Hadi bakım hem rakibeyiz hem birlikteyizBende zor şer gördüm 63 leri bi ileri iki geri gidiyorum belli olmaz
bu kadar adım atarsam kızartmalara kaptan kızmaz mı dedin kız burda noliiiiyyy4 Temmuz Cuma
13.00
Sebzeli basmati pilavı
Karışık kızartma
Yoğurt
20.00
Çok az sebzeli basmati pilavı
Yoğurt
2 kepçe dondurma
Su: 2 lt
Spor: 15.815 adım
Eki Görüntüle 3613573
Ellssa 94bassuk Boncuk2307
menün tolere edilebilir giibi sadece kıymalı pideyi abartmışsın abartmamaya çalışsan yeterliii, bol karbonhidrat olmuş ekmek çiğ köfte pide üst üste. oluyo böyle günlerKahvaltı 12.00
Yumurtalı sebzeli ekmek
(3 dilim Çavdardan)
Domates acur çay
14.30
Sade Türk kahvesi
15.30
3 sıkım çiğ köfte (annemin misafirine yapmıştım tadımlık yedim)
18.00
1.5 porsiyon kıymalı pide
Ayran
4 dilim karpuz
Benim cumartesi günleri ya eşimle gezme ya da kaynana günü
genelde diyet dışı yemek organizasyonu oluyor
cumartesi tartısı aslında daha iyiydi benim için
bu hafta böyle oldu
Haftaya daha düzgün bi menü hazırlamaya çalışırım inşAllah
Su
2 litre
Spor
Sporu akşam yazarım
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
işte örnek menü işte benim jou'mm, ellerine sağlıkAç karna ; tarçınlı türk kahve
11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz
4zeytin
Salatalik
Domates
Sivri biber
2siyez
18.00
Kıymalı 1 yumurta
Kefir
Leslie 15 dk
Jo 10 dk
1.5 litre su
21.00
Yeşil kiraz sapılı cay
94bassuk Ellssa Boncuk2307
menün de sporun da gayet iyi, yağlı yediğin günlerde tolere için başka ne yapabilirsin ki, ancak öğün azaltmak falan belki o da yoruyor insanı. çok yağlı şeyleri limitli yiyebilirsin belki. afiyetler olsun ❤❤5 temmuz menüm
Sabah 5 buçuk yürüyüş yaptım
14 de kahvaltı
Bir dilim ekmek,kk peynir, sebze sot3 eşim yapmıştı biraz yagliydi, çemenli yumurta 3 lokma, kiymalikabak yemeği bir kase
Ikındı
osmanlı cahve, bir lokum, bir ceviz,çıkmaz kabak çekirdeği cig, 6 kayisi cekirdegi,
Akşam 8 de
Tavuklu makarna
Küçük kase bol tavuklu tadımlık makarnası yendi,
Akşam yürüyüş yapıldıBoncuk2307 @ellsa 94bassuk
Eki Görüntüle 3613917
sonraki mesajlardan gördüm boyun 158'miş, yani 158 için 48-58 kg arası zaten ideal kilo değil mi 10'lu hesaplamıyo muyduk, tabiki önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin ama 158 için 55 abartılı bir hedef değil ki neden öyle düşünmüşlerKızlar kankalarim 55 kiloda kötü olacağımi söylüyor yüzümde çöküş olacağını su an ki kilom ideal olduğunu eşime kalsa 55 kilo almamı istiyor arada kalıyorum böyle bisey olabilir mi,su an 64 65 arasıyım
zayıflığın yakışmaması ne yaa öyle şey olur mu. ilk kilo verdiğimizde evet yüzümüzden gidior ama sonra vücut o kiloya alışıyor toparlıyoruz. kilolar verilsinnnBanada zayıflığı yakıştırmıyor arkadaşlarım çünkü ben yüzümden kilo alıp veriyorum o yüzden yüzüm ister istermez biraz çöküyor. Senin yapınla alakalı aslında
çocukla evden çıkmak resmen macera. anlayabiliyorum. afiyetler olsun önümüze bakalımGünaydın kızlar dün gezmedeydik aslinda insan dışarı çıkınca havasının değişmesi lazım ama ben daha çok stres oluyorum bu bebelerle dün çok kotuydum ondan gelip yazamadım menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
Öğleden sonra
Ne hazırlanmışsa yedim valla az az
Su 2 lt sanırım
Ellssa Boncuk2307 94bassuk bugün kaldığım yerden devam kaptanım daha iyiyim çok şükür mental olarak da
günaaayyydınnnn kaptiiiişş
yoğun geçmiş günün. inşallah bu yoğunluk ödem yapmıştırBirazdan spora gidicem kızlar. Menülerini paylasamadim. O işi toplu yapicam. Sınav degerlendirme işiyle meşgulüm bugün. Ayrıca saç boyama
Teşekkür ederim biraz yağlı oldu hem yağlı yiyeceklerde yaramıyor sanırım artık bana dikkat etmeye calisacagimbu kadar adım atarsam kızartmalara kaptan kızmaz mı dedin kız burda noliiiiyyygünün çok proteinsiz geçmişşşş olmamışşş afiyet olsun
menün tolere edilebilir giibi sadece kıymalı pideyi abartmışsın abartmamaya çalışsan yeterliii, bol karbonhidrat olmuş ekmek çiğ köfte pide üst üste. oluyo böyle günler
işte örnek menü işte benim jou'mm, ellerine sağlık
