Vallahi beni spor ve menü için etiketliyorsunuz,Bugünkü listem
Sabah protein lavaş ve airfry biber+kabak
Öğlen protein muffin
Ara öğün galeta +kahve
Akşam acıkırsam: tavuk haşlama
Spor eliptik + gezmeden kaynaklı adım sayısı
@FitFilizBoncuk2307 Ellssa Kızlar 1 kişi etiketlesek oluyor mu
Leslie adım sayısına dahil mi ablacım11 temmuz cuma menüm
11.00 kahvaltı: Kursta kahvaltı programimiz vardı. Her şeyden bir güzel yedim , miktar olarak da fazla oldu biraz.
18.30: 3 yk kıymalı yumurta, 1 kase cacık
Spor: sabah Leslie 3 mile yaptım.
Adım sayısı: 7098
Boncuk2307 Ellssa
Ellerine sağlık canımLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Dil-i bitab 63.40 Ellssa 73.30 tomrs 64.35 @zeyneppk 73.80 @Jasminium84 65.10 @Beklenen2 76.45 @94bassuk 68.40 A Asya89 78.50 @FitFiliz 78.80
90'LAR LİGİ KİLO @Purple58 97.60 ALTIN LİG KİLO @Lotus1234 102.60
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (11.07.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Çok güzel açıklama yapmışsın canım. Tek kişi olmaz.Vallahi beni spor ve menü için etiketliyorsunuz,Ellssa kaptanım da asıl kaptan zaten bir de takım kaptanlarımız oluyor. Gözden kaçmaması için iyi oluyor ama yine de Ellssa kaptanım bilir.
Leslie adım sayısına dahil mi ablacım
Ben de takım kurulmuş diye geldim çok şaşırdımTakım kaptanları bile seçilmemiş daha yaakaptan olmak isteyen var mı hanımlar ??
canım secilen arkadaslar olmak istemiyorsa ben talibim elimden geleni yapmaya çalısırımTakım kaptanları bile seçilmemiş daha yaakaptan olmak isteyen var mı hanımlar ??
kırmızı kaptanımız belli pardontomrs kırmızı kaptanlığı için cevap vermemişsin canım. Görmedin sanırım.
Ellssa kaptanım buradaysa birlikte seçin olursa. Yarın daherkes uyumuş
evet canım eline saglık gordüm listeyiBen attım listeyi son attığım mesajdan bulabilirsiniz hanımlar. Ben uyanınca takımlar kurulmuş olursa paylaşırım tam halini. Keşke yatmadan kurulsaydı da
galiba yok odaEllssa kaptanım buradaysa birlikte seçin olursa. Yarın datomrs abla kabul etmezse başka kaptan ayarlarız
Aaa ben onu yedek olarak anlamlndirmistimhay Allah çok ozurtomrs kırmızı kaptanlığı için cevap vermemişsin canım. Görmedin sanırım.
Allah yardımcın olsun canımmAy bu saat oldu daha uyumadım. Öğleden sonra ishal oldum resmen WC den çıkamıyorum. Çok üşüyorumÖğleden sonra önemli işlerim var. Allah nasip ederse pazar araba ile yola çıkmayı düşünüyoruz ama hasta halim ile nasıl olacak hiç bilmiyorum. İnşallah sabaha toplanmış olarak uyanırım.
burdaysan grupları kuralım mı ?Aaa ben onu yedek olarak anlamlndirmistimhay Allah çok ozur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?