Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydın canlarım,

inanılmaz bir yoğun haftasonunu geride bıraktım. cumartesi şehir dışına kamp yapmaya gittik, pazar da düğün vardı yol yorgunluğunun üstüne topukluyla ortalıkta salınmak mahvetti beni, bugünden itibaren kaptanınız onlineee, geriden gelcem şimdi mesajlara bakarak., yeşil çayımı da yaptım.

bu kadar adım atarsam kızartmalara kaptan kızmaz mı dedin kız burda noliiiiyyy günün çok proteinsiz geçmişşşş olmamışşş afiyet olsun

menün tolere edilebilir giibi sadece kıymalı pideyi abartmışsın abartmamaya çalışsan yeterliii, bol karbonhidrat olmuş ekmek çiğ köfte pide üst üste. oluyo böyle günler
işte örnek menü işte benim jou'mm, ellerine sağlık
menün de sporun da gayet iyi, yağlı yediğin günlerde tolere için başka ne yapabilirsin ki, ancak öğün azaltmak falan belki o da yoruyor insanı. çok yağlı şeyleri limitli yiyebilirsin belki. afiyetler olsun ❤❤

sonraki mesajlardan gördüm boyun 158'miş, yani 158 için 48-58 kg arası zaten ideal kilo değil mi 10'lu hesaplamıyo muyduk, tabiki önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin ama 158 için 55 abartılı bir hedef değil ki neden öyle düşünmüşler
Banada zayıflığı yakıştırmıyor arkadaşlarım çünkü ben yüzümden kilo alıp veriyorum o yüzden yüzüm ister istermez biraz çöküyor. Senin yapınla alakalı aslında
zayıflığın yakışmaması ne yaa öyle şey olur mu. ilk kilo verdiğimizde evet yüzümüzden gidior ama sonra vücut o kiloya alışıyor toparlıyoruz. kilolar verilsinnn
çocukla evden çıkmak resmen macera. anlayabiliyorum. afiyetler olsun önümüze bakalım
Tunaydin kızlar herkese
94bassuk sana da tünaydın sevgili kırmızı kaptiş
günaaayyydınnnn kaptiiiişş
Birazdan spora gidicem kızlar. Menülerini paylasamadim. O işi toplu yapicam. Sınav degerlendirme işiyle meşgulüm bugün. Ayrıca saç boyama
yoğun geçmiş günün. inşallah bu yoğunluk ödem yapmıştır

Teşekkür ederim biraz yağlı oldu hem yağlı yiyeceklerde yaramıyor sanırım artık bana dikkat etmeye calisacagim

Tesekkur ederim evet ideal kilom aslinda 55, onlar biraz kilolu,cok zayıf kadin sevmiyolar,boyle hafif toplu iyisin demek istiyorlar

Günaydın kaptanım evde kitap yerine iki çocuk var onların sendromlu ruh hallerini okumaya çalışıyorum ama anlamıyorum ve şükür aklımı daha oynatmadim
skjfhsajklfasşfsd bu mesaja ekrana kahkaha aptlattım allah iyiliğini versin
çıtır tavuğun ev yapımı fırında pişmiş olduğunu varsayıyorummmmm menüde biraz karb fazlalığı var gbi onn dışında tolere edilebilir, afiyet bal şeker olsun.
afiyetler olsun canım tam bir toplama menüsü olmuş, kalorisi kısıtlanmış sebze yemekli. ellerine sağlık. bugünden itibaren protein devam.
güzel güzel tartı öncesi börekler yenmiş sfhsdkf afiyet olsuuunnn
spor nasıl gidiyor? alıştın mı?

spor da menü de gayet tatmiş edici öyle göze çarpan abartın bir şey yok, afiyetler olsun kuşummm

biraz çok olmuş evet ama böyle günlerimiz oluyor. bir şeyden abartıp içimizde bi yerleri tatmin etmek istiyoruz olsun canımız sağolsun insnız.
adım çok güzel, ödem yaparsa bile bi günde gidecek zaten. afiyet olsun ❤

ben de cumartesi pazar menümü yazayım.

cumartesi:
8.00 muzlu pankek
13.00 ekşi mayalı lavaş arasında pesto sos çökelek hindi füme ve roka ile dürüm
17.00 zuber hi protein bar
kamp alanına çok geç vardık. akşam yemeğini 22.00 gibi ancak yedik. sac kavurma yanında çeyrek ekmeğin yarısı kadar beyaz ekmek yedim. bu saatte yemek yedin madem bu manzaraya karşı içilir deyip sonra biraz da içki içtim. cumartesi öyle patladı akşama kadar çok iyiydim oysaki

pazar: 8.30 patatesli yumurta, domates, karpuz
13.00 ekşi mayalı lavaş arasına çökelek, pesto sos, taze reyhan, hindi füme yanında 1 avuç kuruyemiş
15.00 çikolatalı tatlı bir cup

sonrasında bir şey yemedim

sporum:
ctesi: 9200 adım
pazar: 7900 adım (aslında fazladır ama düğüne giderken saatimi çıkardım)

su her iki gün de çok içemedim. 1.5 lt max içmişimdir.

hadi herkese güzel haftalar

Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Eklentiler

• 1751866234876.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 1751866262075.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 9
Cok tesekkur ederim pazar gününü serbest gün yapayım dedim diğer günlerde de elimden geldiğince dikkat ederim etmeye calisirim

6 Temmuz Pazar menüsü

08.30 kahvaltı: 1 dilim ekmek,2 yumurtadan omlet, 10 cm kadar tel peynir, salatalık, 1 dilim karpuz
09.30 ara yarım kupa sade Türk kahvesi, 1 külahlı dondurma
16.00 ara: 1 limonlu maden suyu
17.00 Akşam: 2köfte, 3 yk közlenmiş patlıcan biber, 1 küçük lavaş, ayran

Spor: 9024 adım attım.

Cuma günü kilom 86.5
Bugünkü kilom 85.4
Fark: -1,1 kg

Ellssa Boncuk2307

Afiyet olsun menü ve spor çok güzel güzel ekşi getirmiş

bu kadar adım atarsam kızartmalara kaptan kızmaz mı dedin kız burda noliiiiyyy günün çok proteinsiz geçmişşşş olmamışşş afiyet olsun
bi şansımı denedim kaptanım

evet doğru diyorsun cuma günü hiç olmadı

çıtır tavuğun ev yapımı fırında pişmiş olduğunu varsayıyorummmmm menüde biraz karb fazlalığı var gbi onn dışında tolere edilebilir, afiyet bal şeker olsun.
canım kaptanım, yediğim herşey ev yapımı, dışarıdan hiç birşey yemiyoruz biz ve tabii olabilecek en sağlıklı haliyle yapmaya çalışıyorum

teşekkürler kaptanımm

Spor baya zorluyor sorma canım. Börek küçücüktü. Bence etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…