menün de sporun da gayet iyi, yağlı yediğin günlerde tolere için başka ne yapabilirsin ki, ancak öğün azaltmak falan belki o da yoruyor insanı. çok yağlı şeyleri limitli yiyebilirsin belki. afiyetler olsun ❤❤
Tesekkur ederim evet ideal kilom aslinda 55, onlar biraz kilolu,cok zayıf kadin sevmiyolar,boyle hafif toplu iyisin demek istiyorlarsonraki mesajlardan gördüm boyun 158'miş, yani 158 için 48-58 kg arası zaten ideal kilo değil mi 10'lu hesaplamıyo muyduk, tabiki önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin ama 158 için 55 abartılı bir hedef değil ki neden öyle düşünmüşler
zayıflığın yakışmaması ne yaa öyle şey olur mu. ilk kilo verdiğimizde evet yüzümüzden gidior ama sonra vücut o kiloya alışıyor toparlıyoruz. kilolar verilsinnn
çocukla evden çıkmak resmen macera. anlayabiliyorum. afiyetler olsun önümüze bakalım
günaaayyydınnnn kaptiiiişş
yoğun geçmiş günün. inşallah bu yoğunluk ödem yapmıştır
skjfhsajklfasşfsd bu mesaja ekrana kahkaha aptlattım allah iyiliğini versinGünaydın kaptanım evde kitap yerine iki çocuk var onların sendromlu ruh hallerini okumaya çalışıyorum ama anlamıyorum ve şükür aklımı daha oynatmadim
çıtır tavuğun ev yapımı fırında pişmiş olduğunu varsayıyorummmmm menüde biraz karb fazlalığı var gbi onn dışında tolere edilebilir, afiyet bal şeker olsun.5 Temmuz Cumartesi
10.00
4 yk kadar sucuklu yumurta
3 dilim peynir
1 adet poğaça
12.30
2 top dondurma
18.00
6 parça çıtır tavuk
3 yk sebzeli basmati pilav
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 16.181 adım
Eki Görüntüle 3614113
Ellssa 94bassuk Boncuk2307
afiyetler olsun canım tam bir toplama menüsü olmuş, kalorisi kısıtlanmış sebze yemekli. ellerine sağlık. bugünden itibaren protein devam.Iyi akşamlar bugün menum
Sabah 9 30
Menemen
1 dilim tb
Peynir zeytin
1 ck bal
Ara 13 30
1 kase yoğurt
1 salatalık 1 galeta
Akşam 18 00
4 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Cacık
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
güzel güzel tartı öncesi börekler yenmiş sfhsdkf afiyet olsuuunnnEllssa Boncuk2307 94bassuk
Kizlar iki gunluk yazicam
C.tesi
10:30 klasik kahvalti +omlet
11:00 kahve yanında bir kare bitter
16:30 yarım lavaş arası köfte +salata
17:30 muz, hindiba kahvesi
Bugun:
10:30 bir dilim ekmek, yarım avokado, bir haşlanmış yumurta, peynirli domates (pismiş) biraz da tulum peyniri
12:30 kremalı kahve + üzüm iki avuç kadar
15:00 bir muz bir çatal çiğ köfte
16:30 7 adet sarma + bir küçük parça kıymalı börek üstüne çay
Spor: dün sadece yürüyüş 9870 adım
Bugün 1 saat spor salonunda workout
Kitap: Bir kimya meselesi diye bir kitap okuyorum. 100 sayfa kadar okudum toplamda
spor da menü de gayet tatmiş edici öyle göze çarpan abartın bir şey yok, afiyetler olsun kuşummmKahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tereyağlı salçalı ekmek
Beyaz peynir
Domates acur çay
15.00
Sade Türk kahvesi
1 dilim karpuz
Yarım avuç kaju
17.00
1 muz bikaç orman meyvesi ile dondurma
18.30
1 tabak kabak yemeği
3 YK bulgur pilavı
Cacık
Su
2 litre
Spor
Dün akşam yapamadım bugün acısını çıkardım
10 000 adım
45 dk park spor aletleri
Boncuk2307
94bassuk
Ellssa
biraz çok olmuş evet ama böyle günlerimiz oluyor. bir şeyden abartıp içimizde bi yerleri tatmin etmek istiyoruz olsun canımız sağolsun insnız.Pazar menüm
Sabah erk3n saatte yürüyüş
11 gibi kahvlati
Bolca karpuz, yarim simitten fazla simit, kk peynir,5zeytin, domates salatalık, iki lokma sucuklu yumurta, kızartmadan y3dim karişik ödül yaptım kendime bugün,
Smizotu yumurtlaması iki yumurta,
Ara kara erik iki tane,bir şeftali,
Ara,fıstık bir avuç
15 gibi Iki kaseye yakın aşure
Çok oldu bugün kendime ödül gibi yapayım diyeyim ama bedenen çok keyfim yok yarın kardolaji ve genel cerrah gideceğim umarım sıkıntılı bi durum çıkmaz
Akşam yürüyüş yapıldı
Ellssa Boncuk2307 94bassuk Eki Görüntüle 3614180
Cok tesekkur ederim pazar gününü serbest gün yapayım dedim diğer günlerde de elimden geldiğince dikkat ederim etmeye calisirimskjfhsajklfasşfsd bu mesaja ekrana kahkaha aptlattım allah iyiliğini versin
çıtır tavuğun ev yapımı fırında pişmiş olduğunu varsayıyorummmmm menüde biraz karb fazlalığı var gbi onn dışında tolere edilebilir, afiyet bal şeker olsun.
