Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine emeklerine sağlık boncuğum beni de ekleyebilir misin kuzum ya da kaptan olan arkadaşlar beni de alırsa mutlu olurum yoğunluk ve yorgunluktan gözden kaçmışım sanırım

Kaptanım ellerine sağlık ben bugün tartı günü diye sabahtan tartıya çıktım.
Hakkını helal et. Ne kendime ne size faydam oldu. Benim gibi adını yazdırıp tartidan tartıya gelen insanlara sinir olurdum. Bende onlardan oldum. Sen benim tartimi takip etmek emek harcamak zorunda değilsin. Hakkını helal et.
Bu haftada deneyeyim kendimi aynı olursam çıkarım takımlardan canım
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 83.3
Fark 800 Gr

Eklentiler

• 1000152866.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 7
Gunaydinnnn
Pazar günü foto yüklemiştim 73.25
Bugun 73.80 fark .0.55 gr
Bu kadarla atlattığım çin mutluyum zor bir haftaydı 76 küsürü bile gördüğüm olmuştu öyle bir ödem vb olabilir mi ya

Ama haftaya kadar hedefim 71 hadi bakalım
Ay foto ters yüklendi:)

Eklentiler

• 20250816_101429.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 6
Tamam canım mavi takımın kaptanını seçeyim o zaman Purple58 senle bu hafta iyi kapışırız gibi

Vay bee bu kaçıncı şampiyonluk kupası. Bir vitrin yaptırmak lazım

Arkadaşlar ben bilmiyorum yeniyim o yüzden soruyorum hangi takımda olduğumuz nerden bakicaz
Hoşgeldin canm hazırlık haftan bittiyse seni takımlara alırlar , etiketlenirsin yada takip et takımlar kurulup bildiriliyor,
Kaptanlar seçim yaparlar müsait olunca yakın zamanda

Canım tşk ederim eline sağlık fakat bizim tartımiz bozuldu yeni sipariş verdim birkaç güne gelir diye ümit ediyorum ben devam edeceğim tabi sizlerle takımlara katılmaya geldiğinde kilomu paylaşacağım

Geçmiş olsun öncelikle. Çok zor şeyler yasadı malesef depremzedeler. Allah uzak etsin bir daha depremi tüm ülkeme
Anne desteği paha biçilemez birşey hele ki çocuklar küçükken. Benim de annem baktı sayılır kızlarıma
Umarım hem çalışma hayatı hem özel hayat Ankara'da çok iyi gider canım senin için

Ellerine sağlık Boncuk2307 kaptişim. Yoğun zamanında bile şu tabloyu yapıyorsun ya hakkını helal et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…