- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Olsunn buda güzeeelllll olmasa genede baya erimiştin cuma ya bomba gibi gelelimmmmGeçen cuma: 77.9
Bugün 77.2
Fark -700 gr ( Dünkü hamburgeri gömmeseydim ne iyiymiş ya )
Jou Ellssa Boncuk2307
Sen öyle san şimdi hadi bakalımmm acaba kimi alsammmminsanlık hali filizcimm, devamı olmadığı sürece normaldir afiyet olsun
harikaaasın yine
ya sen ne olcak sanıyodun ki
çok iyiii proteini zengin afiyet olsun en sevdiğim menüler
sonucunda noldu yedin mi yemedin mi
CUma ya iyi eriyelim ozamanKahvaltı 11.45:2 yumurta 2 dilim peynir 2 tam buğday ekmeği 2 fincan çay 6 zeytin 2 biber dereotu 1 kaşık tahin pekmez 1\2 ceviz
Ara: 15.00: 1 fincan Türk kahvesi 1 tane kuru kayısı
Akşam 19.00 maalesef ki kocaman bir hamburger + cola + patates ( eşim tutturdu gidelim gidelim diye umarım yarınki tartıya koca bir rakam olarak yansımaz amin)
Spor : 4.259 adım atmışım
Boncuk2307 Ellssa Jou
Kızlar selam, umarım hepiniz iyisinizdir. Ara ara kopsak da dönüp dolaşıp geldiğimiz yer hep burası oluyor
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Fulya
Yaşınız : 33
Boyunuz : 159
Kilonuz : 69
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Kilo Alma Nedeniniz : hareketsizlik
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : tüp bebeğe hazırlık ve ülseratif kolitten
Hoşbuldum teşekkür ederimGünaydın kızlar dun ku kuru fasulyenin etkisi olmuş mudur acaba diye çıktım tartıya da çok şükür sabitim102.5
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Hosgeldinizz
verdiğim kiloyu görünce şok olcaksınSen öyle san şimdi hadi bakalımmm acaba kimi alsammmm
Bence sen şok olcaksınverdiğim kiloyu görünce şok olcaksın
Bide veriyormuş şok şok şokBence sen şok olcaksın1 kilo vermis olamazsin herhalde
Yetti gariii yaannniiii ben onun kadar antreman yapamıyorum yapsam bende uçmustum belkiBide veriyormuş şok şok şok
Bana göre çoktu ama kaptanımay cuma kalorileri tolere edilir sonrasında güzelce toparladıktan sonra göze batmaaz, bak eylülde düğün var diyosun daha sıkı asıl
çok kaçtı dediğin bu muydu afiyet olsun bişeycikler olmaz
bilemezsin bekle ve gör......... belki 2 kilo verdim???Bence sen şok olcaksın1 kilo vermis olamazsin herhalde
kız ne antrenman yapıyom ip atlıyorum çocuktan saklanarak başka bişeye izin vermiyo banaYetti gariii yaannniiii ben onun kadar antreman yapamıyorum yapsam bende uçmustum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?