afiyetler olsun canım tam bir toplama menüsü olmuş, kalorisi kısıtlanmış sebze yemekli. ellerine sağlık. bugünden itibaren protein devam.
güzel güzel tartı öncesi börekler yenmiş sfhsdkf afiyet olsuuunnn
spor nasıl gidiyor? alıştın mı?
spor da menü de gayet tatmiş edici öyle göze çarpan abartın bir şey yok, afiyetler olsun kuşummm
biraz çok olmuş evet ama böyle günlerimiz oluyor. bir şeyden abartıp içimizde bi yerleri tatmin etmek istiyoruz olsun canımız sağolsun insnız.
adım çok güzel, ödem yaparsa bile bi günde gidecek zaten. afiyet olsun ❤
Afiyet olsun menü ve spor çok güzel güzel ekşi getirmiş6 Temmuz Pazar menüsü
08.30 kahvaltı: 1 dilim ekmek,2 yumurtadan omlet, 10 cm kadar tel peynir, salatalık, 1 dilim karpuz
09.30 ara yarım kupa sade Türk kahvesi, 1 külahlı dondurma
16.00 ara: 1 limonlu maden suyu
17.00 Akşam: 2köfte, 3 yk közlenmiş patlıcan biber, 1 küçük lavaş, ayran
Spor: 9024 adım attım.
Cuma günü kilom 86.5
Bugünkü kilom 85.4
Fark: -1,1 kg
Ellssa Boncuk2307
bi şansımı denedim kaptanımbu kadar adım atarsam kızartmalara kaptan kızmaz mı dedin kız burda noliiiiyyygünün çok proteinsiz geçmişşşş olmamışşş afiyet olsun
canım kaptanım, yediğim herşey ev yapımı, dışarıdan hiç birşey yemiyoruz bizçıtır tavuğun ev yapımı fırında pişmiş olduğunu varsayıyorummmmm menüde biraz karb fazlalığı var gbi onn dışında tolere edilebilir, afiyet bal şeker olsun.
Çok teşekkür ederim, yeme işini azalttım biraz, adım sayımı attırdım. Hedefim adım sayımı 10 bine çıkarmakAfiyet olsun menü ve spor çok güzel güzel ekşi getirmiş
Spor baya zorluyor sorma canım. Börek küçücüktü. Bence etkilemezskjfhsajklfasşfsd bu mesaja ekrana kahkaha aptlattım allah iyiliğini versin
çıtır tavuğun ev yapımı fırında pişmiş olduğunu varsayıyorummmmm menüde biraz karb fazlalığı var gbi onn dışında tolere edilebilir, afiyet bal şeker olsun.
afiyetler olsun canım tam bir toplama menüsü olmuş, kalorisi kısıtlanmış sebze yemekli. ellerine sağlık. bugünden itibaren protein devam.
güzel güzel tartı öncesi börekler yenmiş sfhsdkf afiyet olsuuunnn
spor nasıl gidiyor? alıştın mı?
spor da menü de gayet tatmiş edici öyle göze çarpan abartın bir şey yok, afiyetler olsun kuşummm
biraz çok olmuş evet ama böyle günlerimiz oluyor. bir şeyden abartıp içimizde bi yerleri tatmin etmek istiyoruz olsun canımız sağolsun insnız.
adım çok güzel, ödem yaparsa bile bi günde gidecek zaten. afiyet olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?