Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen menümü ekliyeyim akşam yorulmuşum
Sabah 10 gibi bir bardak kefir
Öğleden sonra 13 buçuk ta
Bir dilim elma ,5 kayısı, bir cilt8m üzüm,bir şeftali
Of meyve yedikten sonra iştahım açıldı malesef hep böyle oluyorum
15 civarı,
Haşlanmış yumurta ,bir dilim ekmek, bolca çemen, kk dan fazla cerkez peynir , bir kase biber eksilemesi
4 badem, iki ceviz 5 fıstık

Akşam yemeği 18
Bir tabak etli yeşil fasulye, 2yk bulgur pilavı, bir bardak ayran , Boncuk2307 E ellsa Dil-i bitab

Regl den dolayı da iştah açık oluyor Yediklerin cıss değil yine de adım sayın da iyi

Kızlar günaydın herkese. Ben pazartesi kontrol tartisini unuttum. Bugün tartilacakken pasartesiye alındığı geldi aklıma. Ay bu yaşta karıştırır oldum herşeyi değişiklikler bana iyi gelmiyor. Ellssa Boncuk2307
Aynı çıktım sayılır bu sabah, aslında 100 gr fazla ama acaip ödemli hissediyorum çok sıcak havalar.
Bugün spora baslicam salona yazılıp.

Ödem atacak birşeyler yap canım. Hem kısır hem turşu. Kendime göre yazıyorum ama bende direkt ödem yapiyor onlar.

Afiyet olsun canım. Menü güzelmiş

Oh işleri kolaylamissin canım Allah kolaylık versin inşallah bu düzenini oturt kilo da verilir
Şimdi bugünkü sabah kahveciğimi yapicam. Burda online olan var mı karsilikli içelim
Kaçırdım kahveyi
Diyet yapmaya ciddi çok zorlanıyorum gene ya
İnsan bi ara verince öyle oluyor demi canım sen yaparsın ama inanıyorum
Hadi öyle olsunnnn ama beni verdiğine pişman olacaksınnn dünkü arti su içtiğim içindi cicim

Tamam beni hazırlığa alın ama cuma kesin gireyim devam ediyorum

Bugün ki planım
Kahvaltı 10.30
2 hindi füme salam
1 domates
1 salatalık
4 siyah zeytin

11.30 ara öğün
2 kare bitter çikolata
Türk kahvesi
Su

14.30
100 Gr et döner
Marul domates
Dereotlu yoğurt 3 YK

Akşam
Detoks çorbası (kabak havuç vs

2.5 lt su
Bol hareket

Hadi pişman olayım canım. Bol eksilerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…