi
Bir kase pirpirim çorbası
2Sıkım ,çiğ köfte
3sıkım tarhana
8 bin adım yürüyüş
Ellssa 94bassuk Boncuk2307
Sagol kuzum bilmiyorum ki bende bazi hareketler verdi de onlar rahatlatmak icin bi araştırayım chatgbt ye sorayım bakimevet evet, ben hep hızlı değil kalıcı kilo verelim derken bunu demek istiyorumev tutma işleriçok yorucu ve düzensiz giden bir süreç, kolaylıklar diliyorum.
oh nooo, çok geçmiş olsun ya. acaba pilates vs mi iyi gelir fıtığa ne iyi gelir ki hiç de bilmem.
tek seferde 100den fazla atlayabilen mutanttır zaten şekerim, formundan yavaş yavaş kaybedeceksin sürekliliğini sağlarsannnnn önemli olan devamlı atlayabilmek
afiyet olsun canım menün çokkk başarılı, adımlarını yazmamışsın nerde hani sen adım kraliçesisin unutma yazmayı
bence yine de çok fail bir misafirlik olmamış. afiyet olsun, güzel toparlamışsın adım da şahane.
afiyet olsun menü de spor da çok iyi
ohhhh yine başından sonuna örnek menüüüüü harikasın canım
ilk adım gruba geri dönmekkkk, bekliyoruzzz
oh geçmiş gitmiş olsun, bazı zamanlarda dikkat etmek çok zor oluyor.
afiyetler olsun geçmiş gitmiş olsun bugün kaloriyi biraz kısıtlamanı tavsiye ediciiiiğim yarın tartı günüüüü
Senin de ortada olmama nedenin çıktı ortayaaagüno çiçeklerim.
bende ortalık biraz karıştı, doğum günü haftası olunca kutlamalı geçiyor. dün maalesef beni içmeye götürdüler öyle olunca kızartmalar biralar biraz havada uçuştu. telafisi olarak bugün aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. ofiste bir pastayla gelip doğum günümü kutlamazlar diye umuyorum ya bugün
EMziriyorum aynen canım kızımdada emzirirdim ip atlasamda gene kötü olmazdım
Tabiki cumartesiden cumaya canımEllssa kaptanım cuma günü kapanış ya, cumadan cumaya mı sayacağız yoksa cumartesiden cumaya mı?
cumartesiden saymak daha mantıklı olur sanıyorum son tartıları cumartesi attı herkes diye ama yine de sormak istedim.
Çok geçmiş olsun canımEvet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldudoktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım
hahaha yine de yarıştan kopmamaya çalışıyorummm elimden geldiği kadar son günü full açlık mı geçirsem diye düşünüyorumSenin de ortada olmama nedenin çıktı ortayaaaartık bu hafta böyle olsun diyelim kuzum sonuçta doğum günü şeysi haftaya toparlarsjn eminim
Sagolasin canimÇok geçmiş olsun canım
Aman ha kaptan sen bize lazımsın öyle şeyler yapmahahaha yine de yarıştan kopmamaya çalışıyorummm elimden geldiği kadar son günü full açlık mı geçirsem diye düşünüyorum
öyle yapmaya çalışıcaaağğğmmm tenks balımSagolasin canim
Aman ha kaptan sen bize lazımsın öyle şeyler yapmayapabildiğin kadar hafif atlatmaya çalış bugünü
eski düzene dönünce hemen geri alınıyor canım. vakit geçmeden dön buralara yeniden başla.Kızlar merhaba
Ne yapacağım?
Teşekkür ederim tabiki bugün dikkat ediyorum,yuruyusumu yaptim bir bardak kefirimi içiyorumevet evet, ben hep hızlı değil kalıcı kilo verelim derken bunu demek istiyorumev tutma işleriçok yorucu ve düzensiz giden bir süreç, kolaylıklar diliyorum.
oh nooo, çok geçmiş olsun ya. acaba pilates vs mi iyi gelir fıtığa ne iyi gelir ki hiç de bilmem.
tek seferde 100den fazla atlayabilen mutanttır zaten şekerim, formundan yavaş yavaş kaybedeceksin sürekliliğini sağlarsannnnn önemli olan devamlı atlayabilmek
afiyet olsun canım menün çokkk başarılı, adımlarını yazmamışsın nerde hani sen adım kraliçesisin unutma yazmayı
afiyet olsun menü de spor da çok iyi
ohhhh yine başından sonuna örnek menüüüüü harikasın canım
ilk adım gruba geri dönmekkkk, bekliyoruzzz
oh geçmiş gitmiş olsun, bazı zamanlarda dikkat etmek çok zor oluyor.
afiyetler olsun geçmiş gitmiş olsun bugün kaloriyi biraz kısıtlamanı tavsiye ediciiiiğim yarın tartı günüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?